:: |
Ko ce osvojiti kup UEFA ove sezone? |
Everton |
|
0% |
[ 0 ] |
Crvena zvezda |
|
23% |
[ 10 ] |
Feyenoord |
|
2% |
[ 1 ] |
CSKA Moscow |
|
9% |
[ 4 ] |
Monaco |
|
4% |
[ 2 ] |
Roma |
|
9% |
[ 4 ] |
Galatasaray |
|
0% |
[ 0 ] |
AZ Alkmaar |
|
4% |
[ 2 ] |
Niko od pomenutih klubova |
|
4% |
[ 2 ] |
neko od ucesnika Lige sampiona |
|
41% |
[ 18 ] |
|
Ukupno glasova : 43 |
|
Autor |
Poruka |
CoYoTe Dobro upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 618 Mesto: Arandjelovac/RC ETF

|
|
Kad neko nimalo srece nema, onda nema.Mozes ti da igras bolje 100, 1000 ma 10000000 puta al kad ti protivnika usere da ti igrac 170 i nesto da 2 gola od toga prvi glavom(pored naseg Zigica) onda je to dotakao sam dno zivota....Da li ce se ikada ponoviti ovako kvalitetan tim, a da se pre toga igraci nerasprodaju?!
|
|
 |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475

|
|
Postavljena: Thu Jan 05, 2006 2:14 pm
vedrancar je napisao/la sledeće: | Pa ponovo ce osvojiti CSKA Moskva |
Vazno da si nesto lupio da bi dobio 2 kredita jel tako?? Ako nemas sta da kazes, onda jednostavno ne pisi pobogu. Za ovaj odgovor si dobio upozorenje. Mene bi bilo sram da negde nesto napisem kad nemam pojma o tome.
Za tvoju informaciju: CSKA Moskva nema sanse da osvoji kup UEFA jer su vec ispali.
Samo se pitam kako ce li da osvoje onda takmicenje?? Mislis da Roman Abramovich moze da kupi to? Malo nerealno, zar ne??
Evo ti dokaz: (btw. zadnje igre su bile pre vise od 3 nedelje)
|
|
|
|
|
 |
S*A*S*A Alll rights reserved

|
Datum registracije: 27 Maj 2004 Poruke: 13969 Mesto: Srbija

|
|
Posto su moji odustali od te titule ( Partizan ) mislim da ce Roma da dobije taj pehar
|
|
|
|
|
 |
omart Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 20 Dec 2004 Poruke: 22

|
|
Ja mislim da bi ove godine HSV mogao osvojiti UEFA CUP
|
|
|
|
|
 |
Proja Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 06 Jan 2006 Poruke: 112 Mesto: Karaburma

|
|
bice jak finis kupa uefa,bice par klubova iz lige sampiona koji su po meni veci favoriti za osvajanje
|
_________________ Ja sam demokrata i mislim da sam najpametniji na svetu zato sto sam student,mrzim Acu i Nesu,zato sto se plasim njih !!!! |
|
|
|
 |
BORIS_88 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 17 Feb 2006 Poruke: 82 Mesto: PODGORICA

|
|
Osvojice ga Sevilla ili Shalke 04.
|
|
|
|
|
 |
PanjeviMC Iskusni član

|
Datum registracije: 08 Jun 2005 Poruke: 752

|
|
najvise sanse po meni ima Shalke 04...
nesretno su ispali iz Cahmpions League,a i imaju jako kavalitetnu ekipu...
|
|
|
|
|
 |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475

|
|
Aktuelno stanje:
Litex Lovech (Bul) 0 - 2 Strasbourg (Fra)
Lok. Moscow (Rus) 0 - 1 Sevilla
Petrzalka 0 - 1 Levski Sofia (Bul)
Basel (Swi) 1 - 0 Monaco
Hertha Berlin (Ger) 0 - 1 Rapid Bu'rest (Rom)
Lille (Fra) 3 - 2 Shakhtar Donetsk (Ukr)
SC Heerenveen (Hol) 1 - 3 Steaua B'rest (Rom)
Rosenborg (Nor) 0 - 2 Zenit St. Pe'burg (Rus)
Schalke (Ger) 2 - 1 Espanyol
Bolton W. 0 - 0 Marseille
Club Brugge (Bel) 1 - 2 AS Roma (Ita)
Udinese 3 - 0 Lens (Fra)
Real Betis (Spa) 2 - 0 AZ Alkmaar
Thun 1 - 0 Hamburger SV
Slavia Prague (Cze) 2 - 1 Palermo
Stuttgart (Ger) 1 - 2 Middlesbrough
...
Ja mislim da je prerano da se daju neke prognoze, ali ima nekoliko klubova koji su do sad uvek na dobrom nivou igrali, a to su... Schalke, Sevilla, Zenit St. Petersburg i Strasbourg. Schalke je nesrecno ispao iz LS i sad imaju priliku da izvucu ipak jos jednu krunu u ovoj godini, posto ce sampionat u Nemackoj Bayern da osvoji. Steta samo sto je Crvena Zvezda ispala, jer svi klubovi iz njene grupe, su obelezili pobedu u 1. krugu!
|
|
|
|
|
 |
dib7 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 14 Feb 2006 Poruke: 31

