www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Skalpelom do željenog izgleda
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~
::  
Autor Poruka
bebacka
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 15 Jun 2006
Mesto: SUBOTICA

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 13, 2006 12:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Noz je jedan od mojih neizlecenih strahova Laughing

slatka_breskvica
*samo tvoja...*
*samo tvoja...*

Godine: 25

Datum registracije: 08 Jun 2006
Mesto: USA

california.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 24, 2006 1:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zasto da ne.. ako ce se zena ili muskarac osecati bolje i sigurnije zbog toga ja sam da ide na operaciju... Ja sam do skoro htela da idem,ali moj buduci muz me je ubedio da ne treba da idem jer je jako lepo i da on to voli.. pa tako sam ja odustala od operacije,ali opet nisam bila toliko ubedjena da je toliko lose da bi po svaku cenu otisla,ali ako se to ipak nekada desi verujem da cu otici na operaciju...

jovanicar
*mala_garava*
*mala_garava*

Godine: 34

Datum registracije: 02 Jul 2006
Mesto: Bijeljina

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 24, 2006 2:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uzas, ne bih nikad

simbel
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Okt 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 30, 2006 12:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam zadovoljna svojim izgledom i ne bih ništa mijenjala, no nemam ništa protiv estetske kirurgije, sve dok se ne pretjera s njom.

LELICA17
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 29 Dec 2005
Mesto: Osijek

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 30, 2006 2:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

no way...nikako i nikada

anabela
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 39

Datum registracije: 04 Feb 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 30, 2006 2:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bi jedino iz zdrastvenih razloga, iz estetskih nikad! Ne razumijem kako netko mlad i zdrav želi ići pod nož

Alekssandra
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 31 Jul 2006
Mesto: Havaji

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 30, 2006 4:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne znam jeste da pare mogu da ti izmene zivot skroz ali ne znam da li bi se usudila!

yeki
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: beograd

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 30, 2006 9:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da mi svi posedujemo nesto lepo (bilo da je to telo,lice,kosa, oci bilo sta...), tako da ne vidim neku svrhu plasticne hirurgije.
Cak sta vise, meni su ljudi dosta lepsi i simpaticniji sa tim malim nesavrsenstima... Ovako bi svi bili kao iz kalupa Neutral

And break the rule

*OpasnaMackica*
Banovan!

djavolce domaci.de
djavolce domaci.de

Godine: 70

Datum registracije: 22 Apr 2006
Mesto: novi sad

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 01, 2006 1:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja planiram samo malo da povecam usne

Ide maca oko tebe pazi da te ne ogrebe,
pali mali nisam mala ja bi se stobom samo igrala

ego, dixy, najbolje cure bubim vas lepotice

shine
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 27 Okt 2007

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 11, 2007 2:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Plasticna hirurgija je nacin da se srede mnogi nedostaci, i poboljsa izgled, nemam apsolutno nista protiv.

slatka_sanerka
Anđeo s greškom
<b>Anđeo s greškom</b>

Datum registracije: 24 Nov 2005
Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 11, 2007 9:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hvala lijepa Mr. Green

sejtan-76
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 05 Nov 2007

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 01, 2008 5:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nema te sile koja bi me natjerala pod noz....Priroda majka,ma kakva god ona bila!!!

Ne gledaj u lijepotu koja ce te zanijeti,
vec gledaj u dusu koja ce te voljeti!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~ -> Skalpelom do željenog izgleda Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Strana 6 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon