:: |
Autor |
Poruka |
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
^^^Čuj, preambiciozno?! Pa to što reče je za pohvalu, jer...ako imaš vremena na pretek zašto ga ne iskoristiti za nešto pametno...sigurno je pametnije učiti jezike ili već nešto drugo, sve ovisi od sfere interesovanja kao i talenta, nego ovako k'o ja, recimo, gubiti vrijeme i ubijati dosadu na forumu.
Samo naprijed i javi se kad koji savladaš (a i prije, tek da znamo šta se dešava i dokle se odguralo) a nije zgoreg ako nam zatreba neki prevodioc znati kome se obratiti, je li tako? Kod naših prevodilaca to sve košta ko Svetog Petra kajgana, pa ti sad vidi je l' gubljenje vremena ili nije!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
miksermax Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 07 Avg 2013 Poruke: 16
|
|
Engleski je najvazniji tu nema dileme. Ko ga u skoli nije naucio kao na primer ja, mora sad da se doskoluje u privatnim skolama. Sreca pa postoje online kursevi pa ne moram na casove fizicki da dolazim. Ja sam izabrala jednu beogradsku skolu na homeschool english. zadovoljna sam!
|
|
|
|
|
|
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
|
Godine: 31
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644
|
|
Nikako! Učenje ni jednog jezika nije gubljenje vremena.
Engleski obavezno treba da se uči u školama, to bez pogovora, ali pored toga malo je diskutabilno koji jezik je još bitan pored engleskog, tako da je najbolje deci ponuditi izbor od nekoliko svetskih jezika, pa neka izaberu sami, naravno, u konsultaciji sa roditeljima, jer se neće ni grupa roditelja složiti oko jedne stvari. Ali sigurno je da ne postoji gubljenje vremena kada je učenje jezika u pitanju.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|