www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Svacije omiljene patike
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~
::  
Autor Poruka
nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 01, 2008 5:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nike koje sam uzela pre nekih mesec dana...neverovatno su udobne Very Happy

a danas sam svoju kolekciju dopunila jos jednim adidaskama...nikad mi ih dosta Rolling Eyes

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

mala_princeza91
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 30 Okt 2007

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 05, 2009 2:50 am    Naslov poruke: ... Na vrh strane Na dno strane

najwishe nosim najk obucu...
tako da wolim njihowe patike..
sada trenutno nosim duboke krem sa zlatnim znakom shto se sad nose,i narawno air max 90 Very Happy

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 03, 2009 8:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ovaj...da...bilo neko snizenje u nike-u i tako...vratih se skoro sa jos jednim parom...uzas

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Mrs Bella
jagode sa šlagom.
jagode sa šlagom.

Datum registracije: 21 Feb 2009
Mesto: Djevojacki san :*

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 07, 2009 1:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

AllStars (samo plitke Wink ), Nike i DC.. Svidjaju mi se i LA Gear, nisu lose Smile
Uglavnom nosim patike,, tako su udobne Mr. Green

njanja1011
*look by njanja*
<b>*look by njanja*</b>

Godine: 37

Datum registracije: 14 Sep 2010
Mesto: Između planina i mora...

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 14, 2011 1:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni LACOSTA-zenske...obozavam i imam ih 3 para Smile

jellaa87
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 01 Jul 2009
Mesto: u zemlji cuda

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 14, 2011 2:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U mojoj kolekciji patika mozes naci samo LACOSTA PUMA & Nike
Patika je naudobnija obuca na svetu nosim je i zimi i leti,jos malo pa cu i petkom i subotom poceti Very HappyVery Happy

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 14, 2011 5:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni najvise odgovaraju patike Champion...samo njih nosim skoro 360 dana u godini Smile osim kad bas bas padne sneg Smile

milan8989
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 26 Apr 2007

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 02, 2011 9:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

guci

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 08, 2011 7:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nike

njanja1011
*look by njanja*
<b>*look by njanja*</b>

Datum registracije: 14 Sep 2010
Mesto: Između planina i mora...

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 08, 2011 7:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lacosta...

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 01, 2011 1:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Reebok Shocked omiljena markica...ostao sam im vjeran jos od one drzave.. Shocked
Mislim da sam prve reebok patike dobio 91 g "one" kozne, potpuno bijele...sa malim zelenim natpisom reebok i malim znakom Shocked dakle sigurno dvadeset godina kupujem, obozavam i nosim reebok patike... Shocked ja volim udobnu obucu, jednostavnog oblika i normalnih boja... Laughing Laughing Laughing
"Starke" naravno da obozavam i imam ih nekoliko pari... Wink i njih kupujem obozavam i nosim pa sigurno 16 / 17 godina...
Nadju se i neke najke i adidaske za fudbal Laughing posto cesto igram fudbal,
cesto i kupujem adidaske i najke...svakih pet sest godina...Laughing
inace mi se ne svidjaju... najke Mr. Green
Pogotovo one svemirske sa hiljadu boja...Skoro sam gledao neke ... Shocked
zute Shocked bljeste...al' sam bas gledao sirom izbuljenih ociju u njih i pitao talentovanu prodavacicu
Ajd sad lijepo mi reci - sta je - ovo... Shocked ne zna ni ona...al' idu ko lude...narod kupuje... Shocked
Ja ono ne bih obuo ni na maskenbal, kad bih morao da budem maskiran u Tukana... Laughing
Mislim da bih prije sam sebi napravio patike Laughing nego ono nosio... Rolling Eyes
Ne voilim da budem u blizini ljudi koji nose takve patike...bojim se... Shocked Laughing sve se trzam i mislim da je neka fluoroscentna egzoticna gmizavcina u mojoj blizini..Laughing

Doduse i reebok ima takav sljasteci model...Laughing

love is all you need
......

Tasha11
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 01 Maj 2011

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 01, 2011 11:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Trenutno nosim Nike patike, crne sa pink znakom, mada sam videla ove New Balance, ali ne i gde ima da se kupe. Ove zelene su mi favorit, pa ako neko vidi u gradu, neka javne.Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~ -> Svacije omiljene patike Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Strana 6 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon