www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Charmed
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ TV i serijski program ~
::  
Autor Poruka
Kobrabgd
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 25 Jun 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 25, 2005 3:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jedva cekam da pink zavrsi emitovanje serija koje smo vec gledali pa da konacno odgledamo novu sezonu.
Jedva cekam!!!!!!!!!!!!!!!111 Very Happy

CoYoTe
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 18 Sep 2004
Mesto: Arandjelovac/RC ETF

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 14, 2005 12:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Serija je sam vrh...Zabavna je, ali i poucna...Iskreno verujem u nasto slicno...Jaka je prica i vidi se da je mnogo ljudi radilo na scenariju i knjizi uopste...Nesto sitnih problema koje je ekipa imala tokom snimanja serije su extra uklopljeni, skoro neprimetno u celu pricu o CHARMED ONES Wink

Join eRepublik here!!!

Stella Rossa
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 26 Maj 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 16, 2005 12:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni se serija uopste ne svidja.Svaka epizoda je ista:njih ili njihove ''nevine'' napadne neki demon ili nesto slicno,onda one smuckaju neki napitak ili smisle neku vradzbinnu i kraj.Meni je to tako smarajuce.A od glumica me najvise nervira Pajper zato sto se nikad ne smije i lik joj je bez veze.To je to od mene

CoYoTe
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 16, 2005 11:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Stella Rossa,
nisi gledala dovoljno serija.Pogotovu ne iz 3 i 4 serijala, kada je ceo serijal jedna prica za seba sa 50 manjih.... Embarassed

Join eRepublik here!!!

Edgar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 07 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 17, 2005 6:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Serija je bas preterano glupa ... tema je zanimljiva ... ali ako je nekog ta tema zanimala, i ako je citao o tome, svatio bi da serija pokazuje stvari koji nemaju veze sa time ... tj. ko da je napravjena za malu decu ...

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 01, 2005 10:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Simpaticna & drugachija serija, medeni Leo & Kol, slatka Fibi, sve u svemu-ZA za 'Charmed'!

sKater
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 31 Mar 2005
Mesto: nbG

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 04, 2005 2:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e super je..
da ove na pinq smo vec gledali ali ne znam jel bio kraj prosli put ili ce bitgi novih ?

Anna-Dada
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 01 Jul 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 11, 2005 4:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Gledala sam prvu sezonu sve epizode, ali je su drugu sezonu pustili u drugom terminu, subotom popodne, negdje oko 2 sata, pa ju rijetko pogledam, ali mi je inače serija super...

Erdal82
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 09 Mar 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 15, 2005 9:41 am    Naslov poruke: Pcela nova sezona serije CHARMED-Cini !! Na vrh strane Na dno strane

Na Pinku je pocela nova sezona serije Cini, negdje je bila tema o ovoj seriji, ali je ocigledno izbrisana.... Exclamation

Daca
~Žena Sanjicinog švalera~
~Žena Sanjicinog švalera~

Godine: 51

Datum registracije: 16 Apr 2004
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 15, 2005 11:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije izbrisana ,nego ne gledas podforume Wink

Bas si me obradovao informacijom Very Happy
volim vestice,i rado ih gledam kada imam vremena Wink

CoYoTe
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 27, 2005 6:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Malo je konfuzno.Izgleda da je Pink otkupio serijal koji je pre zadnjeg koji se kod nas emitovao... Confused Postoji dosta epizoda koje sad gledam a ranije nisam(a redovno sam pratio).Sa druge strane epizode su super kad Vajet dobije moci....
Takodje treba da znate da se ova kultna serija u SAD jos snima i da je u toku 12 serijal...u kome se pojavljuju sve 4 vestice zajedno(mmmmmmmm), a za zenski svet tu je opet Kol... Wink

Join eRepublik here!!!

teodoramala
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 28 Avg 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 01, 2005 4:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Super mi je serija...Pratim je redovno....Fibi je preslatka...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ TV i serijski program ~ -> Charmed Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Strana 5 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon