:: |
Autor |
Poruka |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
thorn je napisao/la sledeće: | ne...to mi se ne svidja....prelepi buket ruza i romanticna karta mi puno vise odgovaraju.... |
slazem se sa tobom...ipak je to lepse
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884

|
|
Ijao ja mislim da je serenada stvarno predivna ali da je bolje,ako realno sagledamo danasnjicu da devojci izrecitujes nesto,priredis neko iznenadjenje,vrlo specijalno iznenadjenje...
Mislim da bi serenada danas bila pomalo smesna ali nemam apsolutno nista protiv te ideje.
Naravno,ako decko lepo peva.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
 |
Jale21 Mister Domaći.de 2007

|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Okt 2005 Poruke: 1218 Mesto: I nocas ja cu da te, cuvam dok spavas, i ljubim tamo gdje najvise volis, dok sanjas...

|
|
|
|
 |
vesnaana Odomaćeni član

|
Datum registracije: 13 Okt 2007 Poruke: 1132 Mesto: negde daleko...

|
|
Serenada...nije loša ideja! Ali više volim tajanstvenu romantiku u dvoje!
|
_________________ Life is a moment in space
When the dream is gone
Its a lonelier place
I kiss the morning goodbye
But down inside you know
We never know why.... |
|
|
|
 |
meeee Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 25 Dec 2007 Poruke: 221

|
|
ah...tad bi se bas zaljubila u njega,samo ne verujem da ce se jedan bas toliko zaljubiti u mene...
|
|
|
|
|
 |
andrejica Tico & Ada

|
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica

|
|
slatko je i da, bila bi odusevljena
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884

|
|
Jale21 je napisao/la sledeće: | Hmmm... Serenada DA! Ali prvi problem je sto volim da pevam vise nego ista ali me je tesko slusati... nije da nisam probao pevao sam ispod prozora (pocetnik)
a sada druga strana... gledajuci realno... danasnje cure bi vise volele da ih stavis u besan auto i odvrnes seku... tako da je to rizican potez... mozes da popijes blamazu godine...
ako imas dovoljno dugu vezu i poznajes partnera, samo napred
ja ocu samo da nadjem odgovarajucu terasicu i odelce  |
Ja bih verovatno umrla kad bi mi lik pustio Seku,pa jos u kolima,znaci nemam gde da pobegnem od tog bofla zivog.
Ne bih prezivela!!DEFINITIVNO.
Onda bolje Serenada.
Jale,tebi svaka cas sto se spremas za Serenadu,hrabri ste vi momci
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
 |
bLackLady ►∞ bLack eviL witch ∞◄

|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...

|
|
Jale21 je napisao/la sledeće: |
a sada druga strana... gledajuci realno... danasnje cure bi vise volele da ih stavis u besan auto i odvrnes seku... tako da je to rizican potez... mozes da popijes blamazu godine...
|
Ne treba generalizovati stvari... ne bi baš svaka u besan auto u kom krešti gore pomenuta...
Ja bih lično bila prijatno iznenađena takvim potezom, i isti bih adekvatno nagradila
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
 |
|
|
|
 |
cica_sanelica Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Maj 2009 Poruke: 42 Mesto: u Njegovom srcu

|
|
serenada ne nikako,bljak! dobro možda malo pretjerana reakcija...no mislim da su žene danas malo sirovije..
iako je poželjno da muškarac u određenoj mjeri pokaže da mu je stalo i da je osjećajan...no to se može na 1000 drugih načina
|
_________________ ~Markova mala~ |
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
sto da ne, samo da je nesto originalno
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Da! Ali koji bi to muškarac uradio u današnje vreme
|
|
|
|
|
 |
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~

|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324

|
|
NE. Previše sladunjavo, romantično za moj 'ukus'. Kad bi mi nešto takvo priredio, vjerojatno bi me trbušni mišići boljeli od smijanja.
Jale21 je napisao/la sledeće: | gledajuci realno... danasnje cure bi vise volele da ih stavis u besan auto i odvrnes seku... tako da je to rizican potez... mozes da popijes blamazu godine... |
Gledajući realno, nismo sve iste i ne možeš sve 'današnje' cure ubacivati u isti koš.
Ne volim takve vrste iznenađenja. Ne mora mi pjevati niti činiti slične ludarije, dovoljno je jedno iskreno "volim te" da bih bila najsretnije biće na svijetu...
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|