:: |
Autor |
Poruka |
praga Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 14 Okt 2007 Poruke: 18 Mesto: BGD
|
|
ma sve moze da Vam stane
opusteno
|
_________________ CAO |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Nisam još. Više volim srednje veličine.
|
|
|
|
|
|
Crvenkapa Bre Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Okt 2006 Poruke: 40 Mesto: Nedodjija
|
|
E, tu pesmu necu pevati
Moja drugarica nekako uvek ima srece - uvek joj zapadne neki beogradski "crnja" dok ja, izgleda, nemam bash sretje...
|
_________________ ...I'm a sinner, I'm a saint, I do not feel ashamed, I'm your hell, I'm your dream, I'm nothing in between, you know you wouldn't want it any other way... |
|
|
|
|
DusicaNS021 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 55
Datum registracije: 24 Mar 2009 Poruke: 20 Mesto: Novi Sad
|
|
Nisam luda za prevelikima, mada sam ih sretala. Medjutim, nemogu da se pomirim kada neko ima bas mali, to je strasno kao da nema nista .
Ipak je sve u osobi
|
_________________ --- |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Crvenkapa Bre je napisao/la sledeće: | E, tu pesmu necu pevati
Moja drugarica nekako uvek ima srece - uvek joj zapadne neki beogradski "crnja" dok ja, izgleda, nemam bash sretje... |
pa hahahha beogradski crnja.carski
ja sam skontala da ovdje ima vise muskaraca koji imaju velike i srednje i bas onak..taman. ili valjda ja nisam "zahtjevna" po tom pitanju.
ili sam i ja iste srece kao pomenuta frendica
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobro, malko lažem... Bio je jedan (moj kolega s posla) kome je ... ko teleća noga, ali kad sam to videla - prestrašila sam se i pobegla kući. Nisam bila dovoljno hrabra da probam kaže mi koleginica "Nemoj s njim... Plašim se za tebe, treba posle da te nosim po redakciji jer ćeš biti skroooz rašrafljena. Ma, nek te nosi ko te osakatio!!!" Ima dana za megdana, videćemo da li ću se okuražiti u budućnosti (skorijoj) da ga pozovem kod sebe... na kafu. Haha pa posle možete da mi donosite cveće na intenzivnu negu ili u urgentni.
|
_________________ ...I'm a sinner, I'm a saint, I do not feel ashamed, I'm your hell, I'm your dream, I'm nothing in between, you know you wouldn't want it any other way... |
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Crvenkapa Bre je napisao/la sledeće: | Dobro, malko lažem... Bio je jedan (moj kolega s posla) kome je ... ko teleća noga, ali kad sam to videla - prestrašila sam se i pobegla kući. Nisam bila dovoljno hrabra da probam kaže mi koleginica "Nemoj s njim... Plašim se za tebe, treba posle da te nosim po redakciji jer ćeš biti skroooz rašrafljena. Ma, nek te nosi ko te osakatio!!!" Ima dana za megdana, videćemo da li ću se okuražiti u budućnosti (skorijoj) da ga pozovem kod sebe... na kafu. Haha pa posle možete da mi donosite cveće na intenzivnu negu ili u urgentni. |
Jel ste vi stvarno takve devojke ili se samo pravite
|
|
|
|
|
|
kakve nenormalne i spontane? Ma daaaaj, moram da zalečim rane posle veze od 2 godine. 2 godine nikoga drugog nisam ni poljubila, a kamoli nešto drugo... A pre te veze sam bila dete i nisam upražnjavala... takve stvari
|
|
|
|
|
Emilli Odomaćeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 1322
|
|
Good_Girl je napisao/la sledeće: | zanima me da li ste ikad susrele muskarca s tako velikim alatom da ga niste mogle cjelog primiti. da li ste ikad prilikom pokusaja penetracije shvatile da njegove dimenzije premasuju vase mogucnosti. |
Ne nisam do sad su svi bili taman
|
_________________ Kako da volim ono što imam,kad ne mogu da imam ono što volim... |
|
|
|
|
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
|
|
Koliko lazi na jednom mjestu
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
Tajchi85 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 20 Maj 2011 Poruke: 20
|
|
Ma ne moze ni jedna da bude uska, jer zenska stvar elasticna, jer kad se zena poradja mozete pretpostaviti koliko se zenska stvar rasiri da bi kroz nju bebina glava mogla da prodje.
Stvar je u tome sto se neke devojke stegnute, ne napale se dovoljno, zato i dodje do uskog efekta......
|
|
|
|
|
|
Pablo26 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Okt 2011 Poruke: 101 Mesto: Subotica
|
|
Meni se nikad nijedna nije zalila
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|