|
|
Mislim da je prerano govoriti o favoritima jer je tek 1/16 finala. Roma mi se čini jako dobra,igraju odlično od smene trenera oni su moj favorit!
|
|
|
|
|
 |
Sascha336 * Vatreni delija *

|
Godine: 52
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija

|
|
Kup UEFA - revanš mečevi 1/16 finala
23.02.06. 22:45
U četvrtak su na programu bili revanš susreti šesnaestine finala Kupa UEFA. Bukureštanski Rapid je još jednom bio bolji od Herte i može se reći da je najprijatnije iznenađenje takmičenja, dok je Palermo uspeo da nadoknadi deficit iz prvog meča sa Slavijom i nađe se među 16 najboljih. Levski je protiv oslabljene Artmedije još jednom slavio i overio plasman u dalje takmičenje.
U jednom od derbija kola, Lil je u Donjecku odbranio prednost iz prvog meča pa je Milivoje Vitakić imao razloga da slavi, za razliku od Igora Duljaja. Zenit je još jednom bio bolji od Rozenborga, dok je Steaua dozvolila sebi luksuz da izgubi od Herenvena, ali se ipak plasirala među 16 najboljih. Hamburger je, kao što se i očekivalo, na svom terenu nadoknadio minus iz prvog meča i eliminisao švajcarskog Tuna.
Strazbur je i remi u nezanimljivom meču sa Liteksom bio sasvim dovoljan da se plasira u dalje takmičenje, a prednost iz prvog meča je bez većih problema sačuvao i Udineze u duelu sa Lansom. Danijel Ljuboja je odigrao solidno u pobedi Štutgarta u Midlzbrou, ali "švabe" su ipak morale da se oproste od daljeg takmičenja, baš kao i Monako koji je razočarao protiv Bazela.
U meču koji je smatran derbijem kola, Bolton je dobro počeo meč protiv Olimpika iz Marseja, ali su Francuzi napravili preokret i zabeležili pobedu koja ih je odvela u osminu finala. Roma je i na svom terenu bila bolja od Briža pa je iako oslabljena potvrdila razliku u kvalitetu.
Rezultati revanš mečeva:
Palermo - Slavija Prag 1:0 (0:0)
Godeas 51'
Rapid Bukurešt - Herta 2:0 (0:0)
Nikulae 54', Buga 74'
Levski - Artmedija 2:0 (2:0)
Angelov 14', 27'
Šahtjor - Lil 0:0
Steaua - Herenven 0:1 (0:0)
Brugink 85'
Zenit - Rozenborg 2:1 (0:1)
Keržakov 55', Denisov 87' - Riset 45'
Hamburger - Tun 2:0 (2:0)
van Bujetn 2', 33'
Strazbur - Liteks 0:0
AZ Alkmar - Betis 2:1 (2:0, 2:0)
Arveladze 26', Jaliens 35' - Meli 94'
Lans - Udineze 1:0 (0:0)
Fro 55'
Olimpik Marsej - Bolton 2:1 (1:1)
Riberi 45', O'Brajen 67'(ag) - Janakopulos 25'
Midlzbro - Štutgart 0:1 (0:1)
Tifert 13'
Monako - Bazel 1:1 (1:0)
Vijeri 21'(pen) - Majstorović 54'
Roma - Briž 2:1 (0:0)
Mansini 55', Bovo 71' - Verhejen 59'
Sevilja - Lokomotiva Moskva 2:0 (1:0)
Mareska 37', Puerta 89'
Espanjol - Šalke 0:3 (0:0)
Kuranji 54', Sand 70', Linkoln 73'
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
 |
mnedic2 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 03 Jul 2005 Poruke: 114 Mesto: Paris

|
|
Ove godine je natjecanje jako izjednaceno.Ipak mislim da ce roma osvojiti naslov.Igraju jako dobar nogomet.Steta jedino sto im se ozljedio totti.
|
_________________ Prc man |
|
|
|
 |
seanpaul Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 16 Nov 2005 Poruke: 68

|
|
Ove godine kup uefa ce uzeti AC Roma !!! Igraju kao zmajevi, rasturaju u Seriji A, sve redom, a mogu pobediti sve ove protivnike iz uefa kupa, a Midlsbro ce da razbiju!! pozz!!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|