www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

ATI vs. GEFORCE
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Hardware ~ -> ~ Arhiva - Hardware ~
::  
Autor Poruka
lukawar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 28 Feb 2007

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 28, 2007 11:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prije sam bio zagovornik ATI-a ali u zadnje vrijeme sve više prelazim na Nvidiu jer ATI ima strahovitih problema s driverima

venom
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 24 Avg 2005
Mesto: City of Heroes!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 03, 2007 10:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

omega drajveri rešavaju te brobleme
imam i atija i nvidia i ne mogu da primetim razliku

milicik
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 09 Maj 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 04, 2007 3:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da je nvidia bolja

anex80
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 10 Avg 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 14, 2007 3:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

G-FORCE naravno i to sto noviji (trenutno G-force 8800)

anex80
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 10 Avg 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 14, 2007 4:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

milicik je napisao/la sledeće:

nema se tu sta misliti, nVidia graficka je mercedes medju grafickim karticama isto sto je ASUS maticna ploca najbolja na trzistu u poredjenju sa MSI i slicnim

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 18, 2007 3:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Teme spojene - molim prvo provjeriti da li ista tema vec postoji!

Do'Urden
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 18 Apr 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 18, 2007 5:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

anex80 je napisao/la sledeće:
milicik je napisao/la sledeće:

nema se tu sta misliti, nVidia graficka je mercedes medju grafickim karticama isto sto je ASUS maticna ploca najbolja na trzistu u poredjenju sa MSI i slicnim

ASUS jeste najbolja ploca ali za Intelove procesore, za AMD ne, a to koja je najbolja graficka zavisi, npr. Doom bojle radi na Nvidia, a HalfLife2 na ATI. Trenutno su tu negdje po karakteristikama jer da iko od tih firmi sa kvalitetom oskace onda ova druga bi propala.

Racun
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 16 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 02, 2007 1:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ati u odnosu na GeForce nema nikakve sanse.Ati ima od GeForce-a duplo jasnije boje, ali GeForce duplo booje prihvata zahtjevnije igre.Ja imam ATI 9550FX, a ranije sam imao GeForce MX440, i mogu reci da su graficke potpuno iste, Ati je za nijansu bolji i ima duplo vise boja.Sad uzimam novi komp, pa s toga uzimam GeForce 8800GT (brza je od ati hd3850, ali sto hd3850 ima znatno jasniju sliku).Mozda neko voli vise ati, samo neka ukuca www.nvidia.com i neka se uvjeri u GeForce-ov kvalitet, jer je GoForce svjetski lider u proizvodnji grafickih kartica.Ili neka mi neko kaze, napise ima li jaca Ati-ova graficka kartica od GeForce 8800GTX i 8800Ultra.Ako ima, uzimam je odmah.PozZ

kosta00
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 02 Jun 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 04, 2007 11:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ima li kakav forum da me omasi sa temama kao sto su ove:
AMD(ATI) vs NVidia
Intel vs AMD
Seagate vs WD.

Edited by Mr. Bond: Pa pazi ovo bi trebala u sustini da bude konstruktivna rasprava na temu grafickih kartica ali nazalost ovde nije posto se pise "e meni je ova bolja", "ma jok nvidia zakon" itd....

Podsetio bih samo sve clanove da postoji obavestenje gde je receno da su takve poruke nepozeljne. Dakle ako kazete sta vam se svidja RECITE ZASTO!... Da ne bude nesporazuma posle zasto vam je post obrisan.

milan*miki
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 07 Dec 2007
Mesto: Banja Luka

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 09, 2007 5:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

he he he...ma ati je zakon. objasnjenje: nijedan proizvodjac nikada nece napraviti graficku koja ce i najteze igrice terati na high detaljima...zato: manite se diskusije, nema od toga nista. 2 godine ce nvidia biti bolja pa sledece 2 godine ati i tako u krug

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Hardware ~ -> ~ Arhiva - Hardware ~ -> ATI vs. GEFORCE Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 6 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon