:: |
Autor |
Poruka |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
U firmi smo prvo zalepili slicice nasih fudbalera na metu za pikado. Kasnije smo se slozili da bi im trebalo ubaciti par izgladnelih laFova na teren. Da nauce brze da trce.
|
|
 |
vladeling Prijatelj foruma

|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac

|
|
optimista_90 je napisao/la sledeće: |
Za mene ni Kezman, ni Stankovic ni Vidic nisu Srbi. Oni da vole svoju zemlju igrali bi kako znaju i dali bi sve od sebe~!
Jedina tri coveka koja zasluzuju priznanje su : Dragoslav Jevric,Ognjen Koroman i Pedja Djordjevic!
oni su pookazali kako se srcem igra za otadzbinu |
Nisi mi bas jasan...Oni nisu Srbi, nego sta su??? I kako mozes u isti kos da stavljas Stankovica, Kezmana sa Vidicem? Pitam se kako nigde ne pominjes Savu Milosevica...a sto se tice Vidica, videlo se na konferenciji za novinare pre utakmice sa Argentinom koliko mu je krivo sto nece moci da igra, videlo se koliko mu je tesko, zato ne razumem tvoj komentar da ide u isti kos sa onima koji su igrali i nisu nista pokazali!!!
|
_________________ Ne mogu lepo da zaboravim tek tako, da svoje sutra pišem kao prošlo vreme...
 |
|
|
|
 |
Rile_Master *Master*

|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd

|
|
optimista_90 je napisao/la sledeće: | Mene nije sramota sto sam Srbin, i nikad me nece ni biti!
Ovi koji su nas predstavljali na Svetskom nisu vise Srbi.
Oni su svoju dusu i telo prodali odavno kad su presli u velike klubove sirom Evrope.
Za mene ni Kezman, ni Stankovic ni Vidic nisu Srbi. Oni da vole svoju zemlju igrali bi kako znaju i dali bi sve od sebe~!
Jedina tri coveka koja zasluzuju priznanje su : Dragoslav Jevric,Ognjen Koroman i Pedja Djordjevic!
oni su pookazali kako se srcem igra za otadzbinu |
Slusaj mali, nemoj previse da pametujes i da se pravis pametan.Imas tih 15-ak godina i ti ces nekome da govoris da nije Srbin.
|
_________________ Master |
|
|
|
 |
pinkie Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
sanjica_021 je napisao/la sledeće: | Pa bice bar jos 3. :lolj: |
na zalost bila je u pravu..uzasno zalosno..no ne krivim igrace..trener je trebao na vreme da reaguje..tj selektor..i tu je za mene kraj diskusije
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
 |
Sascha336 * Vatreni delija *

|
Godine: 52
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija

|
|
Pa ljudi sta je sa vama ,kakve su to komentari (Vladadu i Optimista_90 )
Tako je u Fudbalu nismo igrali kako treba pa sta da radimo(bice bolje ). A ste zaboravili kad smo se plasirali na svetsko onda je bilo sve Super.
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
 |
dragon8126 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 24 Dec 2005 Poruke: 92

|
|
Najgora igra u istoriji naseg fudbala.
|
|
|
|
|
 |
borox Upozorenja: 1 od 3 Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Avg 2005 Poruke: 422

|
|
bolje je ne ici na svjetsko nego tamo nastupiti i osramotiti se.
6 komada ne moze svatko popiti
|
|
|
|
|
 |
miskopisko ~Dream-Maker~

|
Godine: 39
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446

|
|
Mislim da je vredno pokusaja...ne treba osudjivati tek tako a ne videti ono kroz sta su sve oni prosli!!
|
|
|
|
|
 |
Rile_Master *Master*

|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd

|
|
Evo, Srbija vodi protiv obale slonovace.Znaci, imamo kvalitet ali nismo znali da ga iskoristimo.E sad, da li je selektor kriv ili igrace, to je vec diskutabilno.
|
_________________ Master |
|
|
|
 |
Henry14 Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Mar 2006 Poruke: 131 Mesto: bijeljina

|
|
m anovinari su krivi
ali i ilija petkovic koji je podlegao pritisku
|
|
|
|
|
 |
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK

|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261

|
|
Kakav bre kvalitet...3-2 za Obalu slonovace...Ni zadnju utakmicu nismo umeli da odigramo kako treba...Strasno...
|
|
|
|
|
 |
Erdal82 Dobro upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 667 Mesto: Sarajevo

|
|
Trebali ste nas da pustite da odemo u kvalifikacijama
|
_________________ Nikad ne reci nikad vise! |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|