:: |
Autor fotografije meseca ~april~ je: |
Marjan84 |
|
34% |
[ 17 ] |
Makro |
|
0% |
[ 0 ] |
Jovana92 |
|
10% |
[ 5 ] |
~SonicLady~ |
|
2% |
[ 1 ] |
danijel_RS |
|
0% |
[ 0 ] |
Lucija_91 |
|
0% |
[ 0 ] |
Fortuna89 |
|
0% |
[ 0 ] |
anchi22 |
|
2% |
[ 1 ] |
sema01 |
|
4% |
[ 2 ] |
djordjevla |
|
4% |
[ 2 ] |
nextajox |
|
2% |
[ 1 ] |
Kubanka_ |
|
12% |
[ 6 ] |
Milos_90_Nis |
|
2% |
[ 1 ] |
kimi2 |
|
4% |
[ 2 ] |
MUSTANG8 |
|
20% |
[ 10 ] |
Ljubisa1 |
|
2% |
[ 1 ] |
filicka |
|
2% |
[ 1 ] |
|
Ukupno glasova : 50 |
|
Autor |
Poruka |
MUSTANG8 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 14 Dec 2008 Poruke: 25
|
|
gagica.v je napisao/la sledeće: | Мустанг8....слика је најприроднија... |
Hvala
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
i ja sam glasala za mustang
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Moj glas odnosi marjan84
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
|
*Mayche* je napisao/la sledeće: | i ja sam glasala za mustang |
|
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Na osnovu vaših glasova, autor fotografije meseca aprila je Marjan84
Čestitamo
Sada jedna mala napomena. U toku meseca aprila imali smo malih problema prilikom pregleda fotografija. Ovaj mesec je prošao kako je prošao, ali pravilo ostaje isto, postavljate svoje fotografije, ne tuđe i nikako obrađene, ipak ako želite fer takmičenje onda bi trebali svi biti ravnopravni, možda je neko dobar fotograf, ali nije vešt sa photoshopom kao pojedinci
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
|
|
|
škorpijica je napisao/la sledeće: | Na osnovu vaših glasova, autor fotografije meseca aprila je Marjan84
Čestitamo
Sada jedna mala napomena. U toku meseca aprila imali smo malih problema prilikom pregleda fotografija. Ovaj mesec je prošao kako je prošao, ali pravilo ostaje isto, postavljate svoje fotografije, ne tuđe i nikako obrađene, ipak ako želite fer takmičenje onda bi trebali svi biti ravnopravni, možda je neko dobar fotograf, ali nije vešt sa photoshopom kao pojedinci |
tako je
|
|
|
|
|
|
ThunderBird Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 09 Mar 2007 Poruke: 8 Mesto: Derventa
|
|
škorpijica je napisao/la sledeće: |
Sada jedna mala napomena. U toku meseca aprila imali smo malih problema prilikom pregleda fotografija. Ovaj mesec je prošao kako je prošao, ali pravilo ostaje isto, postavljate svoje fotografije, ne tuđe i nikako obrađene, ipak ako želite fer takmičenje onda bi trebali svi biti ravnopravni, možda je neko dobar fotograf, ali nije vešt sa photoshopom kao pojedinci |
U prošlom mjesecu to nije ispoštovano i tako da ovaj mjesec na portalu imate obradjenu fotografiju koja je ponjela titulu...
Ja ću da učestvujem samo kada 15-og vidim da sus ve fotografije NE-obradjene...
|
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
A ti jos jednom procitaj upis koji si citirao lepo pise da smo imali odredjenih problema.
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
ThunderBird Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 09 Mar 2007 Poruke: 8 Mesto: Derventa
|
|
Koleginice, pročitao sam ja dobro ali sam obojio dio gdje se izričito zabranjuje obrada čisto da ljudi vide...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|