:: |
Autor |
Poruka |
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Aleksica je napisao/la sledeće: | ja mislim daje to vise bilo zbog toga na nahranim ego da mogu da ga imam kad ocu... |
A ti time hraniš svoj ego?
Izvini, neću da te vrijeđam, ja to ne mogu da razumijem, ali dobro, neću se mješati. Nisam to uradila nikad, i neću. Samoj sebi bih bila 0.
|
|
|
|
|
|
*zečica* -fatalna zavodnica-
|
Godine: 40
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 11485 Mesto: tamo gdje ljubav počinje
|
|
i meni se to dešavalo...i to nekoliko puta s jednim bivšim..ni sama neznam zasto...neka navika vjerovatno
|
_________________ *lutka s naslovne strane*
|
|
|
|
|
genius25 Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
Nekako za dobra stara vremena Ipak je to netko do koga ti je jako bilo stalo Neka vrsta nostalgije ali loše
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
anabalind Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 217
|
|
Nisam to uradila,ali bih jako volela!Prva ljubav se ne zaboravlja!Toliko se volimo,a nemozemo da budemo zajedno!Ja imam decka,on ima zenu,a kad se sretnemo,desava se nesto...ne znam ni ja sta!To je nesto toliko lepo,a u istom momentu i bolno...Kada ga vidim,pocnu da mi se tresu noge,osetim leptirice u stomaku,i imam osecaj da cu da padnem u nesvest...
Svog sadasnjeg decka ne bih nikad prevarila,jer je predobar,i mnogo me voli,a i ja njega obozavam,i zato cu da ga cuvam ko malo vode na dlanu,jer na staro se ne valja vracati!Proslost jedino moze da za boli jos vise...
|
|
|
|
|
|
vive *plavušica*
|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''
|
|
Anđela je napisao/la sledeće: | . Nisam to uradila nikad, i neću. Samoj sebi bih bila 0. |
E tacno...smatram da sto je bilo bilo je....glupo je vracati sse na staro,ili se osvrtati iza sebe....zivot ide dalje!
|
|
|
|
poznata, viđena, slavna Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Maj 2007 Poruke: 39
|
|
da si dokazem da sam mu ipak bila nesto neponovljivo, i da mi ne moze odoljeti bas lako.
|
|
|
|
|
|
Aleksica Banovan! *Vestica sa bicem*
|
Datum registracije: 11 Jan 2007 Poruke: 1626 Mesto: Sarajevo
|
|
Anđela je napisao/la sledeće: | Aleksica je napisao/la sledeće: | ja mislim daje to vise bilo zbog toga na nahranim ego da mogu da ga imam kad ocu... |
A ti time hraniš svoj ego?
Izvini, neću da te vrijeđam, ja to ne mogu da razumijem, ali dobro, neću se mješati. Nisam to uradila nikad, i neću. Samoj sebi bih bila 0. |
Pa da, prijalo bi i tebi kad bi znala da te jos uvek zeli..
|
|
|
|
|
|
jerumi Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Maj 2007 Poruke: 186
|
|
oooo stalno mu se vracam, i kad sam sama i kad nisam, cas ga volim, pa sam ocajna, cas ga mrzim, a uvek sam ja ta koja je ostavljala, i kako vreme prolazi sve vise me sadasnja veza davi, i hocu ponovo da se vratim njemu... i... malo je za*ebana ta nasa situacija... prva ljubav, srednjoskolska... eh... nikako da se otkacim od njega... mislim da je on ljubav mog zivota *ebi ga.. kasno sam to shvatila... mnogo komplikujemo. dovaticu ga ja ponovo, i onda vise ne pustam
[Edit by škorpijica: Reči napisane u ovoj poruci koje imaju uvredljiv karakter, cenzurisane su pošto je to strogo zabranjeno Pravilnik-om.]
|
_________________ nemam ja toliko kofera, kada me tuga potera, da spakujem sva ta gorka osecanja... |
|
|
|
|
rosierosie Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 10 Okt 2005 Poruke: 600
|
|
"...za mene jednom kraj, zauvek je kraj..."
Ne zavaravam se. Nikada to vise ne bude kao pre.
|
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Desavalo mi se....(znam nije lepo )
|
|
|
|
|
|
neuhvatljivaa x fille sauvage x
|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 6644
|
|
Zato sto ga jos volim, kao i on mene, i ni sa jednim necu biti opustena kao sa njim, ni sa jednim se necu tako slagati....
|
_________________ Lutko, ja sam rešen da večno s' tobom plešem... |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Uvek je bio magično i neobjašnjivo tu, nemo dozvan, poput duha, pojavljivao se niotkuda. Opet moj. Opuštajuć razgovor kad zatreba, bez obaveza. Prija.
'Za ona dobra, dobra, dobra stara vremena...'
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|