:: |
Autor |
Poruka |
Pinki.funclub Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Sep 2008 Poruke: 173 Mesto: RS
|
|
"Previse sam Mlad da bih imao zelje. A u isto vreme sam previse star da bi ih ostvario."
"Djavolov najbolji trik je onaj kada je uverio svet u svoje nepostojanje.."
|
_________________ » . . . No dakle, tko si ti? - Dio
sam one sile što vječno želi
zlo, a vječno stvara dobro«. |
|
|
|
|
[Ohanzee] Upućeni član
|
Datum registracije: 04 Sep 2008 Poruke: 491
|
|
"Ako se otarasim svojih đavola, izgubiću svoje anđele" Tenesi Vilijams
|
_________________ Kada počinjemo da verujemo u čuda? |
|
|
|
|
nadalina68 Dobro upućeni član
|
Godine: 56
Datum registracije: 27 Maj 2006 Poruke: 623 Mesto: Bgd
|
|
Svet cutanja,dovoljan je sa one
strane groba (Onore De Balzak)
|
_________________ vera,ljubav,nada |
|
|
|
|
-malecka- ~Plava Princeza~
|
Datum registracije: 19 Jun 2008 Poruke: 5840 Mesto: Beogradski kej..
|
|
Ljudi se boje onoga sto je u njima, a to je jedino mesto koje im moze ispuniti potrebe..
|
_________________ "Toliko je bilo u životu stvari kojih smo se plašili.. A nije trebalo.. Trebalo je živeti.." |
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Svuda kreni, ali kuci opet dodji. [narodna umotvorina]
Dublje znachenje iste, po meni: Niko nece biti prema nama kao nasha porodica/familija. Uvek sa najboljim mislima, mada... nekada nama neshvatljivim.
|
|
|
|
|
|
|
Hoćeš li da budeš prijatelj vuka?
Nije teško: nahrani ga ako je gladan, leči ga ako je ranjen... Biće ti veran do poslednjeg daha..
Čovek, naprotiv.. Čovek misli, sumnja..
|
_________________ "Toliko je bilo u životu stvari kojih smo se plašili.. A nije trebalo.. Trebalo je živeti.." |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Dobra dela ne cine coveka dobrim, ali dobar covek cini dobra dela
Ovo je inace potpis jedne osobe, ali savrseno je
Zelim da budem sahranjena licem na dole, tako da svi koji me ne vole mogu me poljubiti u guzicu
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
|
|
|
Više se brini za svoj karakter nego za svoj ugled.. Tvoj karakter je ono što uistinu jesi, a ugled ono što drugi misle da jesi..
Dale Carnegie
|
|
|
|
|
|
|
|
"Ljudi ce zaboraviti sta si rekao..
Ljudi ce zaboraviti sta si ucinio..
Ali nikada nece zaboraviti kakve si osecaje u njima pobudio.."
|
|
|
|
|
Strahotta Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 11 Jan 2009 Poruke: 19 Mesto: Beograd
|
|
Da su Romeo i Julija imali samo mesec dana zajednickog zivota, ne bi bilo mrtvih u toj prici
I ovo sto sledi sam vec napisao, ali ne mogu da odolim da ne napisem ponovo coZ to je moj moto:
Ako nesto hoces da uradis, naci ces nacin, a ako neces, naci ces izgovor.
|
_________________ Bre |
|
|
|
|
|
|
|
"Promisli jedanput pre nego sto dajes, dvaput pre nego sto primas, hiljadu puta pre nego sto zahtevas.."
Servantes
|
|
|
|
|
Matzili Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Jan 2009 Poruke: 158 Mesto: Par metara dalje...
|
|
To sto ljudi rade uzasne stvari ne znaci da su uzasni ljudi.
|
_________________ To mi radi, to mi radi, jer ti mozes da mi radis sve
To mi radi, to mi radi, jer ja zaljubio sam se... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|