:: |
Autor |
Poruka |
jellena_b77 Upućeni član

|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Sep 2007 Poruke: 333 Mesto: Beograd

|
|
ma samo nek prica ima i zasto
|
_________________ "... Savrsen dan da krenem 'nemam pojma kuda' i da budem 'nemam pojma gde' i da zavrsim 'nemam pojma kako'..." |
|
|
|
 |
jelena90 Upućeni član

|
Godine: 34
Datum registracije: 06 Okt 2006 Poruke: 433 Mesto: Beograd

|
|
ja bih mu nos polomila!
a drustvo uvek mozes da nadjes novo!
|
_________________ Nocas nek misle da sam ku#va,da je vredno telo moje,nocas me ljubi ko god zeli,a ja cu zeleti usne tvoje,nocas nek vino utice na mene,nek me boli i vredja pogled tvoj,nocas me mrzi i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi NOCAS SAM KU#VA SAMO ZBOG TEBE!!! |
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Desilo mi se to..Ustvari ja nisam ni bila sa njim nego smo se simpatisali međusobno ali ne i smuvali..
I posle on rekao kako smo bili zajedno..
|
|
|
|
|
 |
shmek Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 03 Dec 2007 Poruke: 22

|
|
Malo je momaka koji o bivsoj curi govore lepe stvari.Moj bivsi je recimo mene prevario nakon skoro tri godine veze,cak smo i ziveli zajedno.Ja sam to saznala i ostavila ga.Posle par dana sam zapocela vezu sa kumom moje najbolje drugarice koji vazi za opasnog lika u gradu u kome zivim.Moj bivsi inace tog decka nije mogao da podnese a ja sam dobila dve stvari;iznervirala sam bivseg i bila toliko zasticena da me niko u gradu nije smeo ni da pogleda.Naravno,moj bivsi je tad poludeo i poceo da prica kako je on mene ostavio jer sam ja jos od ranije bila u vezi da doticnim deckom tj da sam ga non-stop varala samo mi nije bilo jasno kako kada smo moj bivsi i ja bili zajedno 24h dnevno.E to je povredjena muska sujeta.Posle smo se pomirili ali na sedam meseci jer je opet bio isti incident tj opet me je prevario ali sam mu tad napravila takav haos da nije mogao da me prepozna.U dve ujutru sam upala u stan kod te cure,koja je od njega inace mladja sedam godina,i posto sam trenirala aikido tako sam ga lepo tresnula da je par minuta samo gledao u jednu tacku a za to vreme sam ja njoj ocitala lekciju.E posle tih batina vise nije pricao nikakve nebuloze vec samo istinu koja ga je jos vise zabolela tj da ga je bila bivse cura.Tako da nemoj uopste da se nerviras,oni ne razmisljaju mozgom do 30-te godine,naravno ima izuzetaka ali su retki.Pusti ga neka prica sta hoce,zvace on tebe jednom da ti se izvini kao sto je ovaj mene zvao pre neki dan,ali moras da iams svoje ja i sa mu ne das da te gazi,laze i da glumi idealnog kad nije.Ako ti treba savet za bijenje,javi.Pozz
|
|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
samo se nasmejem
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
***Margarita*** Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Okt 2007 Poruke: 367 Mesto: Beograd

|
|
uopste se ne opterecujem time.time samo pokazuje kakav je on i da mu je jos stalo do mene.ljudi koji me vole i postuju ne veruju u to a oni koji mi nisu bitni u zivotu nek misle sta hoce.
|
_________________ I barely know you,but somehow I know what you're about.play with my mind. |
|
|
|
 |
idaaaa Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jul 2007 Poruke: 110 Mesto: Sarajevo

|
|
Prosiris kakvu socnu laz o njemu i to je to.. Ko tebe kamenom, ti njega jos vecim!
|
|
|
|
|
 |
Mrs Bella jagode sa šlagom.

|
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 1906 Mesto: Djevojacki san :*

|
|
Lagao je i jos uvijek laze. Da smo se htjeli uzeti blababla.
Nek laze,, vidjet ce da nema koristi od toga
|
|
|
|
 |
Emilli Odomaćeni član

|
Godine: 45
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 1322

|
|
Female Toxic je napisao/la sledeće: | Kako biste se osjecali da bivsi laze o vama jer je bijesan na cijeli svijet radi vaseg prekida?
|
Hm...pa nebi mi baš bilo prijatno,ali vala nebi ni njemu
|
_________________ Kako da volim ono što imam,kad ne mogu da imam ono što volim... |
|
|
|
 |
sweetlady ..femme fatale..la vraie..

|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji

|
|
Hmm kako bih se osecala ili kako se vec osecam...Ja imam srece pa nisam u nekom malom mestu i prijatelje koje imamo sasvim dobro znaju i mene i njega, znaju kada laze... iskreno... i da nije tako, vrlo malo mi je vazno sta ce ko misliti o meni ja znam ko sam i sta sam, ako je osobi stalo do mene upoznace me i sama proceniti "koliko vredim"...
|
|
 |
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
![<b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b> <b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b>](images/ranks/miss_mister.gif)
 |
Godine: 32
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644

|
|
Imala sam 1 situaciju, ma to je uzas... moze da prica sta hoce, osobe koje me poznaju znaju sta je istina, i uglavnom mi je bitno sta misli moj krug prijatelja a ne neko sa strane,,,
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
Nek laze...laze sebe
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|