:: |
Autor |
Poruka |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
ni jedno ni drugo ja sam za 3. opciju nabaviti ili skinuti film s neta u DVD kvalitetu i odgledati ga s devojkom,drustvom ,rodjacima,....zasto bacati pare kad sve to moze besplatno.... 8)
|
|
 |
jerotije rank

|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
rizmal je napisao/la sledeće: | ni jedno ni drugo ja sam za 3. opciju nabaviti ili skinuti film s neta u DVD kvalitetu i odgledati ga s devojkom,drustvom ,rodjacima,....zasto bacati pare kad sve to moze besplatno.... 8) |
Zato sto u bioskopu imas ekran dijagonale oko 10 metara, zvucni sistem najviseg kvaliteta, zidove oblozene materijalom koji ne odbija zvuk i ne stvara eho... Malo li je za 250-300 dinara? Ja mislim da vredi.
|
|
|
|
|
 |
Rile_Master *Master*

|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd

|
|
Posto zivim u Srbiji i mene krasi nas jedinstveni srpski mentalitet - sve sto je za dzabe i Bogu je drago Jbg...
I ja bih se slozio sa rizmalom...Mislim da je kod nas najispaltivije "nabaviti" film preko net-a i odgledati ga kuci; na racunaru, na DVD Player-u...Naravno, zvucni efekti ne mogu biti kao u bioskopu ali ko poseduje neki dobar soround sistem moze da uziva u zvuku skoro kao u bioskopu...
|
_________________ Master |
|
|
|
 |
milann89 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 19 Mar 2007 Poruke: 106 Mesto: Zajechar over the Rainbow!

|
|
Bioskop je najbolji ali u zemlji Srbiji bioskopi izumiru brze nego u ostalim zemljama, pogotovo u mom retardiranom gradu. Ja sam najvise za DVD!
|
|
|
|
|
 |
tamara_blabla Iskusni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 766

|
|
Obozavam da idem u bioskop, ali kad ne stignem kupim pirat.
|
|
 |
-*-Diva-*- ~mali djavolak~

|
Godine: 34
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*

|
|
prvo sam za bioskop, mada ako me mrzi da idem, ili hocu da gledam film kojeg nema u bioskopu, onda ga skinem preko neta...
|
|
|
|
|
 |
Mil-KG Upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 29 Sep 2005 Poruke: 257 Mesto: Aschaffenburg

|
|
Neznam ni sam zasta bi se opredelio. Zavisno od raspolozenja i filma o kojem je rec. Uglavnom sam sve novije komedije gledao u bioskopu, dok ostale zanrove gledam kod kuce
|
_________________ Mil-KG |
|
|
|
 |
rosierosie Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 10 Okt 2005 Poruke: 600

|
|
Vise volim da gledam filmove kod kuce. Mogu da jedem, spavam, pravim pauzu kad hocu, zapalim cigaru...i ne disu mi nepoznati ljudi za vratom.
Totalni sam maler, u bioskopu uvek sedne neki dvometras ispred mene i iskrivim vrat pokusavajuci da odgledam film.
|
|
|
|
|
 |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand

|
|
100% sam za to da se ide u bioskop, ali samo sa društvom i ne zato da bi video taj film, a da bi se prosto veselio sa ljudima koji su mi dragi
Drugo - što mora se kupovati piratski film, kad sve možeš skinuti sa neta
Treće - nisam išao ni jednom u Srbiji u bioskop, zato što nema ni jedan normalan
|
|
 |
anne heche Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Maj 2007 Poruke: 19

|
|
dovla82 je napisao/la sledeće: | Za sta se pre odlucujete, odlazak u bioskop, ili za iste a i manje pare kupiti isti taj film na DVDu na ulici! |
uvek bioskop
|
_________________ o..o..o.. |
|
|
|
 |
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤

|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 11442 Mesto: Bogu iza nogu...

|
|
S.E.R.B.C.H.E.R.Y. je napisao/la sledeće: | Drugo - što mora se kupovati piratski film, kad sve možeš skinuti sa neta |
Heheheh.. Bash
Za sve ove veche filmove kad tek izadju idem u bioskop. I to uvjek ja i buraz jer obozavamo diskutirat kasnije sta mislimo o filmu i tako to..
E ako zelim da pogledam isti film josh jednom ili neki film koji nije bas toliko popularan.. Skinem ga sa neta Nekupujem piratske.. Pirat sam sama
|
|
 |
Bellatrix88 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Jul 2007 Poruke: 17 Mesto: Beograd

|
|
Skinem s neta, okupim drushtvo... mnogo je bolje od bioskopa, moze nagals da se komentarishe, niko ne shushka sa strane...
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|