:: |
Autor |
Poruka |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Ovaj... da postavim pitanje ovako:
Zar ti misliš da je lako reći voljenoj osobi licem u lice da je gotovo?
|
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
nije lako ali je krajnji kukavicluk prekinuti sms-om...
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
coco_bill je napisao/la sledeće: | Ovaj... da postavim pitanje ovako:
Zar ti misliš da je lako reći voljenoj osobi licem u lice da je gotovo? |
Ako je voljena, zasto onda prekid? Ako je jedna strana pomislila na prekid, verovatno onda to vise nije ona ljubav, a samim tim vise nije tako strasno reci da je kraj. Daleko od toga da je lako, ali ako imas hrabrosti pomisliti na kraj, onda zadrzi tu hrabrost i lepo dodji, reci sta imas i cao. A ovo nije nista cudno, ako se uzme u obzir da nam sms postaje glavni vid komunikacije, da je lakse poslati nekome 2-3 poruke i na taj nacin saznati sta ima novo, nego ugovoriti jednu setnju pa sve to lepo ispricati...
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
dreamwalker *dragancee*

|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *

|
|
slazem se sa osobom iznad, zato sam i njen navijac iz sveg srca
|
|
|
|
|
 |
Landser Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 27 Jul 2006 Poruke: 224 Mesto: nedostizno

|
|
da je voljena osoba ne bi pomisljao na raskid,zar ne al kad je vec do toga doslo,skupi hrabrosti i budi fer..uvek je lakse onom koji ostavlja jer se kod njega stisava plamen ljubavi,zato treba biti fer prema onom koji izvlaci deblji kraj tj sto dobija korpu...takvih sam se pitanja naslusao prilikom raskida,nagledao suza i smucio se sam sebi, da mislim sa pravom da treba reci sve licem u lice..jeste to tesko ali je i najbolje i najpostenije,time iskazujes svoje postovanje ka toj osobi..na sva ta pitanja i molbe prilikom raskida treba lepo i kulturno odgovoriti toj osobi,uliti joj neko samopouzdanje ili sta god vec,da ne ostane sa slomljenim srcem i milion pitanja i nedoumica...teska tema...
|
_________________ ...чудни су путеви моји прожети успонима и падовима..корачам у самоћи, чезнем у нади..изгарам од жеље да пронађем те..једном... |
|
|
|
 |
.::pinki::. Odomaćeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 03 Apr 2006 Poruke: 2882 Mesto: u dugovima :))

|
|
ok, to je po mom misljenju bas bas jadno...
|
|
 |
KInder Torta Moj Dobri Anđele...

|
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

|
|
Da devojka ostavi decka preko poruke ili on nju.... To mi je totalni debilizam! Kako god da stoje stvari kazes u lice pa kud puklo pukne! Nije to najgora stvar na svetu!
|
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te... |
|
|
|
 |
Bojan_kralj ~Angel azul~

|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina

|
|
Nema sanse ja stvarno to ne bih mogao da uradim...pre svega ne bih sutra kad bih je video na ulici da je pogledam u oci...ko god prekida SMS-om prosto ga sazaljevam jer su to debili.
|
|
 |
_GaMBiT_ Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1173

|
|
Nikad ne bih pristao na raskid preko poruke. Ako osoba sa druge strane prekine preko poruke, onda mi samo daje jos vise snage da je prebolim, jer vidim da joj nisam znacio bas puno. Smatram, kakva god veza da bila, da nije fino raskidati preko sms, jer nije to fino...
|
|
|
|
|
 |
ZooRooX Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Avg 2007 Poruke: 26

|
|
Tad shvatis da osoba nije bila ta koju trazis!Sav karakter se pokaze na taj nacin!Neznam,za mene bezosjecajno,podmuklo i surovo!
|
|
|
|
|
 |
baltazar82 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Okt 2007 Poruke: 108

|
|
meni je to djetinjasto i bas bezveze
|
|
|
|
|
 |
Djole_BG Dobro upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 700 Mesto: Beograd

|
|
kratko i jasno to je JADNO...
|
_________________ Cilj opravdava srestva !!! |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|