:: |
Autor |
Poruka |
nakia Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Jan 2007 Poruke: 178
|
|
jellenadabogdakrepala je napisao/la sledeće: | ne moras traziti..sacekas da neko drugi nadje..i onda ga ili je otmes... k'o nasa nakia....
pametna cura.... |
Nije baš tako! Naravno da ne bih preotela drugoj, to nije rešenje! Ali, zar je zabranjeno da ti se svidi neko ko je zauzet?
A šta tebe muči, jellenadabogdakrepala? Koja Jelena je tebi na mukama?
|
_________________ Odlazim sa sajta, iz Srbije, čeka me neko!
Dovidjenja DOMACI.DE |
|
|
|
|
beckham011 Upućeni član
|
Datum registracije: 22 Sep 2008 Poruke: 417 Mesto: планета Земља
|
|
nakia je napisao/la sledeće: | jellenadabogdakrepala je napisao/la sledeće: | ne moras traziti..sacekas da neko drugi nadje..i onda ga ili je otmes... k'o nasa nakia....
pametna cura.... |
Nije baš tako! Naravno da ne bih preotela drugoj, to nije rešenje! Ali, zar je zabranjeno da ti se svidi neko ko je zauzet?
A šta tebe muči, jellenadabogdakrepala? Koja Jelena je tebi na mukama? |
Није забрањено да ти се допадне особа која је већ у вези, али то уме да буде јако болно и често је губљење времена. Док чекаш на ту особу, пропустиш ''100 других'' од којих би макар једна могла бити права особа. Али кад би људи срцу наређивали, били роботи, а не људи.
|
_________________ Нисам писмен па зато не могу да оставим свој поптис овде. |
|
|
|
|
|
|
|
Upravo tako! Ma, nikada ne treba gubiti nadu ni za sta! beckham 011!
|
Dovidjenja DOMACI.DE |
|
|
|
|
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
|
|
Citat: | Nije baš tako! Naravno da ne bih preotela drugoj, to nije rešenje! Ali, zar je zabranjeno da ti se svidi neko ko je zauzet?
A šta tebe muči, jellenadabogdakrepala? Koja Jelena je tebi na mukama? |
pa nije zabranjeno..ali kako se meni ne svidi neka zauzeta cura...
znam da je zauzeta i sta mi se ima svidjati...
zezam se...nemozemo mi na to uticati..ne mozes sebi reci e necu da mi se on ili ona svidi...
kad se to samo desi...osoba ima sve ono sto tebe privlaci..i vremenom ako si u blizini te osobe..
pocinjes se i zaljubljivati... zato ja ne idem blizu finih cura... da se ne zaljubim..pa sta cu onda... moram otimati i ljubiti tudje cure... a to je meni veoma tesko...
jellena iz mog potpisa nije niko vredam pomena..i nije mi bila niti ljubav niti ce biti..
to je neko ko me pokusao i zamalo uvalio u belaj... no nisam se dao...
nego sam ja nju uvalio u svasta nesto... i nista ne priznadoh od toga...
a to ti je isto kao i da se nije desilo...
btw...samo ti otimaj... i mene je moja otela... jer da nije kad bi se mi nasli...
nismo hodali po istim mjestima...i nismo se druzili ni sa slicnim ljudima..
jedina osoba sa kojom smo obadvoje bili dobri je moja bivsa cura- od koje sa i otet... bas joj fala sto nas je upoznala... tako da... nikad se ne zna...
moze i to otepo da ti bude sudjeno... a sem toga u ljubavi i ratu nema pravila...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
|
|
|
[quote="jellenadabogdakrepala"] Citat: |
btw...samo ti otimaj... i mene je moja otela... jer da nije kad bi se mi nasli...
nismo hodali po istim mjestima...i nismo se druzili ni sa slicnim ljudima..
jedina osoba sa kojom smo obadvoje bili dobri je moja bivsa cura- od koje sa i otet... bas joj fala sto nas je upoznala... tako da... nikad se ne zna...
moze i to otepo da ti bude sudjeno... a sem toga u ljubavi i ratu nema pravila... |
Ako treba nešto da se desi, desiće se i mimo naše/tudje volje, ali šta ćemo uraditi i na koji način, to moramo sami odlučiti.
Hipnotišeš žene oko sebe?! Svaka čast!
|
Dovidjenja DOMACI.DE |
|
|
|
|
KristinaNS Prijatelj foruma
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad
|
|
jako tesko.... uvek neki problem postoji
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
|
|
|
|
|
|
Slažem se sa tobom Kristina, ali opet, ne možemo ni tražiti savršenstvo, već nekako napraviti skalu onoga što je nama bitno i po tome se voditi. Neke stvari, koje su za nas manje bitne, nekako moramo i da prihvatimo ukoliko se razlikuju od očekivanog, pa onda verujem da će biti bolje! Uvek želimo sve da imamo, ali je to veoma teško!
|
Dovidjenja DOMACI.DE |
|
|
|
|
AnchiNS Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Jun 2012 Poruke: 1
|
|
mislim da je online upoznavanje jedan od dobrih nacina selekcije... pre nego sto se vidis sa nekim, imas bar neku ideju da li je taj neko vredan tvog truda i vremena...
|
|
|
|
|
|
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
|
|
dok oci i osmijeh ne vidim u zivo...nista...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
Outre D'Etre Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Jul 2012 Poruke: 31
|
|
Ljudi traže i nalaze ono što nose u sebi.
|
_________________ .
Outre D'Etre |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|