www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Stariji muškarci su bolji u krevetu!
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 02, 2007 4:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da li to ima veze sa godinama?
Ne bih se slozio ni sa delicem teksta.
Zatvorite flasu vina sa plasticnim poklopcem i odnesite ga u Saharu.
Posle 10 god ga probajte... mislim da bi tada ta tecnost koja se zove vino vise imala uskus konjske pisa.. (nemam pojma kakvog je ukusa) nego vina.

Sto bih rekao... vazniji su uslovi u kome se cuva vino nego broj godina.
Ima dobrih vina koja ce cuvaju u odlicnim uslovima i mogu da se piju nakon kratkog vremena. I ostavljaju odlican utisak.

A da... sta ono bi sa procesom proizvodnje i receptom? Mr. Green
Da li bi zene vise volele da se voze u Mecki SLK iz 2005 god... ili u nekom trabantu iz 60' godina.
Javlja mi se da ce naka zena da kaze "vazan je vozac" Mr. Green Very Happy

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 02, 2007 4:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja bih pre rekla na su vazni i vozac i suvozac Mr. Green

elem...rekla bih da su stariji bolji iskljucivo zbog samopuzdanja koje mladjima cesto faljiva...sto su stariji muskarci su opusteniji (to cesto vazi i za zene), manje se brinu oko toga kako izgledaju i sl, a vise se staraju da sa partnerkom podele svoje uzivanje...recimo da su...hmmm...obzirniji...lepa osobina, rekla bih Wink

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 02, 2007 5:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da i ja uvek parim/poredim jabuke i krushke.
Bash je zanimljivo. Nikada ne znash shta cesh da upecash. Ispadne som, a ja ochekivao krushku. Da, zanimljivo je...
Nezrelost je povod nezadovoljstvu, nedokazanost i sl. Toliko, za sada.

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 02, 2007 7:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
ja bih pre rekla na su vazni i vozac i suvozac

svakako... slazem se.

moje misljenje je da ja vaznan stepen svesti i kolicina interesovanja vezanog sa sex i suprotan pol.
sto te vise interesuje, vise znas, eksperimentises, razvijas tu neku seksualnu inteligenciju... bice i tebi i tvom partneru bolje.
da uzmem za primer Kazanovu... na kao klasican primer.
coveka je sex interesovao u vecem obliku nego sto je broj zena sa kojima je bio. nije mi strano zasto je bio "trazen".
naravno da me ne interesuju recke...
ali me intersejuju razmisljanja, tehnike, komentari... sve sto bih mi na neki nacin podiglo svest i seksualnu inteligenciju na visi nivo. svakako i praksa.

sada dolaze generacije ljudi koje vise ne upraznjavaju sex... nego... neznam ni ja sta.
mnogo ljudi razmislja na tu temu kao neku tipicnu potrebu... mnogo je vise od toga.

sto se tice godina... ne bih razdvajao muskarce i zene.

kao sto kaze Baraba (parafraziram).... Cista lutrija. nisu vazne godine.

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 03, 2007 12:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Godine jesu vazhne. Malo je bilo sazheto napisano, ali je to to znachilo.

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

Koma73
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 51

Datum registracije: 24 Jun 2007
Mesto: Loznica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 03, 2007 7:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nastasenjka je napisao/la sledeće:
ja bih pre rekla na su vazni i vozac i suvozac Mr. Green

elem...rekla bih da su stariji bolji iskljucivo zbog samopuzdanja koje mladjima cesto faljiva...sto su stariji muskarci su opusteniji (to cesto vazi i za zene), manje se brinu oko toga kako izgledaju i sl, a vise se staraju da sa partnerkom podele svoje uzivanje...recimo da su...hmmm...obzirniji...lepa osobina, rekla bih Wink

Slazem se u potpunosti.

*Alaska_lady*
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 17 Jul 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 27, 2007 6:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Shto stariji to iskusniji! Shta cu tako je.......iskustvo chini svoje........ne moram im nishta objashnjavati....sve vec znaju...... Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Stariji muškarci su bolji u krevetu! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 6 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon