:: |
Autor |
Poruka |
RunnerSG Upućeni član
|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 426 Mesto: ...tamo gde ti nisi...
|
|
Znam na sta mislis, ali neam pojma kako se to moze spreciti... Mozda da budes nezan prilikom sexa...??? mozda
|
|
|
|
|
|
Modesty Blaise Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 55
Datum registracije: 19 Mar 2004 Poruke: 98
|
|
Dobro, i ja sam umrla od smeha kad sam procitala pitanje !! Svasta ce ljudi da pricaju.. :sunny:
No, kad smo vec kod rupica medju nogama, postoji "nepisano" pravilo za idealne zenske noge. Kada cura spoji noge, medju njima mora da ima 4 (slovima cetiri "rupice"). I to ovako, gledajuci odozodo na gore: cukljevi su spojeni, pa sledi "rupica" dok se ne spoje listovi. Zatim opet ide "rupica", pa se onda spoje kolena. Onda opet mala "rupica" dok se ne spoje gornji delovi butina, I na kraju stigosmo do te famozne "rupice" gde se noge spajaju sa telom..
Da li devojka ima sve cetiri ili joj manjka neka, zavisi prvenstveno od anatomije, genetike a i broja kg
:booty:
|
|
|
|
|
|
Ivica 36 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 55
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 108
|
|
|
|
|
elzare Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Nov 2006 Poruke: 211
|
|
mislim da se ona nestvara od sexa,mada ko zna................................
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Ajnštajne, svemir ima kraj, ali ljudska gloopost...teško
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
chrome8 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Avg 2007 Poruke: 22 Mesto: beograd
|
|
Ma kakva rupa...? Kakav sex...? Kome se ne svidja ta rupa moze da se leci... A pravi se dobrom kombinacijom gena
|
_________________ Don't want to step on any hairy toes! |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
!!!! hahahahahhaha:) pa ovo je fantasticno. jako,kako se dugo nisam ovako nasmejala svaka cast onom ko je pitanje postavio hehe, inace ja tu rupicu smatram krajnje sexy,narocito ako se vec dati pogled pruza iz "pravog ugla" correct me if im wrong opet, kazem,to je individualno
znaci,zakljucili smo da nije od sexa?
ipak ja tu "rupicu"imam, a sexualne aktivnosti praktikujem tek (vec) dve god
|
|
|
|
|
|
dreamwalker *dragancee*
|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *
|
|
mislim da se ovaj lik zabrojao sa rupicama
|
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
dreamwalker je napisao/la sledeće: | mislim da se ovaj lik zabrojao sa rupicama |
hahahahahaha...
a gdje je ta ruoica?
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Rupice, rupice na zidu! Reci mi ko je najrupchastiji na svetu!
Ne dopada mi se ta rupica, jer to znachi da je "butina" na tom mestu deblja i da ce dotichna osoba, obichno, na tom mestu i da iscepa farmerke/pantalone, shta vec. A to mi nikako nije estetski. :-/ Po meni je to znak "vishka" mase. Dakle, formula je vozite bajs i sl. da se "vihak" mase pretvori u mishice i resheno.
A i retko ko da se nadje bez te rupice.
Ovo sve smatram lichno - shto ne mora da bude reprezentativno.
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Hahahhaha rupa od sexa?
Autor ive teme misli da devojke koje svakodnevno imaju sexualne odnose imaju tu rupu.Razumete?ako redovno to radi on misli da se to tako širi..
ali to je glupost ako stvarno veruje u to..
Nema to nikakve veze sa sexom nego sa genetikom i kakav je ko građe!
Ja nema tu rupicu jer nisam baš mnogo mršava ali imam drugaricu koja je mršava i ima tu rupicu.Mada opet kažem nema to veze,sve zavisi od građe i genetike.
|
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
da li je moguce da se autor teme nije salio? ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|