:: |
Autor |
Poruka |
Sascha336 * Vatreni delija *

|
Godine: 52
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija

|
|
28. januar 2008. | Izvor: B92, Beta | Miloš Todorović
Ednilson i zvanično 'crno-beli'
partizan.co.yuFudbaleri Partizana dobili su još jedno pojačanje u ovom prelaznom roku. U ponedeljak, u prostorijama Fudbalskog saveza Beograda, Portugalac Ednilson potpisao je sa 'crno-belima' ugovor na šest meseci, sa mogućnošću da se saradnja produži za još tri godine. Bivši igrač Boavište, Rome, Benfike, Žil Viseneta i OFI-ja sa Krita postao je peti igrač koji je došao u beogradski klub u januarskom transfer roku.
Portugalac, koji igra na poziciji zadnjeg veznog igrača, tako se pridružio Čadikovskom, Božoviću, Vještici i Lakiću.
"Igram defanzivnog veznog, ali mogu da igram klasičnog veznog fudbalera. Neću mnogo da pričam, videćete uskoro i sami", rekao je Ednilson novinarima prilikom promocije u Beogradu.
Ednilson je naveo da se ne plaši pritiska i velikih zahteva.
"Znam da se očekuju trofeji i pobede i to mi se sviđa. Veliki klub i treba da ima najviše zahteve", objasnio je Ednilson.
Novo pojačanje 'crno-belih' dobro poznaje svog zemljaka Moreiru, koji već igra u Partizanu.
"Znamo se iz mlađih dana, pričao mi je sve najbolje o Partizanu. Mnogo mi je pomogao i očekujem da će mi pomoći još više", rekao je Ednilson.
25-godišnji Ednilson (171 cm, 64 kg) je bivši mladi reprezentativac svoje zemlje, a za ’A’ selekciju ima dva nastupa.
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
 |
Ronaldo27 Upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 03 Jul 2006 Poruke: 313 Mesto: New Now , Ruma City

|
|
Ajmo crno beli!!!! daj malo osvezite topic, alo bre GROBARI postujte!!!!!
|
|
 |
**Ghost_Rider** Banovan! Iskusni član

|
Godine: 31
Datum registracije: 10 Jun 2007 Poruke: 947

|
|
Grobari smo Grobari najjacismo najaci!!!!!!!
Tabela vidi sve
|
_________________ ljudi xitno mi je potrebna pomoc... Zamolio bix was swe da posxaljete poruku "Morar i Zoka - Srce tiho zaplache" na ovaj profil : kako bi pobedio na takmicxenju "Naj Srbije" ... Hwala .. ... Sme da se glasa samo jednom... |
|
|
|
 |
ZokiPFC Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Feb 2008 Poruke: 2

|
|
|
|
 |
cheda88 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 104 Mesto: BEOGRAD

|
|
mnogo volim partizan
i sve sto je vezano za njega
partizan 4ever
|
_________________ bludnik |
|
|
|
 |
**Ghost_Rider** Banovan! Iskusni član

|
Godine: 31
Datum registracije: 10 Jun 2007 Poruke: 947

|
|
Tako je Grobari....
|
_________________ ljudi xitno mi je potrebna pomoc... Zamolio bix was swe da posxaljete poruku "Morar i Zoka - Srce tiho zaplache" na ovaj profil : kako bi pobedio na takmicxenju "Naj Srbije" ... Hwala .. ... Sme da se glasa samo jednom... |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|