www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kafana/birtija/restoran Domaći.de (svaštara)
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 43, 44, 45  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  
Autor Poruka
_GentlemaN_
~~Real_ToxiC~~
~~Real_ToxiC~~

Godine: 36

Datum registracije: 22 Jun 2005
Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 21, 2007 3:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa zecice duso moja to ja i ti i plesemo......... Embarassed Embarassed Embarassed

Ne moze nam niko nista, jaci smo od sudbine ....

KONO ja pijem a ti placas Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

*zečica*
-fatalna zavodnica-
-fatalna zavodnica-

Godine: 40

Datum registracije: 28 Mar 2007
Mesto: tamo gdje ljubav počinje

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 21, 2007 3:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

samo nemoj da me gazis po šapicama Embarassed

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 21, 2007 3:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

radim sandrice, još koji minut. u stvari, ovo je vrjerovatno moj zadnji post ovdje danas.

slatka_sanerka
Anđeo s greškom
<b>Anđeo s greškom</b>

Datum registracije: 24 Nov 2005
Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 21, 2007 3:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nije frka komsija kona ti je sa kesom hahahhaha Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green za sve me pitaj za to jok danas 21 banka radila ba Mr. Green

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 21, 2007 3:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

šano, de se javi ponekad ovako. ajde ljudi moji, sve vas ljepo pozdravljam. djevojke, sve vas ljubim, najviše moju ivanicu i sandricu, pa onda zeku, mazu pa šanu

*zečica*
-fatalna zavodnica-
-fatalna zavodnica-

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 21, 2007 3:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma ljubim i ja tebe..pozdrav

_GentlemaN_
~~Real_ToxiC~~
~~Real_ToxiC~~

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 21, 2007 3:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

polako cemo zecice....znam ja da ces ti mene lijepo nauciti.....ovaj da plesem Very HappyVery HappyVery HappyVery Happy

kono duso nek si ti doijela kes o ostalom cemo se dogovoriti

kolega do vidjanja Very HappyVery Happy

slatka_sanerka
Anđeo s greškom
<b>Anđeo s greškom</b>

Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 21, 2007 4:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa javila sma se konjo di ces visee Laughing Laughing aj kiss tebi

ivanadel
Najdan
<i><b>Najdan</b></i>

Datum registracije: 07 Maj 2007
Mesto: U srcu moga Srca

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 21, 2007 4:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pazi ti meni da ne crkneš...šalim se ljubavi!!!
Hvala ti do neba,spasio si me i neću ti umreti!!!

"...Ne nisam ti priznao da sam ponekad i sam poželio da odem na dno,
ali sam ostao ona ista osoba
kakva sam želio da budem kad budem izlazio..."

*zečica*
-fatalna zavodnica-
-fatalna zavodnica-

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 21, 2007 4:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma naučiti cu ja tebe svemu Embarassed

_GentlemaN_
~~Real_ToxiC~~
~~Real_ToxiC~~

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 21, 2007 4:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jao ovdje ljubavi... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

za moje usne i tvoj vrat
moj poljubac ce biti znak...... Laughing Laughing Laughing

slatka_sanerka
Anđeo s greškom
<b>Anđeo s greškom</b>

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 21, 2007 4:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

opaaaaaaa Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed dzesmo to mi Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> Kafana/birtija/restoran Domaći.de (svaštara) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 43, 44, 45  sledeća
Strana 44 od 45

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon