:: |
Autor |
Poruka |
Vampirusa Izabel di Mulen
|
Datum registracije: 09 Apr 2007 Poruke: 18892 Mesto: ... tamo gde ljubav počinje...
|
|
Sta reci! dok sam zivela u starom kraju morala sam da prolazim pored jedne kasarne. Sada zivim u kraju gde moram da prodem pored dve kasarne. Vise ne obracam paznju na dobacivanja, dignem glavu i fiiiiiiiiiiijuu. Mada ni vojska nije kao sto je bila.
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
A kad trube iz auta?
Ima i cura koje trube, ali ipak muški češće.
Doista se ne obazirem.A tek kad ne stigne svirnut pa se sirena čuje kao pregaženi ker.
Ipak je ljepše prići netkome oči u oči 8)
|
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Ne obracam toliko paznju ali ako kaze dobru rec mu se nasmesim i odem....
|
|
|
|
|
|
*Stefy* *samo njegova*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2007 Poruke: 14461 Mesto: Kotor
|
|
Uh, ignorišem dobacivanja. Pa neću se valjda spuštati na nivo kojekakvih mangupa i natezati se sa njima Kome se stvarno sviđam, taj će mi otvoreno prići. Ili bar na neki civilizovaniji način
|
_________________ Naprosto se tuga desi, i naprosto si tu gdje jesi,
I naprosto je trista čuda, predrasuda sad između nas,
Kad ljubav umre-jedan žali,
kad ljubav umre-jednom fali
i bome nije lako..
..kad naiđeš sokakom kojim svadbe prolaze.... |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
mrzim dobacivanja..kada dobacuju,ne obracam paznju niti se okrecem i iskuliram ih 100 %
|
|
|
|
|
|
Lylyth Upućeni član
|
Datum registracije: 16 Avg 2007 Poruke: 389 Mesto: daleko od stvarnosti.....
|
|
ne obracam paznju na dobacivanja...ali bilo je puta kada sam rekla sve i svasta...
|
_________________ To sto vas neka osoba ne voli na nacin na koji bi ste vi to zeleli, ne znaci da vas ta osoba ne voli celim svojim bicem. |
|
|
|
|
acika91 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Okt 2007 Poruke: 10 Mesto: beograd
|
|
ne obaracam na dobacivanja,i uglavnom ih kuliram ali ako preteraju mogo da kazem sve i svasta....a jedna devojka i decko su dobili batine zbog dobacivalja i sirenja raznih prica o meni
|
_________________ sada znam da te trebam
sada znam da te trebam
i kad unapred gledam
bez tebe ja nepostojim... |
|
|
|
|
-*-Diva-*- ~mali djavolak~
|
Godine: 33
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*
|
|
nekad im drsko odgovorim, a nekad me boli uvo i samo prodjem..zavisi u kakvom sam raspolozenju..mada ponekad moze i da laska, u zavisnosti od toga ko je taj koji dobacuje i sta dobacuje..
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
lagala bih da mi ne prija ali opet.. sve zavisi od koga dolazi to dobacivanje, ako dolazi od nekog prljavog, pijanog, beskucnika itd onda mi je
a ako od normalnog decka sto ne bi shvatila kao kompliment
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Jučer mi jedan frajer a normalno skroz izgleda i lijepo , rekao dok sam stajala i čekala da dobijem kavu na ulici da imam divan osmijeh, ja rek'o hvala lijepa a onda poslije deset minuta kroz prozor obližnje srednje škole se čulo Uuuuuu, kakva cica. E, tad nisam obratila pažnju doista, pa možda nije ni meni bilo upućeno i sad ću se ja okretat i gledat okolo tko je vikao za mnom. Svakako sam mislila o nečem drugom
|
|
|
|
|
|
Eternity Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 08 Jun 2005 Poruke: 710 Mesto: NY-NJ
|
|
Nikad se nisam okrecala jer je to za mene ponizno a jos vise za onog koji dobacuje, zvizdi i sl.
Mislim nista gore. Ako se nekome svidjas, nek ti na fin i kulturan nacin i pridje jer nismo stoka ili ovce da nam se tu zvizdi. pih.
|
|
|
|
|
|
ENA_Nis Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Jul 2008 Poruke: 25 Mesto: Nis
|
|
to sto dobacuju to i nekako, pocrvenim, spustim glavu i odem, ali kad me je jedan decko pribio uz zid, podigao mi noge i rekao nesto jako nepristojno, tad sam htela da umrem od blama, najgore sto sam bila potpuno bespomocna
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|