www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zna li vas partner da chat-ujete?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
urlik_glavate_sove
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 10 Mar 2006
Mesto: BIJELJINA

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 01, 2008 10:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja ne krijem jer nemam s'kim da catujem a njoj sam skoro pa zabranio jer je bila presla sve granice Laughing

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 06, 2008 11:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zna, i ne smeta mu nimalo

" I know the way to fuck them all...."

TAMARA MAGIS
***bombica***
<b>***bombica***</b>

Godine: 45

Datum registracije: 10 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 06, 2008 11:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

naravno da zna,nije ljubomoran i ima poverenja u mene Smile
nikada nije gledao sta ja pisem,kao sto ni ja njmu ne bih buljala i gledala,mi verujemo jedan drugom Very Happy

bilo vezano za tu osobu ...

Jejaorka
~Angel azul~
<b>~Angel azul~</b>

Datum registracije: 03 Apr 2008

greece.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 06, 2008 2:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zna, ponekad kad je zanimljivo sedimo zajedno i siti se ismejemo...

I ne znam kad i ne znam gdje
Ici cemo istom stranom ulice...
Vjeruj mi duso srest cemo se
U svijetu tajni mi nismo sami...

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 23, 2008 4:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zna.
A dal mu smeta nece da prizna al nisam bez ociju da ne skontam, uostalom i on se privuko polako uz mene eto i njega Mr. Green

SaraSweden
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 18 Dec 2008
Mesto: Kristianstad

sweden.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 04, 2009 12:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da budem iskrena nemam pojma dali cita li ne.Volim citati forume,a jedan forum gdje sam prvi put pocela pisati bosanski ,jedva me raja razumjela,mada je bio hrvatski al ipak trebali su razumjeti.Shvatili su prijateljski moj problem,i tu sam naucila pisati.

voulez-vous
♧Otac Makarije♧
<b>♧Otac Makarije♧</b>

Godine: 40

Datum registracije: 09 Sep 2007

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 24, 2009 1:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hahahahaha! Ovo me je nasmejalo sad extra ^! Very HappyVery HappyVery Happy Ole....

Pa valjda ja trebam da pazim da ne pogresim negde, a ne neko drugi da me kontrolise.... jer ako se to desi - to vise nije to! Wink

° Jaca °
~ zažmirim i putujem ~
<b>~ zažmirim i putujem ~</b>

Datum registracije: 28 Okt 2008

usa.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 26, 2009 2:45 am    Naslov poruke: Re: Zna li vas partner da chat-ujete? Na vrh strane Na dno strane

Ima sve moje moguće lozinke koje sam mu samovoljno dala, ali mislim da mi nikad ne pregledava PP-e, mail-ove i sl.
Nikad mi ne prigovara zbog toga s kim tipkam u 3 h ujutro Mr. Green niti je bolesno ljubomoran. Jednostavno ima povjerenja u mene kao i ja u njega.

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 26, 2009 5:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zna da idem na forum...nije nikad za njega nista ni pitao..

---X---GIRL
[●Sancta ஐ Sapientia●]
<b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b>

Godine: 31

Datum registracije: 17 Dec 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 11, 2009 5:45 pm    Naslov poruke: Re: Zna li vas partner da chat-ujete? Na vrh strane Na dno strane

° Jaca ° je napisao/la sledeće:
Ima sve moje moguće lozinke koje sam mu samovoljno dala, ali mislim da mi nikad ne pregledava PP-e, mail-ove i sl.
Nikad mi ne prigovara zbog toga s kim tipkam u 3 h ujutro Mr. Green niti je bolesno ljubomoran. Jednostavno ima povjerenja u mene kao i ja u njega.

da...bas to, takodje Wink

Iwana Simic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 12 Okt 2009

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 18, 2009 12:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja ovde ne chatujem, samo odgovaram na ponudjeneteme. Naravno da zna, ne radim nista u tajnosti od voljene osobe.

jer ti to radis najbolje
i nemoj gledati
jer ja cu danas plakati

vixi23
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 28 Sep 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 22, 2009 9:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zna....mada ja ne cetujem ovde Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Zna li vas partner da chat-ujete? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Strana 6 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon