:: |
Autor |
Poruka |
--ARAGORN-- obelezen
|
Godine: 41
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 4319
|
|
evoks je napisao/la sledeće: | da li neko moze da mi kaze da li je bolja vista ili xp |
Pa moje misljenje vista je tek u razvoju ...forsiraju je previse ... za godinu dana nece bit xp kod nikoga ....samo dok se jos vista malo razradi ....xp je savresnstvo Microsofta...vidicemo dalje sta bude
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Dopušten odabir XP umjesto Viste
Iako Microsoft i dalje svim snagama promovira Vistu, kompanija je proizvođačima računala dozvolila da kao opciju nude mogućnost "spuštanja" na Windowse XP.
Ta je mogućnost dozvoljena samo korisnicima verzija Business i Ultimate operativnog sustava Windowsa Vista, a na proizvođačima računala je odluče na koji način žele svojim korisnicima omogućiti instalaciju Windowsa XP. Tako neki proizvođači uz svoje poslovne modele isporučuju i instalacijski disk za Windows XP, dok kod drugih korisnici moraju sami zatražiti odgovarajući medij i upute.
U Microsoftu su potvrdili postojanje ove opcije, no naglasili su da je u licenčnom ugovoru za Windows Vista Business i Ultimate oduvijek stajalo da korisnici imaju mogućnost i korištenja Windowsa XP. Kompanija je tokom ljeta samo izmijenila uvjete za proizvođače računala kako bi dodatno olakšala "spuštanje" sa Viste na Windows XP. Naime, ranije proizvođači računala nisu smjeli isporučivati i instalacijske medije za Windows XP uz računala s već instaliranim Windowsom Vistom.
Za sada je Microsoft ograničio ovu mogućnost do 31. siječnja sljedeće godine, no mnogi proizvođači računala već lobiraju za njezin produžetak.
BUG.hr
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
piastowskiharnas * Veseli razbojnik *
|
Godine: 54
Datum registracije: 19 Sep 2005 Poruke: 17704 Mesto: Piastów/Zakopane
|
|
Po meni Xp u svemu definitivno za sada...Vista nema Servis Pack i ima puno greske.
Treba jos mnogo vremje da instaliram Vista.
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Ha ha ha ha ha Vista i njene dozvole i zabrane...
evo jedne zanimljive i smijesne greske:
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
^pedja^ Krajišnik iz Like
|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 1825 Mesto: Veternik (Novi Sad) - SER (Vojvodina)
|
|
Win Vista...savršenstvo bez mane....
morate je koristiti duže vreme da bi mogli da pišete o njoj, ja je imam od prvog dana od kako je izašla i stvarno je vrh....
p.s.
što se tiče zabrana, to se sve može podesiti i prilagoditi a po mogućnosti i isključiti
|
_________________ Uvek se treba truditi da iskoristimo današnji dan maksimalno,jer ni mi a niti ko drugi zna šta nas čeka sutra |
|
|
|
|
bobosmrad Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 02 Jul 2007 Poruke: 53
|
|
Ma vista je bezveze jos uvijek,i najveci jij je problem taj sto postoji xp
|
|
|
|
|
|
mladen_v Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Okt 2007 Poruke: 28
|
|
bolje uzeti transformaciju na xp, i ide bolje od viste, a razglik je mala, ima sad i 8. izdanje, nije lako prepoznati dali je vista ili samo transformacija
|
|
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
|
|
|
Vaxter Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Sep 2004 Poruke: 605 Mesto: Šimanovci
|
|
Omg...
Ne mogu da verujem shta ljudi pochinju da pishu...
Vista izgleda pravi LSD i ispushta ga iz kompa!
|
_________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse |
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Ista dilema ko kada je izasao XP, da li je bolji 2K ili XP.
Windows je windows, i uvek ce ostati windows. J383$ windows ako nema service pack
Kao sto mozemo menjati izgleda na winampu ili nekim drugim aplikacijama, tako i windows menja svoj izgled.
Struktura windowsa je i dalje ista ili priblizno slicna, samo sto se menja spoljasnji izgled i izmene par imena.
Vista je opet kopija apple, ako gledamo menu, i kako se menja izmedju vise otvorenih aplikacija, moze se videti na apple OS odavno takvo nesto.
XP moram koristiti na poslu i zbog posla, inace ga nikada ne bi koristio.
XP savrsenstvo MS??? Posle instaliranja WinXP SP2 otidji na windows update stranicu i reci mi koliko ces critical updates da dobijes.
84
Nije nista bolje. Najbolje je s cime je covek srecan. Ako si zadovoljan sa XP onda je XP najbolji. Ako si zadovoljan sa Vistom onda je Vista najbolja.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
Vaxter Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 27 Sep 2004 Poruke: 605 Mesto: Šimanovci
|
|
Makro je napisao/la sledeće: |
Struktura windowsa je i dalje ista ili priblizno slicna, samo sto se menja spoljasnji izgled i izmene par imena.
|
Ne bih se bash slozio...
Struktura je znatno promenjena samim tim shto se sada sve oslanja na .NET.
Chak je i DirectX sad u .NET-u.
Od prilikeje .NET uz kernel sad osnova sistema...
|
_________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
he o Visti koliko je dobra govori i to da vec najavljuju Vienna-u za 2009. godinu
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|