:: |
Autor |
Poruka |
milicik Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 09 Maj 2006 Poruke: 3396
|
|
Citat: | Jednom u 7 do 15 dana |
To je vec previse
|
|
|
|
|
|
spider88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 7 Mesto: Uzice
|
|
Pa sve zavisi! Nekad mi se desi da oborim sistem cishto iz dosade i po 3-4 puta sedmicno, a ponekad ga ne obaram mesecima! To radim chisto da ga malo ubrzam, a virusa se ne cimam jer imam NOD32, cuo sam da je NAJDOBAR! Nadam se da Vista nece imati problema kao XP pa da necemo morati da instaliramo novi sistem svaka 3 meseca da bi ubrzali njegov rad! Pozz svima from Spider UE
|
|
|
|
|
|
Chain Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Nov 2006 Poruke: 40
|
|
Gledam da mi sistem sto duze traje. Ali ako pocne da zeza odma pada jedan format c.
|
|
|
|
|
|
alexandar86 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Feb 2006 Poruke: 122 Mesto: tu iza coskica...
|
|
Sto se cesce podize sistem i radi FORMAT C:, sve se vise skracuje radni vek HDD-a...
Zasto?
Zato sto on radi po principu RW diska...Dakle moze se desiti da mozete da ga prepisete 100x a moze da pukne i posle 2 formatiranja...Zbog toga nije toliko preporucljivo...Ja sam jedan ubio tako i sada sistem dizem na 3 meseca, a dizao sam na 10-15 dana...
|
_________________ Bolje ispasti glup, nego iz aviona... |
|
|
|
|
Phoenix990 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 26 Mar 2007 Poruke: 27 Mesto: Beograd - Paviljoni
|
|
Znas kako lepo je obarati sistem, za one koji vole da budu pedantni, i da imaju cis sistem, bez djubreta, virusa etc.
S druge strane onaj ko ima dosta hardvera...ko ce bre da instalira onolike drivere?!
|
|
|
|
|
|
nikoljupco Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 55
Datum registracije: 29 Dec 2006 Poruke: 47
|
|
Jedanput mesecno, a nekad i cesce.
|
|
|
|
|
|
Do'Urden Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Apr 2007 Poruke: 14
|
|
Vrlo retko...Ma nema sanse da instaliram sve na novo, tu potrosi citav dan. To mi je glupost formatirati disk cim ti se racunar malo uspori...uzmi instalisi antivirus, neki dobar defragment diska, system mechanic i miran si tj. neces imati potrebe da ga formatiras.
|
|
|
Vlastimir@ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 17 Maj 2007 Poruke: 40
|
|
Kad mi baš uspori komp.
Nisam zadnje tri godine. Valjda mi je ovaj antivirus dobar.
|
_________________ Samo jedan može biti najboli a to nisi ti |
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
Uglavnom u kompu drzim ono sto mi treba... i znam sta sve moj komp moze da podnese... retko ga opterecujem... svesno obaram sistem samo kad mi dodje da ga malo osvezim... to se bas retko desava jer mi je za to potrebno vreme... inace i bez toga dobro radi...
ponekad mi se desava da zakacim neki virus, i ako antivirus odmah ne pomogne iz momenta obaram sistem...
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
zex_bl Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 16 Maj 2007 Poruke: 115
|
|
Sve zavisi kako kad ali u prosjeku svako pola godine. Nije samo zbog virusa, vise zbog testiranja svakojakvih programa, hardvera, jednostavno se masina zaglupi, registry se nakupi svega i svacega pa nekada vise nista ne moze pomoci osim fresh copy sa potpunim formatiranjem diska. Instalacioni diska c: je zaseban 20 GB a drugi hard od 150 GB je sam svoj i na particijama. Tako da u sustini nista na disku c: ne drzim od podataka pa mi reinstall ne predstavlja problem. Osim naravno vremena. I drzim se klasike CD po CD - stara navika jer to mi uzivancija. Ne preferiram Ghost iako ga imam uradjenog.
|
_________________ veni - vidi - vici
|
|
|
|
|
loshMI88 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Jun 2007 Poruke: 27
|
|
1-om u 6 meseci, uglavnom zbog usporenog rada racunara.
|
|
|
|
|
|
drone Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Avg 2006 Poruke: 406 Mesto: underwrold
|
|
Nikad.
Nema potrebe.
Nije mi nikad ni sam pao.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|