:: |
Autor |
Poruka |
Vlada_R ///M
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
Citat: | Dynamic Stability Control (DSC) is a suspension control system which goes beyond the single components of Anti-lock Brake System (ABS), Cornering Brake Control (CBC) and Automatic Stability Control + Traction (ASC + T). |
Gore pise:
Dinamicka Kontrola Stabilnosti (DSC) je kontrolni sistem vesanja koji ide mnogo dalje od individualnih sistema kao sto su ABS, CBC i ASC+T.
Ja prilicno znam o cemu pricam kad se radi o BMW.
|
|
|
Vlada_R ///M
|
|
|
Jeste da Audi koristi 4x4 sistem. Ali na sportskim bolidama (kao sto je RS4) 60% ide nazad a 40% napred.
Sta da kazem, za sportsku voznju je zadnja vuca majka.
|
|
|
sim02 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 6 Mesto: Belgrade
|
|
Naravno da je zadnja vuca jeftinija. Inace u svakom slucaju je bezbednija prednja vuca. I profesionalcima se desavaju kiksevi. automobil sa zadnjom vucom jeste startniuji od auta sa prednjom ali od 4x4 naravno da nije. To je neverovatno da je neko i pomislio na tako nesto!!! naravno i na trkama sa vidi u klasi 2000, ili superpro da zadnja vuca retko kada bude na prvom mestu.
|
_________________ Lep,zgodan,neophodan |
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Prednja vuča je bolja ako ste početnik, lakše je, ali zadnja vuča je za profesinalce...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
|
|
Lane86 je napisao/la sledeće: | Prednja vuča je bolja ako ste početnik, lakše je, ali zadnja vuča je za profesinalce... |
Pri normalnoj voznji je svejedno da li je prednja, zadnja ili 4x4 vuca. Svako zna da vozi sve 3 vrste, ubedjen sam! Jedino zimi se znatno primecuje razlika ali i to je prevazidjeno kontrolnim sistemima.
|
|
|
Gardas88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 01 Maj 2006 Poruke: 147 Mesto: Podgorica
|
|
Isti djavo prednja- zadnja, ne daš da auto dresira tebe nego ti njega i to je to! Mada već sam negdje pomenuo da je ljepši osjećaj da te sila gura nego vuče, zbog toga sam ljubitelj zadnje vuče!
|
|
|
|
|
|
DENI@L Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 5
|
|
Zadnja je malo bolje jer nemoze skoro nikad nista da strada...ali prednja je ipak po meni bolja...zadnja je zanimljiva za okretanje pred masama dok se gleda ali zato zima kad se gleda uhh ukopava al prednja cupa )
|
|
|
|
|
|
baky-car Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Jan 2007 Poruke: 4
|
|
Posto sam ja obozavalac zezanja sa kolima ja sam pre svega za zadnju vucu,mada i prednja nije za bacanje.
|
|
|
|
|
|
g_bmw_m3 Upućeni član
|
Datum registracije: 20 Dec 2006 Poruke: 442
|
|
Prednja je bolja zbog bezbednosti dok zadnja je samo po asfaltu!
|
|
|
daliborvucko Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 30 Mar 2007 Poruke: 55
|
|
ukoliko volite sportsku vožnju sa mnogo proklizavanja i okretanja, ali ipak koliko toliko sigurnu, a da pri tome ostanete na asfaltu pogotovu u zimskom periodu rado preporučujem zadnju vuču. za upravljanje vozilom koje ima pogon na zadnjoj osovini potrebne su iskusne ruke, hladna glava i brzi refleksi. kada je u pitanju pogon za zadnoj osovini vozila moje mišljenje da su vozači pravi majstori.
4x4 je pogon za vozila kojima upravljaju amateri. odlučiti se prednja ili zadnja pogotovu u uslovima terenaca.
[size=9][[color=red][b]Edit by Rile_Master[/b][/color]: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je [b]zabranjeno[/b] [url=http://www.domaci.com/viewtopic.php?t=10607]Pravilnik[/url]-om.][/size]
|
|
|
|
|
|
bokiva39 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Maj 2006 Poruke: 71
|
|
i jedna i druga imaju svoje prednosti i mane...ali bih ipak zimi vozio na prednju vucu a leti na zadnju...pa kad zapalim gume..
ali ipak prednost prednja
|
_________________ Samo svemir i ljudska glupost su beskonacni mada za svemir nisam siguran. Albert Ajnstajn |
|
|
|
|
daliborvucko Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 30 Mar 2007 Poruke: 55
|
|
a da li svi imaju novca da kupe vozilo sa 4x4, naravno da imaju ali samo kada im mame i tate kupe takvo vozilo. sami možemo da kupimo neku zastavicu od 10 ili više godina starosti, ili neko drugo strano vozilo sa preko 100 godina starosti.
mame i tate kupite nam 4x4 pošto nemamo novca.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|