:: |
Autor |
Poruka |
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
E da....juce sam dobila tasnicu koju sam narucila preko kataloga i mogu samo da vam kazem-nikad ne uzimajte preko kataloga dok to ne vidite uzivo,nista nije kako se cini na slici ..bas sam se posteno razocarala...al nema veze posluzice hehe
|
|
|
slatka_sejtanka Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 01 Okt 2006 Poruke: 1520
|
|
Tasnice mi sluze nekada samo kao modni detalj jer znaju bit malene da mi stane samo mobilni i sjaj za usne ) a nekada su stvarno korisne svaka djevojka treba koristiti tasnice
|
|
|
prase Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 24 Jul 2006 Poruke: 575 Mesto: Beograd
|
|
Gde cu da drzim novcanik, telefon, kljuceve i sve ostalo sto mi treba ako necu u torbici. Ranije nesto bas i nisam praktikovala da ih nosim ali u poslednje tri godine ne mogu bez njih.
|
|
|
|
|
|
LELICA17 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Dec 2005 Poruke: 249 Mesto: Osijek
|
|
ja volim svakakve torbice...sad mi je trenutno najdraze zlatna.)
|
_________________ KISS MEEEEEEEE |
|
|
|
|
Srculence101 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 135
|
|
obozavam torbice iamm ih previseee!!! od svih dizajneraaa
|
|
|
|
|
|
Sonata Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Okt 2006 Poruke: 114 Mesto: Holland
|
|
Torbice su ipak neophodne jer npr. kljuceve,mobitel...i ostale zenske stvarcice ne mozemo nositi u rukama ili staviti u dzepove kao sto muskarci to rade iako je istina da ih kupujemo u velikom broju,cak i kad vec imamo nekoliko slicnih ...Ali eto zenske su poznate po kupovini svega i svacega pa i torbica,...uz svaku boju odjece bora biti i torbica u istoj boji 8)
|
|
|
|
|
|
cecy Luda do bola
|
Datum registracije: 02 Jun 2005 Poruke: 1809 Mesto: wien
|
|
obozavam torbice,imam jih doma oko 40
|
|
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Ponekad (za uni) su potrebne, ali nekada su samo modni detalj (uvece kada izlazim). Imam ih jako puno...
|
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
joj,torbica nikad dosta.ja nepamtim kad sam otisla u grad a da nisam kupila neku torbicu! strasno.za te sitnice para nikad dosta
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Malo prije Božića sam kupila jednu predivnu, smeđe zlatnu i sad ne idem bez nje nikud 8)
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Imam ih nevidjeno puno i jako su lepe ali bas sve koje imam...mada ne volim da ih nosim!Heheeh...strasno!
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Uf..iman milijun torbica.. Obozavan ih..Ne izlazin bez njih hiih :p
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|