www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

sta za vas znaci najbolji prijatelj
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 26, 2007 11:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovo što sam skužila danas s mojom frendicom. I kad nam je teško, dovoljno je samo da sjedimo jedna kraj druge i ćutimo i bit će nam bolje. Razumijemo se, ne moramo ni riječ progovorit. Eto, to.

Masha92
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 29 Jul 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 29, 2007 6:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Znaci mnogo!Kad pricamo,smejemo se,placemo...Cak i kad cutimo.
Prijatelj je neko ko je celim bicem prisutan u tvom zivotu...Kojeg jako dobro poznajes,koji je uvek tu za tebe (i ti za njega) i sa kim ti je lepo cak i kad ne pricate nista,kad vam je dovoljno samo da je tu,pored vas.

lazaruzic
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 38

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Zaječar

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 30, 2007 3:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sve,što se kaže otisao bih u rat umesto njega

The world is mine

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 30, 2007 9:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

tvoj kompanjeros, tvoja zastita Smile

.::pinki::.
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 35

Datum registracije: 03 Apr 2006
Mesto: u dugovima :))

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 30, 2007 11:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

neko ko je uvek tu kad mi je potreban, kad je samnom i u dobru i u zlu

Landser
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 27 Jul 2006
Mesto: nedostizno

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 03, 2007 2:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zavisi da li je zenskog ili muskog pola,jer ne mogu ocekivati isto i od njega i od nje...
Drugaricu,prijateljicu,iskrenu do danas nisam nikad imao,pa ni danas Embarassed sve se uvek svede na kao neko druzenje,izlaske,obilazke i kafenisanja da bi ubrzo preslo u muvanje..ne kazem da je do mene ili do nje to zbog cega dolazi do muvanja,ali uvek je tako bilo,nadje se neki mali signal kod mene ili nje,podsvesan i nenameran i eto ti vraga Wink
Drugari.. imam ih par iskrenih, pravih i odanih.. Zao mi sto ih mogu samo na prste jedne ruke nabrojati ali sam 100% siguran u to da sta god i kad god mi zatreba njima mogu da se obratim i obrnuto. Prijatelja imam gomilu,sa kojima mogu muvati devojcice,piti i lumpovati..ali pravih drugova (ono tipa "u dobru i zlu") je vrlo malo...

andjelinaaaa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 20 Dec 2005
Mesto: Budva

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 07, 2007 12:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

neko koga bezgranicno volim i postujem, neko ko me razumije, prema kome sam iskrena u svakom momentu....

Dinke
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 25 Avg 2007
Mesto: Sabac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 07, 2007 6:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najbolji prijatelj je za mene koji moze sve da mi kaze i naravno sve da mu kazem,nema lazi nema prevare,za kojeg cu u svako vreme da pomognem i naravno on za mene,ja imam dva prijatelja koja bi to uradila i verujte ne treba mi vise ni jedan...

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 07, 2007 10:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Osoba koja će da me pozove čim je cimnem a ako nema kredita - doći će do mene Very Happy Embarassed

Zsejla
Dragonfly
Dragonfly

Datum registracije: 28 Mar 2007
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 08, 2007 11:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To je neko zbog koga bih otisla i na kraj svijeta i popela se na mjesec i skinula zvijezdu s neba ako treba. Neko za koga ne postoji vrijeme kada me moze nazvati i kada mi se moze obratiti (dakle tu sam uvijek no matter what). I vazi i obrnuto. Neko ko je za mene tu kada god mi "treba". Bilo sad da se jadam ili da se smijem ili pak da samo sutimo...
Neko ko me voli (i koga volim) zbog ovoga sto jesam (i sto jeste) sa svim vrlinama, a manama pogotovo.
U mom zivotu je samo jedna koja ima taj "epitet" najbolja, ali je itekako vrijedna!!!

ns21
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 56

Datum registracije: 14 Sep 2006
Mesto: Zemun

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 12, 2007 8:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prijatelj je osoba koja me prihvata onakvom kakva jesam, koja je uz mene i kada mi cvetaju ruze ali i kada ladje pocnu da tonu.
koja je spremna da me saslusa i ako moze pomogne

-*-Diva-*-
~mali djavolak~
~mali djavolak~

Godine: 33

Datum registracije: 10 Okt 2006
Mesto: *~najlepse na svetu~*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 12, 2007 11:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to je osoba ili u mom slucaju osobE sa kojima mogu da pricam o bukvalno bilo cemu.. osobe u koje imam potpuno poverenje, i znam da su tu za mene u svakoj situaciji, kao i ja za njih.. neko ko me zna, zna nacin na koji ja razmisljam, neko ko me prihvata takva kakva sam.. neko od koga mogu uvek da trazim saved i da budem 100% sigurna da mi nece reci pogresnu stvar iz ljubomore.. itd.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> sta za vas znaci najbolji prijatelj Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Strana 6 od 8

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon