:: |
Autor |
Poruka |
Boki_89 Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 653
|
|
Definitivno me vise privlace prirodne devojke...nego one utegnute nafurane, meni sto je devojka "normalnija" to je privlacnija
|
_________________ S E R B I A__F O R E V E R |
|
|
|
|
Ivica 36 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 55
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 108
|
|
|
|
|
Andrej_86 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 31 Okt 2005 Poruke: 101
|
|
mogu vam samo reci da sam upravo nasao devojku koja bez sminke izgleda fenomenalno,tko da sam za prirodnu lepotu.
|
_________________ Shot for the moon even if you miss,you'll land up in the stars.... |
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Yasmin je napisao/la sledeće: | Pitanjce za vas muski rode....
Kakve cure vise volite...one koje su tip- top nasminkane, nafrakane ili ste ipak vise za prirodne uredne cure....??? |
Nasminkane, ispeglane, skockane, kakve vec!
Hmmm, stvarno mi nije do toga. Mozda je sa izvesnom zreloscu doslo do toga. Nemojte sada da me bacate u staro gvozdje. Da krenemo dalje...
Nikada nisam predavao vaznost, paznju, takvim curama. Obicno se zavrsavalo na ovlas pogledu od oko3-4 sekunde. A kod "prirodnih" (citaj neskockanih, nenasminkanih) znam nekda i da se zablenem u njih. Jer jako postujem tu prirodnost. Obozavam da pogadjam onda njihovu starost, primer na osnovu lakih bora. Dok kod nasminkanih to ne ide. Ne ide najbolje. Hmmm, mozda je to i neki moj "tik". Ne znam. Glasam za prirodne. Najlepse su, ma kako god izgledale.
-->> Takve su od majke prirode date.
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
Najbolja je neka sredina-umerena sminka
|
|
|
|
|
|
*Nebojsa* Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 31 Maj 2005 Poruke: 2027 Mesto: Zvornik
|
|
nasminkane al' sa ukusom
|
_________________ Moja ljubavi hajde reci mi pa makar i lepo slazi mi-Da to nije istina da si moja jedina,nemoj plakati samo reci mi!!! |
|
|
|
|
thanatos Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 21 Feb 2006 Poruke: 78
|
|
Sve jedno je, da li je riba nasminkana ili ne,samo da nije preterano. Jebes ti ono,zavrsio si u krevetu pored super ribe,a kad se probudis pored nje ujutro,a ono neki krokodil.Znaci prirodna lepota i moze malo sminke
|
_________________ Imao je gvozdeno srce i crna ledena krila. Za sažaljenje ili milosrđe nije znao. Koga bi ščepao, bio je zauvek izgubljen. |
|
|
|
|
visiometas Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 78
|
|
ma prirodne bre, kakva sminka. ono sto je lepo bey sminke to je prava stvar
|
|
|
|
|
|
Djole_BG Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 700 Mesto: Beograd
|
|
Prirodne naravno!!! nema nista gore nego kad vidis tonu pudera na devojci!!!
|
_________________ Cilj opravdava srestva !!! |
|
|
|
|
merymca Odomaćeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'
|
|
čudno svi ste za prirodne a kad se izlazi van muškarci gledaju samo one fasade koji se poredaju po kafiču ili diskoteki za šank i čekaju da jih se ocjeni....a one prirodne bisere čini mi se da jih neprimečujete baš najviše....zato nije ni čudo što se neki ujutro bude sa strašilom umjesto svojom princesom....
|
|
|
|
|
|
delakroa Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 55 Mesto: Tavankut/Subotica/Sombor
|
|
devojke su prirodno lepe, ne trebaju im nikakva 'pomagala' u vidu sminke, pudera i sl.
|
_________________ voli me-volecu te, pljuj me-UBICU TE! |
|
|
|
|
Batino20 ~Flavoring of Sound~
|
Datum registracije: 08 Nov 2007 Poruke: 6400
|
|
Ako vec moraju da se sminkaju,volim kad to rade umjereno ali svakako vise volim vidit curu bez sminke i tih silnih dinda minda po sebi,prirodno su mi puno ljepse...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|