www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

kako volite da vam muskarci pridju???
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Arhiva - Ona i on ~
::  
Autor Poruka
Maja S.
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 44

Datum registracije: 18 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 30, 2005 12:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najvise volim da jednostavno bude svoj, i nista vise nije potrebno.

Slejdž
Gospodja Selektorka
Gospodja Selektorka

Godine: 46

Datum registracije: 15 Jul 2005
Mesto: Frankfurt/ Loznica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 30, 2005 10:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja volim mrgude.Mrzim kad mi pridje i pocne odmah da davi o tome kako me primetio,
lepa,slatka bla,bla.
Ja se palim na to kad vidim da ga zanimam,a kulira me lagano.
Oni najtvrdji,su u sustini kad ih dobijes za sebe,najbolji Very Happy

zh543bew2
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 14 Sep 2005
Mesto: Sabac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 01, 2005 4:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ali ako vec vidite nekog tkovog - lepog sarmantnog i sl. kojeg zelite da vam pridje, zasto vi ne pridjete njemu?
Ako decko dobro izgleda sto da ne?

s.ana
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 03 Sep 2005
Mesto: negde daleko

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 04, 2006 11:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bez foliranja i hvalisanja sarmantno i duhovito

b-fancy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 22 Jan 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 06, 2006 10:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne volim uopste da mi musko pridje....taj je zavrsio za ceo zivot pa makar mi se i dopao kasnije ali aj volim sama da biram Smile

Mirel123
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Feb 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 07, 2006 1:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sad ne previse, ali definitivno treba da bude tu kad mi treba Wink

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 07, 2006 3:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bas onako kako je prisao..uz salu, kroz pricu..nasmejan i vedar...jedino tako i dopustam da mi se pridje..a isfolirane eleminisem u startu Evil or Very Mad

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

carpe diem
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 09 Jan 2005
Mesto: Novi Sad

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 07, 2006 5:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

verovatno cu ponoviti ono sto su vec i rekle druge devojke...bitno mi je da momak bude otvoren, spontan i da mi prilazi sa zeljom da prica/druzi se samnom a ne samo da me muva.

Put do zvezda je samo etapa kruznog puta do sebe, i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne bato... Stigao si cim krenes...Cilj nosis skriven pod kaputom, istetovoran na grudima kao metu...

Sexy_Amy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 07 Feb 2006
Mesto: Wien-Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 07, 2006 6:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

volim da se sve spontano odvija. ne volim kada je neko naporam...
mrzim tipove koji su umisljeni i koji salju pica...
momci! kada djevojka jednom odbije pice, znaci da nece da ima posla s vama... a ne da joj se nije svidio vas odabir vrste pica. ccccc

schmekerica
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 15 Mar 2005

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 07, 2006 11:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma mora da bude duhovit prije svega, da me dobro nasmije i da puno priča (ali naravno pametne stvari) , samo te dvije stvari i eto pukla sam odmah Very Happy Wink

schatzibaby23
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 25 Dec 2005

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 08, 2006 5:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

It's a very complex and tricky process...

Shocked

MA jednostavno, kad pridje da je ljubazan, sarmantan, duhovit i pametan...da zna kako se lijepo prestaviti Razz

shanjer
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 15 Okt 2005
Mesto: NOVI SAD

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 08, 2006 6:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

slejdz je napisao/la sledeće:
Ja volim mrgude.Mrzim kad mi pridje i pocne odmah da davi o tome kako me primetio,
lepa,slatka bla,bla.
Ja se palim na to kad vidim da ga zanimam,a kulira me lagano.
Oni najtvrdji,su u sustini kad ih dobijes za sebe,najbolji Very Happy

Bravo! pravi odgovor po meni!

Žena je kao imenica a ljubavnica zamenica

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Arhiva - Ona i on ~ -> kako volite da vam muskarci pridju??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Strana 5 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon