:: |
Autor |
Poruka |
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
^ sto se tice Cercila,ja sam negde nacula da je on prosto covek voleo da konzumira tompus te mu je polozaj prstiju prosto tako ostao pojavio se jednog dana na govornici i "uputio" taj simbol raskalasnoj rulji a rulja ko rulja
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
velociraptor je napisao/la sledeće: | V , sa raširenim kažiprstom i srednjim prstom, neodoljivo asocira na djavolje rogove. Satanizam? Možda, ko zna...
Ipak, plasirali su priču koja pije vodu ( V ==> pobeda).
Alister Krouli je često pravio viceve na račun toga " Pitajte Čerčila neka stvarno objasni , ako sme, šta znači taj pozdrav". |
Položaji prstiju koji označavaju novokomponovani satanizam su:
1. kažiprst i mali prst (samo ako su nokti okrenuti prema njihovom vlasniku - obrnuto znači "nosi se!" )
2. palac, kažiprst i mali prst
3. palac i mali prst
Sad, za kombinaciju "kažiprst i srednji prst" nisam čuo. To označava pobedu, ali "mir" se označava isto tako, samo što su ti prsti spojeni.
|
|
|
P_r_e_d_a_t_o_r Dobro upućeni član
|
Godine: 32
Datum registracije: 05 Mar 2007 Poruke: 637 Mesto: Belgrade
|
|
Po meni je to navijacki..
Navijaci to koriste.kao ja...
|
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
coco_bill je napisao/la sledeće: |
Položaji prstiju koji označavaju novokomponovani satanizam su:
3. palac i mali prst
|
"Hang loose" ili bolje receno "shaka sign" - palac i mali prst = "tradicionalni" pozdrav surfera, cesto se koristi na Hawaii-ma / Polineziji...
kao npr na ovoj majici:
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Pa, dobro. Svaki simbol može da se tumači i na više načina.
Mrzi me da se pravim blesav, pa ga smatrajte skinutim sa liste.
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
To je ono o čemu pričam... Svako ga može tumačiti na svoj način i sad je pitanje samo čija verzija je svarljivija. Kao što smo videli razne grupacije ( satanisti i surferi) koriste isti pozdrav, nezavisno jedne od drugih. Lol, imamo pet prstiju, a od njih treba da napravimo pozdrav sa 2 ili 3 prsta. Znači, kako god okrenemo već postoji neko ko je to " patentirao" i smatra da ima "autorska prava" i monopol na taj pozdrav.
Postoji i pozdrav sa 4 prsta( bez palca) koji koriste pripadnici jedne stranke u Vojvodini zalažući se za njenu autonomnost ili status republike.
Srbi i tri prsta?!
Taj pozdrav se pojavljuje u vreme raspada bivše Jugoslavije i tada su Slovenci i Hrvati pre nas uveli stranački parlamentarizam i zalagali se za nezavisnost. Koristili su taj pozdrav sa "V " verujući u svoju pobedu. Da bi im mi parirali, na mitinzima se sve češće otpozdravlja sa 3 prsta ( a da niko nema pojma šta oni predstavljaju). Ono što se zna sa sigurnošću je da je taj pozdrav zavio u crno naš narod u periodu od 1941 -1945. Jame u Hercegovini su pune onih kojima su na najprimitivniji način sečeni delovi tela i to sve u ime hrišćanstva.
Jedna od zakletvi trofaznih iz tog perioda bila je " U ime Krista ubi antikrista"?!
Bolesno , ali istinito.
A to da "V" označava pobedu je smešno, kad se zna ko je autor tog pozdrava.
Vinston Čerčil , čovek koji je majstor 33. stepena i osvedočeni mason. Sačuvaj me , Bože, njihove pobede i blagostanja.
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
OK sad kad smo to sve lepo utvrdili, vratimo se na pricu o tri prsta...hvala najlepse
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Landser Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 27 Jul 2006 Poruke: 224 Mesto: nedostizno
|
|
Pripadnici SS-a su na zakletvama koristili 3 prsta ali to nema nikakve veze sa Hriscanstvom jer se zna da nijedan pripadnik SS jedinica nije mogao da bude Hriscanin. Osnovni preduslov za ulaz u SS bilo je odricanje od "Jevrejskog sina" hrista i vracanje korenima,tj starim Arijevskim bogovima,otuda im i oznake na reverima,rune,vikinzi i sl.. 3 prsta za period Hitlerove nemacke oznacavaju Treci Rajh a Ustase su to poprimile kao i uvek kroz istoriju da bi im se dodvorili. Hrvati formiranjem SS dobijaju bezpovratnu pomoc od Nemacke u vidu resursa i novcane pomoci,o ratnom materijalu da ne govorim.
Cercilova 2 prsta kao sto je neko vec primetio nemaju veze sa satanizmom vec sa Masonerijom (2 rasirena prsta okrenuta na gore simbolizuju sestar-stari simbol masona koji treba da ih podseca na vecnog gazdu,Jevreje koji su ih osnovali)
Jos jedna stvar,u nekom prethodnom postu neko je napljuvao SDK nazvavsi ih "ubicama i izdajnicima". SDK iliti Srpski Dobrovoljacki Korpus je bio jedina zvanicna Srpska vojska u tom periodu i nema govora da su ubijali Srbe,komandant,pukovnik Musitski,nije tolerisao prekoracenje ovlascenja i strogo je kaznjavao svaki prestup svojih potcinjenih. Ubijali su Komuniste (koji su se odrekli Srpstva jer je poznato da su komunisti Jugosloveni bez vere u boga) i Cetnike (koji nikada nisu bili pravi Srpski Cetnici. Srpski cetnici su bili preteca modernih komandosa,razvrstani po cetama i cija je svrha bila ubacivanje u neprijateljsku pozadinu zarad pravljenja konfuzije i izvrsenja diverzija. Draza je preuzeo taj izraz zbog slicnog razvrstavanja svoje vojske,tj formacije a i ne treba zaboraviti da ga je sam Cercil prodao nakon cega on vodi neki svoj,uludi rat). SDK je casno sluzila Srbiji i Srpskom narodu sve do njenog unistenja 1945. godine.
Mala zapazanja
|
_________________ ...чудни су путеви моји прожети успонима и падовима..корачам у самоћи, чезнем у нади..изгарам од жеље да пронађем те..једном... |
|
|
|
|
ice_baby_ice >Полицајац<
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Jul 2007 Poruke: 1796 Mesto: Svuda po malo...
|
|
tri prsta????????? na srpstvo me asocira, sto i jeste tako
|
_________________ UDRI NARODNA M I L I C I J O ! ! !
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
senjanin Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 52
Datum registracije: 16 Nov 2007 Poruke: 64
|
|
vera nada i ljubav...
to bih voleo da predstavljaju ova tri prsta...
|
|
|
|
|
|
shomy-delija Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Jul 2008 Poruke: 3262
|
|
Tri rasirena prsta jesu bili zakletva njemackih nacista i ustasa, ali to je sada srpski pozdrav !
Ovo je zakletva srpskih vojnika, i kao sto vidite svi drze 3 spojena prsta koja predstavljaju, kao sto Alex rece, jedinstvo oca, sina i svetoga duha. To je ispravno, a ono sto zelim reci je da zakletva i pozdrav nisu isto, ni priblizno...
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|