:: |
Autor |
Poruka |
markoP_BG Dobro upućeni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 21 Nov 2005 Poruke: 643 Mesto: Zemun

|
|
1. Da je spavala sa celim fudbalskim timom 8)
2. Da mrzi decu a voli zivotinje :p
3. Da zna da komanduje sluskinjama
4. Da trosi 10 000e mesecno
5. Da trenira fudbal, kikbox, dzudo, karate
6. Da nedozvoljava muzu da je gazi
7. Da se bavi politikom
gde naci takvu zenu, zna li neko takvu :
|
|
|
|
|
 |
NeJoCu Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 05 Jun 2005 Poruke: 72

|
|
da bi cenio devojku.....pa treba da bude dobra,da nije pokvarena,da bude samostalna,sposobna,da bude dobra u krevetu i to je to!!!! 8)
|
|
|
|
|
 |
Cute Blondie * Belphegor's bitch *

|
Godine: 44
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd

|
|
miretheking je napisao/la sledeće: | ew wak:
prevaris je, onda, ak ti oprosti znas da te voli, ak ti ne oprosti, ne voli te. surovo but realno
htio sam reci da treba da bude cura koja bi ti oprostila neshto shto svjesno il nesvjesno ucinis.
|
Steta sto nemam smajli koji oslikava moj izraz lica kad procitam nesto ovako "dubokoumno" i "inteligentno" Da,da ta je prava, i ta zasluzuje postovanje, ta koja je guska koja ce da prasta razne budalastine i podcenjivanje nje same, ta koja nema samopostovanja i integriteta i koja ce da pusti da pravis budalu od nje...Veoma tacno....ali juce
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
takva da meni odgovara a sto je najvaznije da budde prirodna a ne isfolirana i da bude iskrena postena verna i da nebude ljubomorna(bar ne puno) i da def bude nepusac.....
|
|
 |
XwarTep Odomaćeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 10 Mar 2006 Poruke: 1338 Mesto: SaRaJevoo

|
|
da me ne prevari i da mi ne laze
|
_________________ _-_-_-BORIS-_-_-_
Pazi s kime spavas... |
|
|
|
 |
markoP_BG Dobro upućeni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 21 Nov 2005 Poruke: 643 Mesto: Zemun

|
|
Da slusa komande i ne buni se stalno
|
_________________ Da oni sto me mrze :ljutko:
Mrze jos vise :320:
Da nestane im osmeh sa lica
:greenjumpers: |
|
|
|
 |
pinkie Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
sahson je napisao/la sledeće: | ne mora biti lijepa ali najvaznije je da ti nekako legne,da mozes sa njom zezat se,pricati o ozbiljnim temama,da je tu kad ti zatreba pomoc,da i ona tebe postuje tj.da imas i prijatelja i curu |
svaka cast momce..svaka cast
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
 |
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.

|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685

|
|
sigurno zavolim devojku koja... je ljubazna, nezna, skromna, komunikativna, svestrana, iskrena, vredna...
pa ja znam samo jednu takvu.
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
Da bi ja zavolio djevojku i da bi je cjenio, ta djevojka mora biti prirodna, djevojka koja voli da se šali, koja je uz mene kad mi treba, djevojka koja me razumije, koja nije posesivna, mora poštivati život koji ima, djevojka sa kojom mogu pričati o svemu. Nije mi važna vanjska ljepota, to je samo plus.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
P_r_e_d_a_t_o_r Dobro upućeni član

|
Godine: 32
Datum registracije: 05 Mar 2007 Poruke: 637 Mesto: Belgrade

|
|
Dobra,lepa,prijatna...
Naj 3!
|
|
|
|
|
 |
KInder Torta Moj Dobri Anđele...

|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

|
|
Fanatic-NS
U svakoj sali ima malo istine! Kad bi vi nas postovali i cenili onakve kakve jesmo imali bi sve!
-----------
Bas tako Konjaniku!
Bitna je unutrasnja a ne spoljasnja lepota! Momci zapamtite to i uvek cemo vas voleti! Sve sto mi trazimo od vas to je zastita i da budete tu kada ste nam potrebni i naravno bez lazi i prevare.
|
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te... |
|
|
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
Blesava i luckasta ( u pozitivnom smislu te reči) , da ima svoju ličnost i da mi ne povladjuje u svemu nego da nekad tresne šakom o sto i kaže : " E, nije tako", da bude neiskvarena, duhovita ....
Ako su ti kriterijumi ispunjeni, u startu ima veliki + kod mene.
Lol, kao u pesmi Igora Lugonjića
" Neka bude opasna
Al verna u krvi,
Nek joj budem poslednji
Kad već nisam prvi.
Neka bude pametna
I pomalo luda
Neka bude poslušna
I nek pravi čuda"
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|