:: |
Autor |
Poruka |
Gagi_84 Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Mar 2006 Poruke: 328 Mesto: Beograd
|
|
Bas tim redom-osnovna,pa srednja pa fax.
|
|
|
|
|
|
lela_scg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 24 Jul 2006 Poruke: 191 Mesto: Kragujevac
|
|
Meni je samo osnovna ostala u lepom secanju.Srednju jos nisam upisala zbog toga sto sam u kolicima ali ko zna,mozda je vremenom i upisem a i da je upisem sigurna sam da nebi bilo kao u osnovnoj.Ja sam imala divne nastavnike i drugare i verujte mi,svi me oni( i nastavnici i drugari) i dalje posecuju i to mi mnogo znaci a skolu sam zavrsila pre samo godinu dana.Svi se mi i dalje lepo druzimo i svi smo prolazili kroz lepa a i kroz teske trenutke.Jedan od najtezih trenutaka je,kada smo trebali da podjemo u 8-mi razred,umro nam je razredni.Kasnije u 8-om sam imala dve divne razredne koje me i dalje posecuju i koje mnogo volim.Ma jednostavno,nogo volim svoje odeljenje kao i sve moje nastavnike,na celu sa razrednim staresinama!
|
_________________ M A N U E L A |
|
|
|
|
JasminaSd Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 18
|
|
Osnovnu pamtim po dobrom drustvu. Ostvarila sam tada neka prijateljstva koja i dan danas traju! Pamtim je i po nekim losim stvarima, ali trudim se da mi to cesto ne pada na pamet.
Secam se i nekih nastavnika, nestasluka, zaljubljivanja u neke decake koji su sada slatki momci i tako. . .
Srednja je brzo prosla. Nju pamtim po odlicnim zurkama, ekskurzijama, nekim blamovima, po bubacenju i tremi pred kontrolnu vezbu, po razgovorima za vreme odmora koje je mogao da prekine samo ulazak profesora, jednom zaljubljivanju i po jos 1000000 stvari!
A o faxu je jos rano da se prica!
|
|
|
|
|
|
hip_hop Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 10 Avg 2006 Poruke: 130 Mesto: bg
|
|
ehh... osnovna ostade u lepom secanju... dobro drustvo, super skola, dobri nastavnici... a srednja, u koju na zalost jos idem, je raspad... jedne normalne osobe nema, sem moje najbolje drugarice, koja je posla samnom iz osnovne...
|
_________________ ...brate sve se vrti oko postovanja... |
|
|
|
|
Nattally Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 07 Avg 2006 Poruke: 95
|
|
Definitivno faks!Najvise ucenja ali i provoda,upoznavanja novih ljudi i prijateljstava na duge staze...A nekom se desi i ljubav....
|
|
|
|
|
|
Paris_Hilton Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Nov 2005 Poruke: 79
|
|
Definitivno srednja....zavrsila sam 5tu gimnaziju i to mi je bilo najlepse doba u zivotu....najvise prijatelja je odatle i jos uvek patim za gimnazijom.....odmah bi se vratila kad bi postojao nacin, ali stvarno odmah
|
|
|
|
|
|
alanya Upućeni član
|
Datum registracije: 08 Sep 2006 Poruke: 296 Mesto: Maribor
|
|
ne morem se odlucit...a ipak mislim da je na faxu najbolje
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
definitivno u osnovnooj su najbolje uspomene i odmah bih se vratio u osnovnu.....
|
|
|
Jelena-hn Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 15 Avg 2006 Poruke: 82
|
|
Osnovna u Herceg Novom
Srednja- 2 razreda u Herceg Novom, a 2 u Americi
Fax-americki college u Dubrovniku
Iako jos nisam gotova sa faxom, mislim da mi se najvise svidja ovo doba faxa, ipak je to neki skroz novi nacin zivota... 8)
|
|
|
|
|
|
sasa_bajic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 26 Okt 2006 Poruke: 55
|
|
meni je najlepse doba bila srednja skola. upoznavanje novih ljudi zezanje dopisivanje na casovima. najlepsa mi bejase druga godina srednje skole.
|
_________________ cao |
|
|
|
|
27da03 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Avg 2006 Poruke: 69
|
|
najljepse doba mi je dacko doba , u osnovnoj skoli kao dijete djetetu, a u srednjoj je mi je bilo ludo i nezaboravno, a sad na fakultetu dolaze neke ozbiljnije stvari.
pozdrav
|
|
|
|
|
|
prase Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 24 Jul 2006 Poruke: 575 Mesto: Beograd
|
|
Osnovna manje vise nije bilo lose, ali sve bih dala da se vratim u srednju. Mada nije mi lose sad na faxu, ali ipak srednja
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|