:: |
Autor |
Poruka |
Sicva Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 27 Nov 2003 Poruke: 13261
|
|
Pijem lekove protiv haluscinacija. Zapravo sad se jako retko okrećem na ulici (nepričam sa tih svojim haluscinacijama ), ali nekada nisam mogao da spavam od njih. Nervirale su me, a ja sam mislio da stvarno čujem neke osobe koje me navodno proganjaju I bude u sred noći. Slao sam im poruke, možda I dosadjivao, jer sam bio umislio da I one vole mene, ali da nesmeju direkno da mi se obrate, već mi nešto dobacuju iz daleka. Na jedvite jade, uz mnogo ubejdivanja sam pre 2.godine (posle mnogo godina borbi sa haluscinacijama do tada) otišao kod doktora. Doktor mi je pripisao dve tablete- upočetku je to bilo po jedna žuta uveče I dve bele ujutru I uveče, a sada je to jedna roze uveče I po jedna bela ujutru I uveče. Za jedno godnu dve ću prestati sam da idem kod doktora na svaka tri-četri meseca (iako on kaže to kad jednom počneš da piješ, piješ do kraja života) jer sam sad sam svestan da nikoga ja to nisam čuo da je to bila moja bolest od hoje sam bio bolestan-tj haluscinacije
|
|
|
|
|
|
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
|
|
nacrtao sam 6 brzojednopoteznih kucica preko jedne kucice... dok sam telefonirao...a nisam ni znao da to radim...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Chat ostavite za privatne poruke, postujte temu, a sva pitanja i nedoumice u vezi necijih upisa resite putem privatnih poruka!
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
|
Godine: 31
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644
|
|
Uvek me pogađaju i najmanje svađe, loše se osećam posle toga iako znam da nisam ja kriva
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Zivot mi je namestio cudnu i tesku simboliku...
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
|
|
|
ne znam sta ofa nasa mala skorfijica mudruje
|
all you need love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Oglusim na negativne taktike
|
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Mogu da se zaljubim u nekoga samo ako vidim njegovu fotografiju.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
Sicva Prijatelj foruma
|
|
|
Teško mi je da se zaljubim u bilo koga
|
|
|
|
|
|
|
|
|
utorkom se oblacim ko zena... i kad se sagnem sam sebe hvatam za straznjicu i ljubim se sam sa sobom...
da l ima iko na ovom svetu da zna nesto o sebi sto niko drugi za to ne zna...
uvijek neko nesto zna...
ali da ima stvari koje mnogi o meni ne znaju..ima desetak stvari...
i te stvari zna samo par ljudi...ne znaju za njih ni moji prijatelji..a kamoli porodica ili roditelji...
jer kad bi saznali morao bi ih onim likvijem - likvidirati
salim se....nisu to stvari za drage ljude....
|
all you need love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
Sicva Prijatelj foruma
|
|
|
Bio sam u gradu sinoć (to znamo samo nas nekoliko )
|
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Krivi mi se kičma u desno.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|