:: |
Autor |
Poruka |
lukawar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Feb 2007 Poruke: 39
|
|
Prije sam bio zagovornik ATI-a ali u zadnje vrijeme sve više prelazim na Nvidiu jer ATI ima strahovitih problema s driverima
|
|
|
|
|
|
venom Iskusni član
|
Datum registracije: 24 Avg 2005 Poruke: 975 Mesto: City of Heroes!
|
|
omega drajveri rešavaju te brobleme
imam i atija i nvidia i ne mogu da primetim razliku
|
_________________ When I walk I walk ALONE!
When I fight I fight ALONE!
|
|
|
|
|
milicik Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 09 Maj 2006 Poruke: 3396
|
|
Mislim da je nvidia bolja
|
|
|
|
|
|
anex80 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 10 Avg 2006 Poruke: 112
|
|
G-FORCE naravno i to sto noviji (trenutno G-force 8800)
|
_________________ _______________________________________
djes ba, sta ima ba, djes ba hairlija |
|
|
|
|
anex80 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 10 Avg 2006 Poruke: 112
|
|
milicik je napisao/la sledeće: | Mislim da je nvidia bolja |
nema se tu sta misliti, nVidia graficka je mercedes medju grafickim karticama isto sto je ASUS maticna ploca najbolja na trzistu u poredjenju sa MSI i slicnim
|
_________________ _______________________________________
djes ba, sta ima ba, djes ba hairlija |
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Teme spojene - molim prvo provjeriti da li ista tema vec postoji!
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Do'Urden Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Apr 2007 Poruke: 14
|
|
anex80 je napisao/la sledeće: | milicik je napisao/la sledeće: | Mislim da je nvidia bolja |
nema se tu sta misliti, nVidia graficka je mercedes medju grafickim karticama isto sto je ASUS maticna ploca najbolja na trzistu u poredjenju sa MSI i slicnim |
ASUS jeste najbolja ploca ali za Intelove procesore, za AMD ne, a to koja je najbolja graficka zavisi, npr. Doom bojle radi na Nvidia, a HalfLife2 na ATI. Trenutno su tu negdje po karakteristikama jer da iko od tih firmi sa kvalitetom oskace onda ova druga bi propala.
|
|
|
Racun Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 16 Sep 2006 Poruke: 1
|
|
Ati u odnosu na GeForce nema nikakve sanse.Ati ima od GeForce-a duplo jasnije boje, ali GeForce duplo booje prihvata zahtjevnije igre.Ja imam ATI 9550FX, a ranije sam imao GeForce MX440, i mogu reci da su graficke potpuno iste, Ati je za nijansu bolji i ima duplo vise boja.Sad uzimam novi komp, pa s toga uzimam GeForce 8800GT (brza je od ati hd3850, ali sto hd3850 ima znatno jasniju sliku).Mozda neko voli vise ati, samo neka ukuca www.nvidia.com i neka se uvjeri u GeForce-ov kvalitet, jer je GoForce svjetski lider u proizvodnji grafickih kartica.Ili neka mi neko kaze, napise ima li jaca Ati-ova graficka kartica od GeForce 8800GTX i 8800Ultra.Ako ima, uzimam je odmah.PozZ
|
|
|
|
|
|
kosta00 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Jun 2006 Poruke: 243
|
|
Ima li kakav forum da me omasi sa temama kao sto su ove:
AMD(ATI) vs NVidia
Intel vs AMD
Seagate vs WD.
Edited by Mr. Bond: Pa pazi ovo bi trebala u sustini da bude konstruktivna rasprava na temu grafickih kartica ali nazalost ovde nije posto se pise "e meni je ova bolja", "ma jok nvidia zakon" itd....
Podsetio bih samo sve clanove da postoji obavestenje gde je receno da su takve poruke nepozeljne. Dakle ako kazete sta vam se svidja RECITE ZASTO!... Da ne bude nesporazuma posle zasto vam je post obrisan.
|
_________________ --------------
100010100100001001001011011101010010101010010101000010001001 |
|
|
|
|
milan*miki Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 07 Dec 2007 Poruke: 24 Mesto: Banja Luka
|
|
he he he...ma ati je zakon. objasnjenje: nijedan proizvodjac nikada nece napraviti graficku koja ce i najteze igrice terati na high detaljima...zato: manite se diskusije, nema od toga nista. 2 godine ce nvidia biti bolja pa sledece 2 godine ati i tako u krug
|
_________________ ako ne znaš šta pričaš, ne laprdaj!!! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|