:: |
Autor |
Poruka |
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
super ja tatoo
|
|
|
little_angel_and_devil Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Maj 2007 Poruke: 39 Mesto: hell
|
|
Wow,ima dosta lepih momaka,ma sve cu da ih zenim,tj udam za sebe
|
|
|
|
|
|
durlanac .::=Vitez Ljubavi=::.
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Nov 2006 Poruke: 3150 Mesto: Srbija do Tokia, Durlan do Kalchu!
|
|
A jel smem i ja da se prijavim... mislim ako nije problem
Jel treba nesto od dokumenata, fotokopija lichne karte, krshtenice, diplome o zavrshenoj srednjoj shkoli, devojachko prezime majke, gde mi rade roditelji....
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
durlanac je napisao/la sledeće: | A jel smem i ja da se prijavim... mislim ako nije problem
Jel treba nesto od dokumenata, fotokopija lichne karte, krshtenice, diplome o zavrshenoj srednjoj shkoli, devojachko prezime majke, gde mi rade roditelji.... |
od svega ti treba samo obim glave i dužina jezika, i slobodno se prijavljuj
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
Bojan_kralj ~Angel azul~
|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina
|
|
Durlanac...dovoljno je samo da uplatis 500 evra na racun broj.... ...dobices broj iiiiiiiiiiiii pobedio si .....A pored tih 500 evra potrebno je i da ubacis koju sliku da te ljudi lepo vide
|
|
|
|
Datum registracije: 25 Nov 2006 Poruke: 3150 Mesto: Srbija do Tokia, Durlan do Kalchu!
|
|
Oke dobiVate slichke u narednih 24h, ako uspem da iskopam negde neshto
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Ej, samo pazi da budu manje od 700kb!
Boki, Konjaniče, mogli ste da ga opomenete za to. Da se ne muči čovek badava.
Nego, da vas podsetim da ima još 3-4 dana do završetka prijava.
Isto tako bih zamolio sledeće kandidate da porade na broju postova da ne bi bili diskvalifikovani:
- Luciffer07
- Uvanzainje
- SaleSk
- Evil angel
- mehicevic
- stefanrakic
- nix0r
Da ne bude posle da vas nisam opomenuo na vreme.
I još nešto: Ako je neko od vas odustao - neka mi se javi na PP za ga eliminišem sa liste
|
|
|
|
|
|
Evo kao sto sam obecao. Nashao sam nesto sa maturske vecheri.
Kad iskopam jos stavicu.
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
durlanac, lipe su ti fotke
|
|
|
|
|
|
hvala teto
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Losmi nije loš...
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
plavo-oki Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Nov 2007 Poruke: 1
|
|
Evo i ja da vam se pridruzim:)))
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|