:: |
Autor |
Poruka |
Kobrabgd Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Jun 2005 Poruke: 10 Mesto: Beograd
|
|
Jedva cekam da pink zavrsi emitovanje serija koje smo vec gledali pa da konacno odgledamo novu sezonu.
Jedva cekam!!!!!!!!!!!!!!!111
|
|
|
|
|
|
CoYoTe Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 618 Mesto: Arandjelovac/RC ETF
|
|
Serija je sam vrh...Zabavna je, ali i poucna...Iskreno verujem u nasto slicno...Jaka je prica i vidi se da je mnogo ljudi radilo na scenariju i knjizi uopste...Nesto sitnih problema koje je ekipa imala tokom snimanja serije su extra uklopljeni, skoro neprimetno u celu pricu o CHARMED ONES
|
|
|
Stella Rossa Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 26 Maj 2005 Poruke: 255
|
|
Meni se serija uopste ne svidja.Svaka epizoda je ista:njih ili njihove ''nevine'' napadne neki demon ili nesto slicno,onda one smuckaju neki napitak ili smisle neku vradzbinnu i kraj.Meni je to tako smarajuce.A od glumica me najvise nervira Pajper zato sto se nikad ne smije i lik joj je bez veze.To je to od mene
|
|
|
|
|
|
Stella Rossa,
nisi gledala dovoljno serija.Pogotovu ne iz 3 i 4 serijala, kada je ceo serijal jedna prica za seba sa 50 manjih....
|
|
|
Edgar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Jul 2005 Poruke: 48
|
|
Serija je bas preterano glupa ... tema je zanimljiva ... ali ako je nekog ta tema zanimala, i ako je citao o tome, svatio bi da serija pokazuje stvari koji nemaju veze sa time ... tj. ko da je napravjena za malu decu ...
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Simpaticna & drugachija serija, medeni Leo & Kol, slatka Fibi, sve u svemu-ZA za 'Charmed'!
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
sKater Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 31 Mar 2005 Poruke: 45 Mesto: nbG
|
|
e super je..
da ove na pinq smo vec gledali ali ne znam jel bio kraj prosli put ili ce bitgi novih ?
|
_________________ sKa. |
|
|
|
|
Anna-Dada Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 227
|
|
Gledala sam prvu sezonu sve epizode, ali je su drugu sezonu pustili u drugom terminu, subotom popodne, negdje oko 2 sata, pa ju rijetko pogledam, ali mi je inače serija super...
|
_________________ Don't worry, be in love! |
|
|
|
|
Erdal82 Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 667 Mesto: Sarajevo
|
|
Na Pinku je pocela nova sezona serije Cini, negdje je bila tema o ovoj seriji, ali je ocigledno izbrisana....
|
_________________ Nikad ne reci nikad vise! |
|
|
|
|
Daca ~Žena Sanjicinog švalera~
|
Godine: 51
Datum registracije: 16 Apr 2004 Poruke: 2617 Mesto: Beograd
|
|
Nije izbrisana ,nego ne gledas podforume
Bas si me obradovao informacijom
volim vestice,i rado ih gledam kada imam vremena
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malo je konfuzno.Izgleda da je Pink otkupio serijal koji je pre zadnjeg koji se kod nas emitovao... Postoji dosta epizoda koje sad gledam a ranije nisam(a redovno sam pratio).Sa druge strane epizode su super kad Vajet dobije moci....
Takodje treba da znate da se ova kultna serija u SAD jos snima i da je u toku 12 serijal...u kome se pojavljuju sve 4 vestice zajedno(mmmmmmmm), a za zenski svet tu je opet Kol...
|
|
|
teodoramala Odomaćeni član
|
Datum registracije: 28 Avg 2005 Poruke: 2833
|
|
Super mi je serija...Pratim je redovno....Fibi je preslatka...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|