www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Koji Vam je najduzi period da ..........
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
anyarmani
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 23 Sep 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 30, 2007 10:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Godinu dana! ali, nije mi bilo ni malo lose...sta vise, bilo mi je super! Smile

katjab
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 10 Feb 2007
Mesto: Stara Pazova

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 13, 2007 7:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najduzi period mi je bio 9 meseci,...

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 14, 2007 12:12 am    Naslov poruke: Re: Koji Vam je najduzi period da .......... Na vrh strane Na dno strane

shanjer je napisao/la sledeće:
Koji Vam je najduzi period da niste imale muskarca . U vezi, sexu i kako ste to prezivljavale.
Dali su to u pitanju sati, dani, meseci,godine ili decenije.

5mjeseci.Kako sam preživljavala? Živjela sam kao i svaki drugi dan. Osjećala sam se super!

sjena23
~Shadow Lady In Love~
~Shadow Lady In Love~

Datum registracije: 10 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 14, 2007 12:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

godinu dana

gucci_novosadjanka
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 04 Nov 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 14, 2007 12:53 am    Naslov poruke: Re: Koji Vam je najduzi period da .......... Na vrh strane Na dno strane

shanjer je napisao/la sledeće:
Koji Vam je najduzi period da niste imale muskarca . U vezi, sexu i kako ste to prezivljavale.
Dali su to u pitanju sati, dani, meseci,godine ili decenije.

evo ja prezivljavam vec 6. mesec otkad sam u Americi................ocde su svi shugavi!
Al' kad se vratim..................... Very Happy Very Happy Very Happy bice svachega

goga20
~lavica~
<b>~lavica~</b>

Godine: 40

Datum registracije: 30 Dec 2004
Mesto: Linz

austria.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 14, 2007 12:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bez decka sto sam bila to je oko godinu dana!

ljubica1105
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 21 Jan 2006
Mesto: BENKOVAC

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 15, 2007 10:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

najvise godinu za sada.to je to

Ljubicicac_85
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 15 Feb 2007

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 15, 2007 10:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cuj muschkarca Question Question
nisam ga nikad ni imao niti ga planiram imat Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Idea Idea Idea Idea Idea Wink Wink Wink Wink Wink

thorn
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 30 Jul 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 16, 2007 7:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljubicicac_85 je napisao/la sledeće:
cuj muschkarca Question Question
nisam ga nikad ni imao niti ga planiram imat Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Idea Idea Idea Idea Idea Wink Wink Wink Wink Wink

nisam sigurna da si primetio.......ali nalazis se u "njenoj sobi"...... Rolling Eyes

diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........

#Alex#
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 01 Nov 2006
Mesto: Kragujevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 16, 2007 2:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vrlo kratko, mozda nedelju ili dve. Muskarci me prosto salecu, ali sta da radim. Nije da sam laka ili nesto slicno. Embarassed Embarassed Embarassed Mozdfa je fora u feromonima.....

sandricicak
*mama 2 andjela*
*mama 2 andjela*

Godine: 37

Datum registracije: 22 Okt 2006
Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 07, 2007 11:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

evo nisam spavala sa mojim buducim muzem 2 meseca,ali to je zato sto sam trudna i nosim blizance pa je prva dva meseca rizicno!

~Tanja~
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 03 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 08, 2007 1:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prvih 17,5 godina sam bila bez sexa i to je previse

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> Koji Vam je najduzi period da .......... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Strana 6 od 8

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon