:: |
Autor |
Poruka |
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
slatka_banana je napisao/la sledeće: | Cyclope je napisao/la sledeće: | pa ja mislim da to ipak muskarac treba da uradi a ne zena!!!JEr on ce ipak biti glava porodice,a ako cura prva zaprosi onda je to znak da je muskarac SHONJA!!! |
tipično malograđansko razmišljanje. Muškarac je glava kuće i on može lupit šakom o stol: ženo šuti!
gadi mi se sama pomisao na to |
Ovo je i meni zasmetalo.
Ne vidim problema uopšte u tome ako bi mene moja eventualna djevojka zaprosila. Bože moj, bila brža od me eto. Ako se volimo, ako oboje znamo da je to TO, šta onda ima veze ko je prvi pitao. Zar nije na kraju važno to, da se ta ljubav uvjekovječi sa brakom. Zar to nije glavno?
Jeste, volio bih ja da postupim, onako sav romantičan, neke ruže, neka svjetla, neka luda stvar, i onda pitanje.
Ponavljam, važna je ljubav, a ko sad pita, bar meni nije ni najmanje važno.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤
|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 11442 Mesto: Bogu iza nogu...
|
|
Konjanik je napisao/la sledeće: | slatka_banana je napisao/la sledeće: | Cyclope je napisao/la sledeće: | pa ja mislim da to ipak muskarac treba da uradi a ne zena!!!JEr on ce ipak biti glava porodice,a ako cura prva zaprosi onda je to znak da je muskarac SHONJA!!! |
tipično malograđansko razmišljanje. Muškarac je glava kuće i on može lupit šakom o stol: ženo šuti!
gadi mi se sama pomisao na to |
Ovo je i meni zasmetalo.
Ne vidim problema uopšte u tome ako bi mene moja eventualna djevojka zaprosila. Bože moj, bila brža od me eto. Ako se volimo, ako oboje znamo da je to TO, šta onda ima veze ko je prvi pitao. Zar nije na kraju važno to, da se ta ljubav uvjekovječi sa brakom. Zar to nije glavno?
Jeste, volio bih ja da postupim, onako sav romantičan, neke ruže, neka svjetla, neka luda stvar, i onda pitanje.
Ponavljam, važna je ljubav, a ko sad pita, bar meni nije ni najmanje važno. |
Slazem se sa tobom konjanik
Vazna je ljubav.. Tko pita nije vazno..
A ono da je muskarac glava kuce je bilo i proslo..
Kao sto je rekla ona zena u "My big fat greek wedding".. "Muskarci mozda jesu glava kuche al mi zene smo vrat i okrechemo glavu na onu stranu koju mi zelimo"...
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
crnibiser je napisao/la sledeće: |
Svaka joj cast... |
Da! Al recimo na neki originalan način....da mu se ponudi izmasirati stopala i onda nakon par min uzme prsten i natakne mu ga na mali prst
|
|
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Recenica mi se dopada: "Nikola ja sam dosla da te prosim!" Odgovara! Zasto moramo da budemo tracionalisti? Da li je vazno ko je koga zaprosio? Ne znam, mislim da ce kod nas biti to obostrano... Mislim da cemo mi jedno drugo da zaprosimo...
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
nikada ne bih pruzela inicijativu za brak...
|
|
|
Mysty ~abhor~
|
Godine: 35
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514
|
|
|
|
|
*Stefy* *samo njegova*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2007 Poruke: 14461 Mesto: Kotor
|
|
ja ne bih momka zaprosila...nekako smatram da to ipak on treba da uradi.
|
_________________ Naprosto se tuga desi, i naprosto si tu gdje jesi,
I naprosto je trista čuda, predrasuda sad između nas,
Kad ljubav umre-jedan žali,
kad ljubav umre-jednom fali
i bome nije lako..
..kad naiđeš sokakom kojim svadbe prolaze.... |
|
|
|
|
svobodan Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 4203 Mesto: iz bgd jbt
|
|
hmmm dobro bih razmislio, verovatno bih odbio ponudu jer nisam spreman
|
_________________ Volim Partizan kao oči svoje
|
|
|
|
|
Fionda Rizzo Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 23 Jul 2007 Poruke: 112
|
|
Ja sam svog muza zaprosila. Bili smo 7 godine u vezi i znali smo da ce brak kad-tad da se desi i ja sam htela da budem originalna pa sam ja to uradila.
|
|
|
dika88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Nov 2007 Poruke: 34
|
|
Ne bih to mogla niti bih volela da se nadjem u toj situaciji.Zasto muskarci danas ocekuju da zena sve obavi?Uskoro ce doci vreme kada cemo mi njima slati cvece i kupovati cokoladice...uzas!Ja zelim da se udam za pravog muskarca,a takav ne bi sigurno sedeo skrstenih ruku,nego bi cim to pozeli i oseti da treba on mene zaprosio.
|
|
|
|
|
|
kitty_88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Feb 2008 Poruke: 44
|
|
nikad ne bi mogla zaprostiti dečka, to je na njemu... a ao bi on odugovlačio s tim, ne bi preuzela inicijativu, nego bi mi to samo bio znak da u vezi nešto ne štima i da me ne želi za ženu...
|
_________________ ...ne kaj se zbog stvari koje te čine sretnim... |
|
|
|
|
Ptolemej uvatija te, anđele
|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...
|
|
On treba da zaprosi tebe,ili mu bar natukni što želiš,ako te dovoljno voli brzo će shvatit
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|