:: |
Autor |
Poruka |
_GaMBiT_ Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1173
|
|
Nezadovoljni ste svojim izgledom?
Nisam nezadovoljan, ali moglo bi i bolje
Da li vezbate???
Treniram karate, 2 puta sedmicno imam trening, a ostalih noci sam na stadionu - trcim jednostavno zelim da odrzim kondiciju
Sta???
Vec reko
Koliko cesto???
I to reko u drugom pitanju
Da li vam je to vazno???
Izgled... pa mozda i je, ali ono sto mi smeta ionako ne mogu skinuti nikakvim vjezbama, pa zato... sta mogu, uzivam trenirajuci, jer prvenstveno treniram radi svog zdravlja, i ne pijem iz istog razloga - ne svidja mi se pivski trbuh sta ce mi on, ako mogu imati malo keramickih plocica )
pozz
|
|
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
idem na aerobik 3 puta sedmicno i vozim kucno biciklo kad ne idem na aerobik i veoma mi je vazno da vjezbam odrzavam kondiciju i dobar izgled
|
|
|
|
|
|
topmodelsica Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Jan 2006 Poruke: 65 Mesto: Beograd,Uzice
|
|
Mnogo volim da se setam,po prirodi,po planini,po gradu i po prodavnicama.Spojila sam lepo i korisno,stalno obilazim trzne centre i prodavnice,biram,probam i kupujem.
A kad se setam u prirodi,ja imam bas dosta kondicije,i ustvari to je cesto brzo hodanje a nije setnja.To je fantasticno za oblikovanje tela i za trosenje kalorija,a ne formiraju se misici kao kad se trci ili kad se rade vezbe.
Kad treba da idem gradskim prevozom idem peske,i kad je mraz i kad je kisa.Nikad ne idem liftom.Na primer nije retko da se setam 3 ili 4 sata.
Radim i ja ponekad vezbe,ali lagane.Samo jednom sam bila u fitnes centru,to je za moje krhko telo ipak jako tesko a ja bas i ne bih da budem tako snazna za te vezbe na spravama.Ja ustvari volim da budem mrsavica.
|
_________________ prirodna plavusa rodila sam se sa plavom kosom |
|
|
|
|
maja838383 Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 1343 Mesto: Ogulin
|
|
Idem na aerobik i pilates svaki dan!
|
|
|
sara123 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 18 Jan 2006 Poruke: 72 Mesto: beograd
|
|
ja treniram latino ples (rekreativno) barem 2 puta nedeljno... trudim se da svratim u teretanu ili na bazen kad god ima vremena
|
|
|
|
|
|
vikira Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 165
|
|
meni je dovoljno dva puta sedmicno aerobic
|
|
|
|
|
|
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci
|
|
treniram kosarku..osim toga redovno kuci radim sklekove za bicepse i tricepse i trbusnjake...rezultati su vidljivi
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
auh blago tebi...ja sam se strasno ulenjila..ma odavno planiram onaj sobni trenazer da nabavim ali mi finansije ne dozvoljavaju.posto mi trcanje bas i nije omiljena disciplina
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
djinaa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jan 2006 Poruke: 140
|
|
Nije ni meni trcanje omiljena disciplina,vise bih volela da idem na yogu ili pilates ali to kod mene nema.
Ali isla sam na aerobik i to mi je super jer stvarno posle toga osetis da radis nesto korisno sa svojim telom.Sutra opet krecem na aerobik...
|
|
|
|
|
|
Berka Upućeni član
|
Datum registracije: 26 Jan 2006 Poruke: 404 Mesto: Holandija
|
|
kada imam odredjeno vrijeme za vjezbe, sve je u redu. Imam odlican osjecaj da radim nesto dobro za sebe.
Vjezbam na step aparatu u vrijeme moje serije. Znaci, pocinje moja serija, stajem na aparat . Hop, hop, jedan , dva.
Jednom mjesecno idem na bazen i radim sa zenama fitnes u vodi,
zatim plivam do potpuno iscrpljenosti. Jedva se dovucem kuci. Te noci spavam kao beba.
Sutradan sam lagana kao ptica, samo sto ne poletim..
|
|
|
|
|
|
isica Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Jan 2006 Poruke: 178
|
|
Pilates je zakon, dobija se zategnuto zenstveno telo. Moja preporuka, a skoro sve sam probala. Zahteva malo vremena.
|
|
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Moja je preporuka Jezzer Size! Posto sam i sama bila instruktor prvo aerobika, pa zatim Jezzer Size-a, garantujem da ne postoji nista efikasnije i bolje! Idite samo jednom i odgledajte trening, pa cete videti da nikakvi pilatesi i aerobici ne mogu da se porede sa JS-om!
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|