:: |
Autor |
Poruka |
jovana986 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 13 Sep 2008 Poruke: 1

|
|
Hello svima....
Da slucajno neko ne zna gde mogu da nabavim pesmu " ko cvece u prolece, kao usi zecu, kao deca rastu, .... " .
Unapred zahvalna svima koji mi mogu pomoci po pitanju ovoga.
|
|
|
|
|
 |
natamilo Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 28 Sep 2008 Poruke: 1

|
|
I mene interesuje pesma ko cvece u prolece kao usi zecu,kao deca rastu,parkovi za decu.Gde mogu da je nadjem?HVALA
|
|
|
|
|
 |
YegorNS Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 31 Okt 2007 Poruke: 7

|
|
Treba mi pesma, ne znam kako se zove ni ko izvodi, ali evo nekih delova teksta
"Ljubav je kad se neko voli, ljubav je kad te neko voli!"
"Ljubav je kad bata voli seku!"
Please ljudi, svuda trazim i ne nalazim!
|
|
|
|
|
 |
Marija_SM Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 25 Dec 2008 Poruke: 2 Mesto: Sremska Mitrovica

|
|
Kako se ubacuje pesme decije ima pesmica za decu......
|
_________________ Sta da kazem, neznam............... Pozdrav za sve  |
|
|
|
 |
Marija_SM Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 25 Dec 2008 Poruke: 2 Mesto: Sremska Mitrovica

|
|
Imam ja neke pesmice za decu,samo neznam kako da ih postavim
|
_________________ Sta da kazem, neznam............... Pozdrav za sve  |
|
|
|
 |
tetarajna Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 27 Jan 2007 Poruke: 58

|
|
Da li mi neko moze reci gde mogu da pronadjem pesmu "Januarske zvezde bele" (svu noc su letele dok nisu isplele tunike za bele jele, *** za imele)?
|
|
|
|
|
 |
scoutjohny Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 20 Maj 2009 Poruke: 19

|
|
Narode ima m solidnu kolekciju decijih pesama koju mogu da prosledim moderatorima, kako bi ih oni okacili. Probah da odgovorim SLV za S' one strane duge, ali jos uvek nemam 20 postova! Sve u svemu, pesama ima raznih, sto po forumima sto na *********.com i ja imam pristup nekima.
Ako hocete mogu da ih dostavim moderatorima, doduse tek za jedno dve nedelje (neke ********* mogu i odmah da posaljem) jerbo idem na neku operaciju pa cu biti van stroja jedno 3 nedelje
Ako odgovara, javite se
scoutjohny
[Edit by Raziel@Nosgoth: Zabranjeno je linkovanje ka drugim sajtovima.]
|
|
|
|
|
 |
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא

|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...

|
|
Marija_SM je napisao/la sledeće: | Kako se ubacuje pesme decije ima pesmica za decu...... |
Marija_SM je napisao/la sledeće: | Imam ja neke pesmice za decu,samo neznam kako da ih postavim  |
Sto se tice postavljanja na sajt, to bi moralo da ide preko nekog od nas, moderatora ili super moderatora, te bismo mi te pesme preuzeli od tebe, recimo, pa ih postavili na server. Dakle, jednostavno nas kontaktiraj putem privatne poruke (kada postavis 20 ili vise postova na forumu) ili nam ostavi svoju adresu.
tetarajna je napisao/la sledeće: | Da li mi neko moze reci gde mogu da pronadjem pesmu "Januarske zvezde bele" (svu noc su letele dok nisu isplele tunike za bele jele, *** za imele)? |
Imamo je u izvodjenju Lole Novakovic i mozes je preuzeti sa naseg sajta i to upravo OVDE!
Uzivaj uz www.domaci.de!
|
|
 |
vojkana Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Jul 2008 Poruke: 1

|
|
Tražim tekstove dečjih pesama o drugarstvu, ali na žalost ne mogu da nađem ništa na netu. Može li neko da mi pomogne? Unapred hvala
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
|
|
 |
Obozavalac... Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 10 Nov 2007 Poruke: 18 Mesto: Negde daleko gde nema zlih ljudi ...

|
|
Imam ja jednu novu deciju pesmicu za vas ... Pesma nosi naziv: "Zabac" i izvodi je Nina Petkovic, ako zelite mogu Vam je poslati pa da postavite na sajt
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|