:: |
Autor |
Poruka |
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Svirala sam klavir za sebe i svoju dušu, ali kako smo ga pretjerali kod sestre da bi njena kćerka svirala i vježbala, rijetko kad sad da sjednem i odsviram nešto. Nisam ga nikad posebno ni voljela, ali pošto smo ga imali, što da uzalud stoji. Inače, moja velika strast i ljubav su oduvijek bili bubnjevi.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
Ricky_007 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 02 Jan 2010 Poruke: 33
|
|
Svirao flautu nekada davno... Sada samo lupam o serpe varjacom xD
|
_________________ ...leti visoko, kao orlovi, budi to sto jesi, budi najbolji, neka pevaju sa tobom gradovi... leti hrabro svojim krilima, tvoj je ceo svet i zato zivi ga, mozda neko cudo se i dogodi... |
|
|
|
|
Batino20 ~Flavoring of Sound~
|
Datum registracije: 08 Nov 2007 Poruke: 6400
|
|
Nikad se nisam bavio profesionalno,ali znam onako za dusu nekad klavir zasvirat,gitaru sam polako poceo savladavat,a velika zelja je jednoga dana naucit saksofon
|
|
|
|
|
|
Mrs Bella jagode sa šlagom.
|
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 1906 Mesto: Djevojacki san :*
|
|
Sviram klavir i violinu Violinu vec jedno 12godina, a klavir tek mozda jedno 7-8..
Tako je lijepo!
|
|
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
Klavir, flautu..povremeno gitaru
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|