:: |
Autor |
Poruka |
--hell_soul-- ..:: sve si mi ti ::..
|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 9354 Mesto: **over the sky**
|
|
tacno je da je osvojio nagradu za najbolji antivrusni sistem...ali...nista ne moze da te spasi ako puno 'svrljas'..
vidis.. ja nemam nijedan antivirus na lapu,cak i firewall mi je skoro stalno ugasen jer igram neke igre online koje zahtijevaju to i mogu da ti kazem da nemam problema..
sve mi radi u najboljem redu... znaci nije do antivirusa nego do korisnika
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Zar nije bilo jednostavnije uraditi Add Exception za odredjeni port/portove koje zahteva igrica i nastaviti?
|
|
|
|
|
|
CoYoTe Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 618 Mesto: Arandjelovac/RC ETF
|
|
LOL je sve sto imam da kazem povodom ovoga...kakav bre anti - virus, ime ovakvih (i njemu ) slicnih programa treba da bude "maybe virus finder". Od pravih virusa ne postoji zastita, a od ovih sa kojima se obicni smrtnici srecu, jednio Kaspersky ima 99% ucinak
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Molim vas nemojte da lupetate gluposti fore 'Moj tata je jaci od tvog', NOD je najbolji.....
Obrazlozite vase misljenje zasto je po vama najbolji.
Od sada ce svi kratki komentari koji nemaju nikakvu svrhu biti brisani
Korisnici koji se cude gde im je poruka neka se jave meni na PP.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
CoYoTe je napisao/la sledeće: | LOL je sve sto imam da kazem povodom ovoga...kakav bre anti - virus, ime ovakvih (i njemu ) slicnih programa treba da bude "maybe virus finder". Od pravih virusa ne postoji zastita, a od ovih sa kojima se obicni smrtnici srecu, jednio Kaspersky ima 99% ucinak |
Ne postoje pravi i pogresni virusi - postoje samo oni cije su definicije u bazi i oni cije nisu. Mada i to je prevazidjeno - heuristika je postala standard!
Nikada besplatni nece biti kvalitetni kao oni koji se placaju iz prostog razloga sto svaki proizvodjac krece sa free varijantom, stice korisnike, poboljsava proizvod a kada uvidi da je dostigao potreban nivo, ili ostavi free verziju ali zapocne i onu koja se placa (i njoj posvecuje daleko vise resursa i vremena jer od nje zivi) ili potpuno prekine rad na free verziji i jednostavno svako sledece unapredjivanje je u paketu koji se placa.
Svaki AV program se vodi osnovnim algoritmima kojima prepoznaje da li je nesto virus ili ne - tako da uglavnom i jeste (laicki receno) nabadanje jeste nije...
Apstrakcija problema dovodi do "losijeg" virusa jer zbog kolicine masina koje zelis da zarazis moras da se odreknes kvaliteta (specijalnih propusta za odredjen problem) dok kod kvalitetnijih virusa polje delovanja je suzeno te je dozvoljeno koristiti pojedinosti koje poseduje odredjena masina/problem.
I na kraju - 90% ljudi se jako retko susrece sa virusima - a tih istih 90% ljudi gotovo i da nema AntiMaleware i AntiSpyware zastitu!
Ne moze se ovako odokativno razgovarati o problemu kojim se bave velike softverske kuce tipa Kaspersky, Eset, Microsoft ... Zapravno smesno je razgovarati o tome koji AV je bolji oslanjajuci se iskljucivo na neke testove koje su sprovodili casopisi/kompanije iz prostog razloga sto je lobiranje cudo i svaka velika softverska kuca ce dati sve od sebe da bude pohvaljena u datom testiranju i da se njen proizvod pokaze kao najbolji.
Uopste kada se govori o zastiti racunara na globalnoj mrezi - jedan od argumenata koje najcesce cujem je "Nisam imao ni jedan virus - nista nije nasao" a ovo samo po sebi zvuci smesno.
Ako vec diskutujemo o AV i uopste zastiti racunara od malicioznih softvera onda se barem potrudite da date odgovarajuce argumente za/protiv! Ne postoji savrsen AV kao sto ne postoji ni apsolutna zastita (pardon - postoji - iskljucite racunar iz struje i ostavite ga u orman ... 100% nece pokupiti virus...).
|
|
|
|
|
|
dalibor.v Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 25 Jan 2010 Poruke: 19
|
|
koristim AVG i zadovoljan sam.
|
|
|
|
|
|
staaaz Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Feb 2010 Poruke: 10
|
|
ipak sam ja za NOD32 i Avast ! po meni su ta dva najbolja zastita...
|
|
|
|
|
|
Vires Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 13 Maj 2010 Poruke: 2
|
|
"NOD32 – Najbolji AntiVirus na svetu"
Ne postoji najbolji antivirus na svetu.... samo postoje neki malo bolji i losiji... Nije dzabe Kasperski skoro izjavio da su izgubili bitku sa pisacima kodova (virusa) jer non stop izlaze novi virusi koje antivirusi i ne detektuju tako da nikad nismo sigurni ma kakvu god zastitu imali... Zato batalite windows i predjite na Linux
|
|
|
|
|
|
magla 68 ~Sremački bećarac~
|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 4150 Mesto: Sremački BIRCUZ
|
|
Ha haal stze se popalili kao hepo kockice nek svako koristi onaj koji njemu odgovara ja sam zadovoljan i sa nodom hahaha
|
|
|
|
|
|
dejanode Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Maj 2011 Poruke: 4
|
|
Najbolji anti-virus program na svetu=
Ne Postoji.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
Tajchi85 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 20 Maj 2011 Poruke: 20
|
|
Taj antivirus nikad necu vise koristiti....komp mi je cudno radio dok sam njega imala. Sad imam avast i extra mi radi.
|
|
|
|
|
|
lenku Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Dec 2009 Poruke: 7
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|