:: |
Autor |
Poruka |
7-NIKOLA-7 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 27
|
|
OdLiCnO
za sada sam podigao za jedan ali od sledece nedelje kad (valda) kupim novi kuler dizacu jos ali za napon neznam na koliko radi sad pa samim tim neznam koliko da dignem (i od prilike koliko da podignem napon u odnosu na MHZ)
hvala za TRUD
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
7-NIKOLA-7 je napisao/la sledeće: | OdLiCnO
za sada sam podigao za jedan ali od sledece nedelje kad (valda) kupim novi kuler dizacu jos ali za napon neznam na koliko radi sad pa samim tim neznam koliko da dignem (i od prilike koliko da podignem napon u odnosu na MHZ)
hvala za TRUD | Pa evo ovako meni za prvih 200MHZ nije trazio i nije sse bunio s 1.63V naponom,u pitanju je amd,a nakon tih +200MHZ u odnosu na default morao sam napon da dignem do 2.01V sto znaci da kriva napona i OC-a nije linearna,...
Ali kad ti padne novi kuler idi polako navise pa ces videti dokle mozes da stignes i da dignes rad CPU-a.Srecno u daljem pokusaju i OC-u...
|
|
|
milicik Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 09 Maj 2006 Poruke: 3396
|
|
Odlucio sam sutra kupujem Thermaltake Polo 735 Extreme 4 in 1 CPU Cooler Rev.2
a za ona dva Alternatives, can be attached to
PCI slot or 3.5 drive bay, choose the one you prefer
|
|
|
|
|
|
milicik Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 09 Maj 2006 Poruke: 3396
|
|
Stigao sam do 2.2GHz vise nema sanse!
|
|
|
|
|
|
Do'Urden Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Apr 2007 Poruke: 14
|
|
Procesor ne bih nikada overklokovao jer neke znacajnije rezultate neces ni osjetiti, a sto se tice graficke to je skroz druga prica...graficku definitivno treba overklokovati i tu se vide oni pravi rezultati overkloka.
|
|
|
cvele91 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 29 Jun 2007 Poruke: 2
|
|
ja sam moj amd 2600+ kloknuo na 2140hz bez problema.Stavio sam ram na 266hz a ht spustio 600/16bit/16bit a glavnu magistralu podigao i radi mi kao sto rekoh na 2140hz bez prroblema i sve to bez dizanja napona kad bi podigao napon nagurao bih ga na 2400hz garantovano
|
|
|
|
|
|
drone Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Avg 2006 Poruke: 406 Mesto: underwrold
|
|
Sve je to fino.
Ali uvijek pripazite da imate obezbijedjeno napajanje i takodjer nista manje vazno obezbijedjeno hladjenje jer ako ste clockovali npr. procesor a on se grije ko lud nece nista brze raditi mozda cak i sporije.
Zato paznja
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|