:: |
ako ga cesto pitate da li vas voli, da li ugrozavate vasu vezu? |
da |
|
55% |
[ 15 ] |
ne |
|
44% |
[ 12 ] |
|
Ukupno glasova : 27 |
|
Autor |
Poruka |
ana.n Upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 30 Maj 2005 Poruke: 251

|
|
Imam divnog decka, pa nema potrebe da ga to pitam, jednostavno, on to sam kaze i ume to da kaze vrlo cesto ili da to prepoznam u njegovom pogledu...
|
|
|
|
|
 |
sanjica980 Upućeni član

|
Godine: 44
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 393 Mesto: beograd

|
|
ne ptam takve stvari i mislim da zene nekada znaju da budu dosadne takvim pitanjima,samo prave kontra-efekat
|
_________________ ljubav je gospodar, a ti si rob |
|
|
|
 |
vlajkov s Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 29 Nov 2006 Poruke: 70

|
|
imam jako potrebu to da mu kazem,ali mislim da cu cekati da on prvi kaze,jer ne zelim da me povredi njegovo cutanje na tu izjavu
|
|
|
|
|
 |
majadim Iskusni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 16 Sep 2006 Poruke: 751 Mesto: nis

|
|
kako kad,kada sam tuzna ili kada mi se mazi naravno da mu se umiljavam ti pitanjem,kao sto i on radi.Ne mislim da to znacajno ugrozava vezu.
|
|
|
|
|
 |
margitrad Upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 25 Maj 2006 Poruke: 326

|
|
Ma to je uzasno glupo pitati nekoga. Vidi se kad te neko voli, a najlakse je to samo reci
|
|
|
|
|
 |
*kissy* *zauvijek njegova*

|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna

|
|
on to govori sam....ne samo riječima nego djelima i ponasanjem prema meni..ni ne sumnjam da mi fali ljbavi..sretna sam s njim
|
|
 |
đavolče little sexy devil

|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao

|
|
Nikada on mi sam kaže,mada mi njegova dela govore više od reči i uverio me je da me stvarno voli!!!
|
|
|
|
|
 |
milenaaaa_bg Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Avg 2006 Poruke: 121

|
|
skoro nikada ga ne pitam jedino kada se malo posvadjamo onada ga pitam u fazonu da li me uopste voli
|
|
|
|
|
 |
nina81 Odomaćeni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 15 Jun 2005 Poruke: 1051 Mesto: tamo gde je on!!!!

|
|
sto bi ga pitala kada vec sam uvek kaze............
|
_________________ Ko si zapravo ti?Sudbina ili ljepi hir,san koji se odsanja ili sjena sto proganja?Ko si ti?Dali si ti nesto sto boli ili neko ko iskreno zna da voli..........................!sudbina ili hir |
|
|
|
 |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
Ne pitan ga to, nema potribe kad mi sam reče uvik
|
|
|
|
|
 |
sunce_33 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 53
Datum registracije: 25 Okt 2005 Poruke: 210 Mesto: Krefeld / Cuprija

|
|
Ne pitam ga ... jer sve sto ce mi reci, to ce biti ono kao eto moram da kazem zato sto hoce da cuje... Najdraze mi je kada me iznenadi na primer s time kad me nazove i kaze... hteo sam ti samo glas cuti... ili kada nesto uradi za mene... Tada se najvise oseca da mu je stalo do mene.
|
_________________ Voleti i biti voljen... sve drugo nema smisla. |
|
|
|
 |
WuLiDiJa Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Okt 2006 Poruke: 45 Mesto: beograd

|
|
ne pitam... obicno znam i bez da mi se kaze, trazim iskricu u ocima....
|
_________________ osmeh je jedini jezik koji razumem, ljubav je jedini vazduh koji udisem..... |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|