:: |
Autor |
Poruka |
Mjesecarka Iskusni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 06 Feb 2005 Poruke: 864 Mesto: Novi Sad, na Dunavu...
|
|
NAJBOLJOM drugaricom? Cekaj, vidi se da se ne razumemo, pa ne znate vi nju... Dakle, zagrade oko onog "najboljom", i sad moze... Ne znam, nemam pojma... Opet sam mozda naivna, ali ja previse verujem svojim drugaricama...
|
_________________ ...Reci bi sve pokvarile... |
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Gertie je napisao/la sledeće: | To se desilo sa mojom drugaricom. Prevarila je decka i priznala mu i ostali su zajedno. Medjutim, on nije mogao bas da svari njene prevare(iako su bile samo poljupci), pa ju je prevario sa najboljom drugaricom. Sa njim je raskinula a sa njom ne razgovara.
Ja ne bi volela da mi se tako nesto desi ali uradila bi kao i ona da dodje do toga. |
verovatno bih isto ovako postupila.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
..Detinja dusa.. Dobro upućeni član
|
Godine: 31
Datum registracije: 18 Avg 2008 Poruke: 723
|
|
desilo mi se jednom..nikad to necu moci da zaboravim.. sta mi je preostalo drugo nego da prvo pobesnim pa da se ubedacim i dugo nisam mogla da verujem nikome..ali bas nikome
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Ma onako slomljenog srca bi ih izbrisala iz zivota.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
On više ne bi bio "dečko"
Ona ne bi više bila "najbolja" prijateljica.
Neka se kolju skupa dalje, a što se mene tiče, ne bih se smarala sa tim. Život je previše vrijedan da bi mi ga obezvijeđivale osobe koje nemaju duše.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
vixi23 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 28 Sep 2009 Poruke: 8751
|
|
gkukolj je napisao/la sledeće: | On više ne bi bio "dečko"
Neka se kolju skupa dalje, a što se mene tiče, ne bih se smarala sa tim. Život je previše vrijedan da bi mi ga obezvijeđivale osobe koje nemaju duše. |
apsolutno se slazem
|
|
|
|
|
|
Mysty ~abhor~
|
Godine: 35
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514
|
|
Vec sam dozivela tako nesto,bila sam klinka i naravno da sam burno reagovala,ona mi je posle toga rekla kako me voli bla bla bla,danas ne sme da me pogleda u oci kad me sretne na ulici,sto je sasvim o.k.
Tako da na to gledam kao nesto "normalno" i "nista neobicno" moze svakome da se desi,mada ne shvatam poentu,ali ljudi su cudni,danas je sve moguce,tako da mi se to opet desi,nista ne bih uradila,nasmejala bih se i ne bih trosila nerve na takve gluposti i takve ljude.
|
|
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Najbolja prijateljica?
Decko?
Vise ne bi bilo ni jednog ni drugog
|
|
|
|
|
|
gagica.v ♫ Samo Luda ♫
|
Godine: 32
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina
|
|
vixi23 je napisao/la sledeće: | gkukolj je napisao/la sledeće: | On više ne bi bio "dečko"
Neka se kolju skupa dalje, a što se mene tiče, ne bih se smarala sa tim. Život je previše vrijedan da bi mi ga obezvijeđivale osobe koje nemaju duše. |
apsolutno se slazem |
Slažem se! To je tako nisko! Onda bi se slobodno moglo reći da ona nikad i nije bila prijateljica. A što se njega tiče...Ma kao da je on i bitan.
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Da. Zaista sam mislila onako kako sam i rekla u prvom postu na ovoj temi. Jer, to je za mene čista izdaja. A izdaja je jedna od stvari preko koje ne mogu preći. Izdaju počine ljudi bez morala, karaktera, izdaja je ono zbog čega se jedno biće osjeća poniženo, bezvrijedno... Da li mi kasnije, kada bi, recimo, prvi šok prošao, uopšte i trebale osobe na koje se ne bih mogla osloniti u životu kada mi je teško, kada me boli, kada očekujem podršku... Ne. Treba sve podnijeti bez svađa, teških riječi, osveta i sitnih pakosti i nastaviti dalje, potisnuti povrijeđene emocije, čak i zaželjeti im sreću takvima kakvi su. To čini jačim, to te čini ženom.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|