:: |
Autor |
Poruka |
mitric Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Apr 2006 Poruke: 56 Mesto: Zrenjanin
|
|
nervira me lola stalno place
ingrid ima divnu kosu
|
|
|
|
|
|
GrandMarsal Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Jun 2006 Poruke: 8
|
|
Odakle Lola u Beogradu, jel to snimaju nove epizode?
|
|
|
|
|
|
perakojot013 Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 27 Okt 2005 Poruke: 535
|
|
Meni je serija extra. Ranije sam je gledala povremeno, kad stignem, a sad je pratim redovno.
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
nije bila losa serija...sad reprizu ne gledam, ali sam zato celu seriju odgledala..rober je onako najupecatljiviji lik i pedro..od zenskih likova, nesto mi se i ne svidjaju glumice...
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
perakojot013 Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 27 Okt 2005 Poruke: 535
|
|
Meni je od zenskih likova najbolja Ingrid, a od muskih mi je najbolji Rober.
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
sjajna serija, obozavam da gledam njihove koreografije, i pomalo su zasluzni sto cu od jeseni ponovo krenuti na ples
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
e da, kraj serije mi se bas nikako nije svideo..ocekivala sam sasvim drugaciji kraj..ovaj mi je nekako ostao nedorecen..verovatno su ostavili mogucnost snimanja novog serijala a iskreno, da nemam godine koje imam i ja bih rado na ples Sala na stranu imaju divne koreografije i skola koju pohadjaju je zaista fantasticna...To je jedna od relanih stvari koja mi se zaista svidja u svemu tome
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
A_Djema Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 13 Sep 2006 Poruke: 231 Mesto: Raskrsnica srca...
|
|
Moja omiljena serija svih vremena!!!!!
|
|
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
ja mislim također da ili nisu znali kako da dovrše seriju ili ima neki nastavak, nekako je ostalo nedovršeno...Marta mi se dopadala jako, odlično glumi!
|
|
|
|
|
|
carmen90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***
|
|
serija je super!
Mladi ljudi koji u njoj glume su multitalentovani...zamislite vi to....treba znati i glumiti i pevati i igrati,a svi oni to sve vrlo dobro rade....
Stvarno jedna od lepsih i boljih serija koje sam gledaala...
Omiljeni lik mi je Rober-smeker najveci! a svidja mi se i Lola-nekako je slatka....
serija stvarno pokazuje zivot mladih ljudi,probleme,zezanje,ples,muziku,glumu....sve na jednom mestu....
jos kad bi tu postojala takva skola,pa da se odmah upisem
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
|
|
|
Anetty Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Nov 2007 Poruke: 41 Mesto: Nis
|
|
to je na neki fazon serije "rebelde" (buntovnici),samo sto je po meni lepsa rebelde,od ove.
|
_________________ I`am what I`am,and that something you can never BEE! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|