:: |
Autor |
Poruka |
Tina69 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 13 Maj 2007 Poruke: 24 Mesto: tu i tamo, vise svuda

|
|
Da, posle placa se tako slakko smejem!
|
_________________ Ni na nebu ni na zemlji! |
|
|
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 48
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
Zato meni kažu da imam lijep osmijeh ahahaha
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
|
|
 |
KInder Torta Moj Dobri Anđele...

|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

|
|
Covek se ponekad smeje jer ne zeli pred drugima zaplakati, i dok se smeje suze teku niz srce a leka nema...
|
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te... |
|
|
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
KInder Torta je napisao/la sledeće: | Covek se ponekad smeje jer ne zeli pred drugima zaplakati, i dok se smeje suze teku niz srce a leka nema... |
jako lijepo receno, i istinito...
|
|
 |
jovanicar *mala_garava*

|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Jul 2006 Poruke: 1505 Mesto: Bijeljina

|
|
najlepsi smo kad smo tuzni...verovatno zato sto se trudimo da tu tugu sakrijemo...
|
|
 |
imad Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 11 Jul 2007 Poruke: 60 Mesto: Nis

|
|
Obicno posle placa ide smeh.Ne mora uvek ali ide jer kada nas neko tesi mi shvatimo zbog cega uopste i placemo i onda se nasmejemo ali ma koliko nas tesili pa cak i da zbog gluposti placemo nama nije krivo sto na to trosimo suze.ali osmeh posle suza je stvarno najlepsi i najsladji.
nekoliko puta sam cula da mi neko kaze da sam slatka i kada se smejem ali vise puta se to desava kada zavrsim sa suzama a i znate muskarce ne znaju tako cesto da daju komplimente tek u izvesnim situacijama.
|
_________________ •"Nezrela ljubav kaže: Volim te jer te trebam. Zrela ljubav kaže: Trebam te jer te volim." |
|
|
|
 |
CecaR. Luče iz Urugvaja

|
Datum registracije: 04 Maj 2007 Poruke: 1232 Mesto: Montevideo

|
|
trudim se trudim, koliko uspevam neznam
|
_________________ Poznata, vidjena, slavna
 |
|
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884

|
|
Tina69 je napisao/la sledeće: | Da, posle placa se tako slakko smejem!  |
ijaaaaaaaaoooo i ja.
Mislim da je osmeh tuzne zene najlepsi jer je redak i iskren.
Ne mogu takve zene stalno i svacemu da se smeju.
Stvarno,stvarno jesu ti osmesi najlepsi...
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
 |
Budja 88 Odomaćeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jul 2008 Poruke: 1679 Mesto: ...u njegowom zagrljaju,daleko od tudjix pogleda...

|
|
Iskreno...
Ne slažem se sa tobom!
Meni je prelep osmex koji je ispunjen emocijama...
Ja dobro prikriwam swoju tugu,ali i kad to radim oči su mi totalno drugačije,iako se smejem widi se tuga....
|
_________________ Swi moji gresi ljubaw su ubili,
jedino Bog može da me iskupi... |
|
|
|
 |
Ghost Of rose Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 31
Datum registracije: 18 Feb 2010 Poruke: 16

|
|
.... Tužni se najlepše smeju...
|
_________________ ...Odakle smo na ovu tudju zemlju pali da bi i zadnji komad duše pod ovim nebom zakopali, tamno nas prekrilo, srce oslepilo,a snovi k'o umorni putnici su stali... |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Ne slažem se da je tužan osmijeh najljepši osmijeh. On je uvijek i jedino samo tužan i lako se prepoznaje na svim ženama. Najljepši osmijeh je osmijeh srećne, dobre i voljene žene. I sa moje tačke gledišta, tužan osmijeh ni u kom slučaju nije lijep, jer znam da je na licu da prikrije tugu. A to boli. Kako da bude lijepo ono što boli?
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
*OpasnaMackica* je napisao/la sledeće: | licno se i ja nekad tako osetim...a vi
tuzne zene se smeju da prekriju tugu...a to niko nezna...i taj osmeh je skoro uvek lepsi jer je radjen trudom a ne osecanjima.... |
Potpuno se slazem sa ovim.
To mi se desilo 2007 godine.
Toliko sam bila tuzna, ubijena, jako sam se trudila da to sakrijem, i niko nije znao sta je u pitanju.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|