:: |
Autor |
Poruka |
romeomarkovic Otrov za cure
|
Godine: 36
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 1055
|
|
Citat: | Bjekovicu ne kradi, to nije lepo!!! Ne zna se koje veci lopov dal Bjekovic koji namesta rezultat ili ovaj Mita, koji je bezaniju iz zone doguro do prve lige!!!! I onda se pitamo zasto nam fudbal ode u propast!!! Iza klubova stoje kriminalci, a i iza igraca takodje!!!! S.T.R.A.S.N.O!!!! |
Kralju, ne prozivaj samo Bjekovica, pogledaj sliku gore, i onda duboko razmisli, i reci mi dal ima sta sumnjivo...
A da, Stojkovic ne namesta...
|
|
|
melkor Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Jan 2005 Poruke: 236
|
|
romeomarkovic je napisao/la sledeće: | Citat: | Bjekovicu ne kradi, to nije lepo!!! Ne zna se koje veci lopov dal Bjekovic koji namesta rezultat ili ovaj Mita, koji je bezaniju iz zone doguro do prve lige!!!! I onda se pitamo zasto nam fudbal ode u propast!!! Iza klubova stoje kriminalci, a i iza igraca takodje!!!! S.T.R.A.S.N.O!!!! |
Kralju, ne prozivaj samo Bjekovica, pogledaj sliku gore, i onda duboko razmisli, i reci mi dal ima sta sumnjivo...
A da, Stojkovic ne namesta... | Brate sudijska greska!!! Ma naravno, svi oni kradu, ja sam samo dao primer za Bezanija- Partizan!!! Svi mute zato nam je i fudbal pao na tako niske grane!!! Ocu samo da ti skrenem paznju na to da neki namestaju a to i nije tako ocigledno, ali ono protiv Bezanije, mislim stvarno....!
|
|
|
romeomarkovic Otrov za cure
|
Godine: 36
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 1055
|
|
Mozemo mi reci bilo sta, mozemo reci da namestaju da ne namestaju, ali to je sve rekla - kazala, niko nije dokazao nista takvo, a dok se ne dokaze, bolje da cutimo. U suprotnom, ovo je samo pisanje uz vetar.
|
|
|
kosima de urawa Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Jul 2006 Poruke: 160
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|