:: |
Autor |
Poruka |
tv Upućeni član

|
Datum registracije: 12 Maj 2005 Poruke: 428

|
|
ma pamuk je zakon. nesto, fino ugodno... nista tjesno...
|
|
|
|
|
 |
RedStarGirl Upućeni član

|
Datum registracije: 08 Dec 2005 Poruke: 307

|
|
Obožavam kvalitetan i lep donji veš. Imam citave kolekcije stvarcica koje verovatno nikad neću ni obući, ali sam ih dobijala jer ljudi koji su mi bliski znaju da mi je "inttimo" fioka omiljeni deo plakara.
Nosim sve boje veša osim crvene i ljubičaste (ako je šareni onda su obavezne neke "detinjaste" šare. Najčešće nosim pamuk ili pamučni mikrofiber (ko nosi Beneton zna kako izgleda materijal), a nađe se ponešto i od satena. Volim maštovite modele (mašnice, cirkoni ili karnerići). Čipku ne volim jer mi je neudobna i nepraktična.
Obavezno vodim računa o tome da donji veš kombinujem sa stvarima koje imam na sebi, da mi veš bude u kompletu jer mi to uliva osećaj sigurnosti. Obavezno u ormaru imam neraspakovan komad za "sepijalnu" priliku, jer nikad se ne zna...
U poslednje vreme počela sam da kupujem donji veš Pompea ili Rebeka, koji nije skup a veoma je maštovit, moderan i udoban.
P.S. Žao mi je što sam utvrdila da većina muškaraca ne pravi razliku između skupog i jeftinog donjeg veša, ja sam svog dečka lepo podučila o osnovama poznavanja donjeg veša.
|
|
|
|
|
 |
MariY00s Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 26 Jun 2006 Poruke: 74

|
|
Od vesha samo domacinke a grudnjaci marke Djani Bulevari...
|
|
|
|
|
 |
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK

|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261

|
|
Benetton je uvek imao odlican zenski ves.Bas po mom ukusu!
|
|
|
|
|
 |
***Srna*** Chilly

|
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 13261

|
|
Donji veš i uopšte čistoća tela su mi na PRVOM mestu na mom telu, zato ću radije dati za kvalitetan i udoban veš nego za neku majicu ili farmerice. Najviše volim providan, čipkani, crni, crveni..
|
|
|
|
|
 |
ana.n Upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 30 Maj 2005 Poruke: 251

|
|
uhhh u zadnje vreme nosim samo tange od vesa, a u boksericama spavam, one su mi udobne za to, a tange za preko dan... Volim ves u svim bojama, mada crni, beli, roze, svetlo plavi i bebi roze su mi nekako nasimpaticniji, doduse i sareni sa nekim simpaticnim printom dolazi u obzir, a od materijala u obzir dolazi samo pamuk i eventualno cipka...
|
|
|
|
|
 |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
|
|
 |
vikky Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 09 Jul 2005 Poruke: 106 Mesto: Kotor - Podgorica

|
|
Svih boja sem crne cipkast
|
_________________ ... nisam dio bezlicne mase, svoja sam i drugacija ...
... kad budes stojao gdje ja sad stojim,shvatices da se bojim visine jer se nemam za koga prihvatiti ....
|
|
|
|
 |
bebacka Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 15 Jun 2006 Poruke: 239 Mesto: SUBOTICA

|
|
u pamucnom vesu se najbolje osecam a boju uvek kombinujem sa garderobom. Tangice izbegavam i nosim ih samo kada "moram" a sto se tice gornjeg dela...samo sa push-up efektom
|
|
|
|
|
 |
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

|
|
Odprilike ovako nesto...
|
|
|
|
 |
bal pod maskama Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Okt 2006 Poruke: 77

|
|
Obozavam da kupujem donji ves.........najudobnije su mi bokserice ali nosim i tange...od boja to su uglavnom crna,crvena i plava....sve nijanse.....cipku obozavam....zato sto extra izgleda......
|
_________________ CLEAR YOUR MIND |
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Mnogo sexy, čipkasti,providni, uglavnom crne boje, samo da je sexy.
Kada sam doma, to je uglavnom neki komotniji udobniji veš poput pamučnih boxerica..
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|