www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kada bivsi laze o vama...
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
jellena_b77
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 47

Datum registracije: 30 Sep 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 15, 2007 10:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma samo nek prica ima i zasto Laughing

jelena90
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 06 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 17, 2007 12:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja bih mu nos polomila!
a drustvo uvek mozes da nadjes novo!

Nocas nek misle da sam ku#va,da je vredno telo moje,nocas me ljubi ko god zeli,a ja cu zeleti usne tvoje,nocas nek vino utice na mene,nek me boli i vredja pogled tvoj,nocas me mrzi i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi NOCAS SAM KU#VA SAMO ZBOG TEBE!!!

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 28, 2008 2:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Desilo mi se to..Ustvari ja nisam ni bila sa njim nego smo se simpatisali međusobno ali ne i smuvali..
I posle on rekao kako smo bili zajedno.. Rolling Eyes

shmek
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 03 Dec 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 28, 2008 11:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Malo je momaka koji o bivsoj curi govore lepe stvari.Moj bivsi je recimo mene prevario nakon skoro tri godine veze,cak smo i ziveli zajedno.Ja sam to saznala i ostavila ga.Posle par dana sam zapocela vezu sa kumom moje najbolje drugarice koji vazi za opasnog lika u gradu u kome zivim.Moj bivsi inace tog decka nije mogao da podnese a ja sam dobila dve stvari;iznervirala sam bivseg i bila toliko zasticena da me niko u gradu nije smeo ni da pogleda.Naravno,moj bivsi je tad poludeo i poceo da prica kako je on mene ostavio jer sam ja jos od ranije bila u vezi da doticnim deckom tj da sam ga non-stop varala samo mi nije bilo jasno kako kada smo moj bivsi i ja bili zajedno 24h dnevno.E to je povredjena muska sujeta.Posle smo se pomirili ali na sedam meseci jer je opet bio isti incident tj opet me je prevario ali sam mu tad napravila takav haos da nije mogao da me prepozna.U dve ujutru sam upala u stan kod te cure,koja je od njega inace mladja sedam godina,i posto sam trenirala aikido tako sam ga lepo tresnula da je par minuta samo gledao u jednu tacku a za to vreme sam ja njoj ocitala lekciju.E posle tih batina vise nije pricao nikakve nebuloze vec samo istinu koja ga je jos vise zabolela tj da ga je bila bivse cura.Tako da nemoj uopste da se nerviras,oni ne razmisljaju mozgom do 30-te godine,naravno ima izuzetaka ali su retki.Pusti ga neka prica sta hoce,zvace on tebe jednom da ti se izvini kao sto je ovaj mene zvao pre neki dan,ali moras da iams svoje ja i sa mu ne das da te gazi,laze i da glumi idealnog kad nije.Ako ti treba savet za bijenje,javi.Pozz

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 28, 2008 11:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

samo se nasmejem Mr. Green

" I know the way to fuck them all...."

***Margarita***
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 02 Okt 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 15, 2008 5:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uopste se ne opterecujem time.time samo pokazuje kakav je on i da mu je jos stalo do mene.ljudi koji me vole i postuju ne veruju u to a oni koji mi nisu bitni u zivotu nek misle sta hoce.

idaaaa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 20 Jul 2007
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 15, 2008 11:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prosiris kakvu socnu laz o njemu i to je to.. Ko tebe kamenom, ti njega jos vecim! Cool

Mrs Bella
jagode sa šlagom.
jagode sa šlagom.

Datum registracije: 21 Feb 2009
Mesto: Djevojacki san :*

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 18, 2009 11:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lagao je i jos uvijek laze. Da smo se htjeli uzeti blababla.
Nek laze,, vidjet ce da nema koristi od toga Wink

Emilli
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 45

Datum registracije: 06 Maj 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 18, 2009 5:55 pm    Naslov poruke: Re: Kada bivsi laze o vama... Na vrh strane Na dno strane

Female Toxic je napisao/la sledeće:
Kako biste se osjecali da bivsi laze o vama jer je bijesan na cijeli svijet radi vaseg prekida?

Hm...pa nebi mi baš bilo prijatno,ali vala nebi ni njemu Twisted Evil

sweetlady
..femme fatale..la vraie..
<b>..femme fatale..la vraie..</b>

Datum registracije: 26 Maj 2008
Mesto: Srcem u Srbiji

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 28, 2009 10:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hmm kako bih se osecala ili kako se vec osecam...Ja imam srece pa nisam u nekom malom mestu i prijatelje koje imamo sasvim dobro znaju i mene i njega, znaju kada laze... iskreno... i da nije tako, vrlo malo mi je vazno sta ce ko misliti o meni ja znam ko sam i sta sam, ako je osobi stalo do mene upoznace me i sama proceniti "koliko vredim"... Wink

---X---GIRL
[●Sancta ஐ Sapientia●]
<b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b>

Godine: 32

Datum registracije: 17 Dec 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 07, 2009 10:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imala sam 1 situaciju, ma to je uzas... moze da prica sta hoce, osobe koje me poznaju znaju sta je istina, i uglavnom mi je bitno sta misli moj krug prijatelja a ne neko sa strane,,,

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 10, 2009 5:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nek laze...laze sebe Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> Kada bivsi laze o vama... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Strana 6 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon