:: |
Autor |
Poruka |
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Ovo što sam skužila danas s mojom frendicom. I kad nam je teško, dovoljno je samo da sjedimo jedna kraj druge i ćutimo i bit će nam bolje. Razumijemo se, ne moramo ni riječ progovorit. Eto, to.
|
|
|
|
|
|
Masha92 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Jul 2007 Poruke: 217 Mesto: Beograd
|
|
Znaci mnogo!Kad pricamo,smejemo se,placemo...Cak i kad cutimo.
Prijatelj je neko ko je celim bicem prisutan u tvom zivotu...Kojeg jako dobro poznajes,koji je uvek tu za tebe (i ti za njega) i sa kim ti je lepo cak i kad ne pricate nista,kad vam je dovoljno samo da je tu,pored vas.
|
|
|
lazaruzic Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 2149 Mesto: Zaječar
|
|
sve,što se kaže otisao bih u rat umesto njega
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
tvoj kompanjeros, tvoja zastita
|
|
|
|
|
|
.::pinki::. Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 03 Apr 2006 Poruke: 2882 Mesto: u dugovima :))
|
|
neko ko je uvek tu kad mi je potreban, kad je samnom i u dobru i u zlu
|
|
|
Landser Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 27 Jul 2006 Poruke: 224 Mesto: nedostizno
|
|
Zavisi da li je zenskog ili muskog pola,jer ne mogu ocekivati isto i od njega i od nje...
Drugaricu,prijateljicu,iskrenu do danas nisam nikad imao,pa ni danas sve se uvek svede na kao neko druzenje,izlaske,obilazke i kafenisanja da bi ubrzo preslo u muvanje..ne kazem da je do mene ili do nje to zbog cega dolazi do muvanja,ali uvek je tako bilo,nadje se neki mali signal kod mene ili nje,podsvesan i nenameran i eto ti vraga
Drugari.. imam ih par iskrenih, pravih i odanih.. Zao mi sto ih mogu samo na prste jedne ruke nabrojati ali sam 100% siguran u to da sta god i kad god mi zatreba njima mogu da se obratim i obrnuto. Prijatelja imam gomilu,sa kojima mogu muvati devojcice,piti i lumpovati..ali pravih drugova (ono tipa "u dobru i zlu") je vrlo malo...
|
_________________ ...чудни су путеви моји прожети успонима и падовима..корачам у самоћи, чезнем у нади..изгарам од жеље да пронађем те..једном... |
|
|
|
|
andjelinaaaa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Dec 2005 Poruke: 78 Mesto: Budva
|
|
neko koga bezgranicno volim i postujem, neko ko me razumije, prema kome sam iskrena u svakom momentu....
|
|
|
|
|
|
Dinke Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Avg 2007 Poruke: 58 Mesto: Sabac
|
|
Najbolji prijatelj je za mene koji moze sve da mi kaze i naravno sve da mu kazem,nema lazi nema prevare,za kojeg cu u svako vreme da pomognem i naravno on za mene,ja imam dva prijatelja koja bi to uradila i verujte ne treba mi vise ni jedan...
|
_________________ Prati svoje srce,ne slusaj nikog oko sebe....................................... |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Osoba koja će da me pozove čim je cimnem a ako nema kredita - doći će do mene
|
|
|
|
|
|
Zsejla Dragonfly
|
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 3296 Mesto: Sarajevo
|
|
To je neko zbog koga bih otisla i na kraj svijeta i popela se na mjesec i skinula zvijezdu s neba ako treba. Neko za koga ne postoji vrijeme kada me moze nazvati i kada mi se moze obratiti (dakle tu sam uvijek no matter what). I vazi i obrnuto. Neko ko je za mene tu kada god mi "treba". Bilo sad da se jadam ili da se smijem ili pak da samo sutimo...
Neko ko me voli (i koga volim) zbog ovoga sto jesam (i sto jeste) sa svim vrlinama, a manama pogotovo.
U mom zivotu je samo jedna koja ima taj "epitet" najbolja, ali je itekako vrijedna!!!
|
_________________ Beer is the cause and solution to all of life's problems. ~Homer Simpson~ |
|
|
|
|
ns21 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 56
Datum registracije: 14 Sep 2006 Poruke: 63 Mesto: Zemun
|
|
Prijatelj je osoba koja me prihvata onakvom kakva jesam, koja je uz mene i kada mi cvetaju ruze ali i kada ladje pocnu da tonu.
koja je spremna da me saslusa i ako moze pomogne
|
|
|
|
|
|
-*-Diva-*- ~mali djavolak~
|
Godine: 33
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*
|
|
to je osoba ili u mom slucaju osobE sa kojima mogu da pricam o bukvalno bilo cemu.. osobe u koje imam potpuno poverenje, i znam da su tu za mene u svakoj situaciji, kao i ja za njih.. neko ko me zna, zna nacin na koji ja razmisljam, neko ko me prihvata takva kakva sam.. neko od koga mogu uvek da trazim saved i da budem 100% sigurna da mi nece reci pogresnu stvar iz ljubomore.. itd.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|