:: |
Autor |
Poruka |
Mara 82 Iskusni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 847 Mesto: Nis

|
|
Od 22 do 45 poena - zvezdani tip
Volite da uzivate pod svetlosti zvezda koje nocu obasjavaju nebo, vedri ste i romanticni, ali i realisticni u isto vreme. Verujete u svoje snove, cak i kada to ne zelite javno da priznate. Radoznalost duha i osecaj za meru cine od vas realisticnu osobu, ali siroka masta i sposobnost da njegujete svoje snove opredeljuju Vas da zivite u svetu u kome ima mesta za emocije i za mastu. Upravo zbog toga, Vi ste vrlo uravnotezena osoba.
Pa prilicno je tacno...
]
|
|
|
|
|
 |
MIKYE1 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 25 Mar 2006 Poruke: 125

|
|
To bi od prilike bilo to!
|
|
|
|
|
 |
Laznep Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 13 Avg 2006 Poruke: 75

|
|
Po ovome ispade lunaran. Mada sam otprilike na granici izmedju dva.
|
|
|
|
|
 |
Mya` Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 21 Sep 2006 Poruke: 11

|
|
Zvezdani tip...pa ono..u principu je tako...
|
|
|
|
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
Do 20 poena - lunarni tip
Vi ste mesecev tip ili sanjalica, koja se prepusta »carolijama noci« i voli povremenu samocu ili blisko drustvo odabranih prijatelja. Za Vas snovi cine ustaljeni zivotni ritam, dozivljavate ih sa puno emocija i snazno verujete u njihove poruke. To dosta govori o Vasoj emotivnoj osetljivosti i ranjivosti. Relalista ste jedino kada se govori o ostvarivanju ciljeva na krace staze, a svoje snove nikad ne napustate, cak i kada oni izgledaju nemoguce. Ipak budite pazljiviji, ponekad su u snovima emocije toliko jake ili nekontrolisane da se pretvaraju u prave nocne more. Mogu da Vas navedu na destruktivnu rekciju, sto je u suprotnosti sa Vasom prirodom sanjalice. Vazno je analiziranje sopstvenih snova, jer nam pomaze da se bolje upoznamo sami sa sobom i sa svojim »skrivenim delovima licnosti«, ali ne smemo zaboraviti da njihove slike ili simboli nemaju apsolutnu vrednost i znacenje, vec relativnu.
pun pogodak
|
|
 |
Midnight Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 58
Datum registracije: 27 Sep 2006 Poruke: 65

|
|
Volite da uzivate pod svetlosti zvezda koje nocu obasjavaju nebo, vedri ste i romanticni, ali i realisticni u isto vreme. Verujete u svoje snove, cak i kada to ne zelite javno da priznate. Radoznalost duha i osecaj za meru cine od vas realisticnu osobu, ali siroka masta i sposobnost da njegujete svoje snove opredeljuju Vas da zivite u svetu u kome ima mesta za emocije i za mastu. Upravo zbog toga, Vi ste vrlo uravnotezena osoba.
Skroz tacno... 8)
|
|
|
|
 |
Re-Aleksa Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 138

|
|
sanjam svoju tesko bolesnu sestru....sanjam je da je ozdravila...
|
_________________ Aleksa |
|
|
|
 |
Nikola_BG Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 96

|
|
22 poena-zvezdani tip!
Tacno je,u mom slucaju!
|
_________________ Volim narodnjake |
|
|
|
 |
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~

|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad

|
|
|
|
|
|
|
 |
drone Upućeni član

|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Avg 2006 Poruke: 406 Mesto: underwrold

|
|
Eh ja imam jedan problem(ako to tako mezemo nazvati) sa snovima
Ja ih uopste nemam- nisam sanjao nista vise od godinu dana ma ima i vise vremena nesjecam se.
Kad legnem malo nesto razmisljam u krevetu i zaspim kad se probudim nesjecam se da sam ista sanjao.
Navece legnem-bude mi sekundu crno pred ocima-jutro je budim se
Da to nesto nije u redu ili se samo ja nesjecam snova a ustvari ih sanjam ???
|
|
|
|
|
 |
TorbicaMarija Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 19 Avg 2006 Poruke: 39 Mesto: Zemlja snova

|
|
Do 20 poena - lunarni tip
Vi ste mesecev tip ili sanjalica, koja se prepusta »carolijama noci« i voli povremenu samocu ili blisko drustvo odabranih prijatelja. Za Vas snovi cine ustaljeni zivotni ritam, dozivljavate ih sa puno emocija i snazno verujete u njihove poruke. To dosta govori o Vasoj emotivnoj osetljivosti i ranjivosti. Relalista ste jedino kada se govori o ostvarivanju ciljeva na krace staze, a svoje snove nikad ne napustate, cak i kada oni izgledaju nemoguce. Ipak budite pazljiviji, ponekad su u snovima emocije toliko jake ili nekontrolisane da se pretvaraju u prave nocne more. Mogu da Vas navedu na destruktivnu rekciju, sto je u suprotnosti sa Vasom prirodom sanjalice. Vazno je analiziranje sopstvenih snova, jer nam pomaze da se bolje upoznamo sami sa sobom i sa svojim »skrivenim delovima licnosti«, ali ne smemo zaboraviti da njihove slike ili simboli nemaju apsolutnu vrednost i znacenje, vec relativnu.
|
|
|
|
|
 |
gogio Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 14 Maj 2006 Poruke: 67 Mesto: Herceg Novi

|
|
Villy i ja sam za ovakvu kartu okoline al sam zvezdani tip, mozda i moze a?
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|