:: |
Autor |
Poruka |
LA*PERLA Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 02 Mar 2007 Poruke: 5670
|
|
ajme...ne podsečaj me na tu bruku....
|
_________________ Između moje moći da kažem
i tvoje da čuješ,
stanuje sam đavo.
Poslednja prepravka: LA*PERLA datum Sre Jul 11, 2007 2:16 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Spojih temu chlanice XxIvYxX sa vec postojecom.
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
Eliot je sreda je napisao/la sledeće: | Nije mi se desilo...
ali je bilo par rizicnih situacija. |
tako nesto.....bilo je svasta ali konkretno nije mi se desilo
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Koma73 Upućeni član
|
Godine: 51
Datum registracije: 24 Jun 2007 Poruke: 287 Mesto: Loznica
|
|
Ja nisam imao tih problema. Zivim sam od svoje 13-te i uvek sam imao punu slobodu. Ali mi je zanimljivo chitati vashe dozivljaje.
|
_________________ Dodji sebi dok josh imash kome...
Bolje je ziveti u zabludi, nego u BG... |
|
|
|
|
.::CipiRipi::. divlja macka
|
Godine: 46
Datum registracije: 26 Maj 2007 Poruke: 1567 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje....
|
|
Aime koliko puta i sve murjasi....
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
mislim da postoji slicna tema... ali ok...
pa ne znam... jedino resenje je da ne radite to kod nje u stanu/kuci ...
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
zajebano, a?
sta da radis? nista... ne radis nista lose... ako si neko koje "tu"... tj. ako si sa njihovom cerkom iz ljubavi, "ozbiljna veza"... ne bi trebalo da predstavlja nikakav problem...
jeste da je neprijatno... veoma neprijatno... kada bolje razmislim... da ja nekoga prekinem... u zemlju bi propao... mislim da bi mi teze bilo da ja prekinem nego da budem prekinut...
kao da oni neznaju sta vi radite?... sto pre zaboravite na taj neprijatan momenat bice vam bolje...
inace, svi cete se praviti kao da se nista nije ni desilo... dok, konacno taj slucaj ne izbledi...
ako ti je ta devojka "cisto bez veze"... bolje ti je da kupis prnje i da palis...nestanes iz tog okruzenja... mozes da nastradas.
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Tema 'sta uraditi kada tokom sexa u njenu sobu udju njeni roditeli' je spojena sa već postojećom
Elem, desilo se...neverovatno neprijatan osećaj...a, verujem, njima/njoj/njemu još neprijatniji Pregrmite dan posle i cimate se svaki sledeći put, mada znate da im/mu/njoj neće pasti na pamet da učine isto...Vreme leči sve
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
Učitelj Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 56
Datum registracije: 11 Sep 2007 Poruke: 5 Mesto: Čačak
|
|
Meni se to jednom dogodilo. Jako davno, sa prvom devojkom sa kojom sam spavao. Bio sam kod nje i u spavaćoj sobi njenih roditelja nas je iznenadila njena majka. Meni je bilo ... ono... kao "cool" ali mojoj tadašnjoj devojci nije bilo baš svejedno. Kasnije smo više vodili računa, a i njena mama me nekako čudno gledala od tog dana. U nekim trenucima sam pomišljao i da mi se nabacuje ... ali ipak sa ove distance mislim da je to ipak bila mladalačka mašta.
|
|
|
|
|
|
ns21 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 56
Datum registracije: 14 Sep 2006 Poruke: 63 Mesto: Zemun
|
|
U akciji, jutarnjoj jednom davno, sad ne bas familija ali devojka s kojom sam delila stan. ne bas prijatno ali preziveh
|
|
|
|
|
|
Aleksica Banovan! *Vestica sa bicem*
|
Datum registracije: 11 Jan 2007 Poruke: 1626 Mesto: Sarajevo
|
|
Nismo nikad bili prekinuti, al neko je zvao njegovo ime milion puta sa prvog sprata dok smo se "zezali"
|
_________________ *Leptiri u mom stomaku*
*uvek me na tebe potsete*
*Ja ih uspavam na foru*
*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan* |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Sva sreća pa nismo bili nikad uhvaćeni.Dovoljno smo vešti
Ali ne kažem da možda nećemo
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|