:: |
Autor |
Poruka |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
KAd meni neko dokaze da raj i pakao postoje, posve cu da verujem. Da li znamo odakle pocinje to da raj i pakao postoje?
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
*Mayche* je napisao/la sledeće: | KAd meni neko dokaze da raj i pakao postoje, posve cu da verujem. Da li znamo odakle pocinje to da raj i pakao postoje? |
Isto tako cu ja verovati da ne postoje raj i pakao kad mi neko to dokaze...do tada ostajem pri svome da postoje...I da zavrshavam u ovom drugom 100%
|
|
|
|
|
|
|
|
Pa ja ne znam dal verujem, mislim, nit iko dokazao da postoji ni da ne postoji...to je verovanje na rec, tako da moram da dokazem pre nego bi verovala ili jedno ili drugo
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
|
|
|
Ne verujesh na rec...a da li verujesh osecajima? Da li ti trebaju dokazi da nekoga volish, jel i po tom pitanju epirijski zakljucujesh ili se samo prepustish osecanjima?
Eto, ja imam osecaj (ne znam kakav ali eto... ) da postoje pakao i raj...i ne mogu da objasniti...
|
|
|
|
|
|
|
|
Pa nema ovde ko je u pravu, Alekse, ja verujem u svoje osecaje, ali nemam jos osecaj da postoje, sto ne znaci da ne postoje, medjutim ti imas osecaj da postoje i verujes u to, sto je super...mada ni to ne znaci da postoje....a ovaj isus nas je sviju zbunio
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
ja vjerujem u vječni život naših duša
|
|
|
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
|
Godine: 31
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644
|
|
A ja verujem u reinkarnaciju...
|
|
|
Dedda Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 18 Feb 2008 Poruke: 516
|
|
...naravno da verujem jer sam pravoslavac,ali svako ima svoje misljenje!
|
_________________ "Now it's my time
It's my time to dream
Dream of the skies
Make me believe that this place isn't plagued by the poison in me
Help me decide if my fire will burn out before you can breathe
Breathe into me" |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|